bela51 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Czy nikt nie ulituje sie nad tym sznaucerem? Może chociaz zadzwonic do tego schronu i poprosic o kilka dni zwłoki w wykonaniu wyroku???????? Czemu to tak cholernie daleko .:-( Quote
AlinaS Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Wciągnijcie go - szkoda psa - Dam mu na 2 tygodnie darmowy hotelik. Później będziecie myśleć czy zostaje u mnie płatnie czy znajdujecie mu coś innego DT/ DS. Jeszcze 2 tygodnie życia ma ode mnie za darmo ratujmy go [SIZE=2]Nigdy nie mogłam się pogodzić z beznadziejną i niczym nie zasłużoną śmiercią zwierzat Quote
malawaszka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 no to mamy już jakby miesiąc - 2 tyg od AlinyS, drugie dwa ode mnie - czy ktoś tam na miejscu jest kto działa? kurcze przepraszam, ale to rejon zupełnie mi nieznany Quote
yoko100 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 GAZZY prosze zmien tytul ze potrzebnde klaracje Quote
bela51 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Rozsyłajcie wątek, proszę. Samo podnoszenie nic nie da. Nie ma czasu !!! Quote
a.piurek Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jestem, na pewno coś wyskrobię i to na stałe. Quote
yoko100 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 a.piurek napisał(a):Jestem, na pewno coś wyskrobię i to na stałe. super dzieki od czegos trzeba zaczac, stricz potrzebuje deklaracji zeby przezyc Quote
bela51 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Stricz przede wszystkim potrzebuje czasu, choćby tyle, aby zorganizować transport. Ma przecież zapewniony miesiąc pobytu u AlinyS !!! . Ja juz nie wiem do kogo mam pisać, gdyby to było bliżej sama pojechałaby, do tego schronu. Czy nikogo nia ma na miejscu, nikogo dorosłego, skoro schron nie rozmawia z nieletnimi wolontariuszami? Rozsyłajcie wątek. prosze Kto oprócz malawaszki kocha sznaucery. poradzcie coś? Ja juz nie mam pomysłów. Nie odezwały sie osoby, na ktore liczyłam. Nie wiem, do kogo jeszcze ,moge napisac. Quote
AlinaS Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Załatwiajcie na biegu transport - nie może tak być że tyko z powodu transportu psiak nie przeżyje to będzie tylko zaniedbanie z naszej strony Czy ktokolwiek z nas będzie mógł spać spokojnie jeśli nie zdążymy Quote
Basia1968 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Rita60 kocha tez szorściaki, kurcze nie pamiętam kto jeszcze. Quote
AlinaS Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Podajcie nr tel do schronu. Spróbuję zadzwonić i zarezerwować psiaka. Może choć to go uchroni na kilka dni. Może jeszcze jakiś nr ewidencyjny psa lub inne dane dla opisnai psa o którego mi chodzi. Pilne !!!. Czasu coraz mniej Quote
yoko100 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Gazzy zmien ze zbieramy deklaracje dla Stricza Quote
Havanka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Bazarek, który miał pomóc Bumelowi, będzie dla Stricza. Proszę też o nr konta przeleję chociaż 50 zł na cito. Quote
bela51 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Prosba do wolontariuszy. Koniecznie zróbcie zdjecie Striczowi.!!! Gazzy niech zamiesci na pierwszej stronie deklaracje.Malawaszka obiecala 200 zl, może nawet 250. Nie wchodzim na wątek bo jest chora. Cioteczki pomózcie rozsyłac chlopaka po dogomanii. Quote
malawaszka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 jestem, zaglądam co jakis czas i trzymam kciuki! deklarację podtrzymuję oczywiście! Quote
Recommended Posts