Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy nikt nie ulituje sie nad tym sznaucerem? Może chociaz zadzwonic do tego schronu i poprosic o kilka dni zwłoki w wykonaniu wyroku???????? Czemu to tak cholernie daleko .:-(

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wciągnijcie go - szkoda psa - Dam mu na 2 tygodnie darmowy hotelik. Później będziecie myśleć czy zostaje u mnie płatnie czy znajdujecie mu coś innego DT/ DS.
Jeszcze 2 tygodnie życia ma ode mnie za darmo ratujmy go
[SIZE=2]Nigdy nie mogłam się pogodzić z beznadziejną i niczym nie zasłużoną śmiercią zwierzat

Posted

Stricz przede wszystkim potrzebuje czasu, choćby tyle, aby zorganizować transport.
Ma przecież zapewniony miesiąc pobytu u AlinyS !!!
. Ja juz nie wiem do kogo mam pisać, gdyby to było bliżej sama pojechałaby, do tego schronu. Czy nikogo nia ma na miejscu, nikogo dorosłego, skoro schron nie rozmawia z nieletnimi wolontariuszami?
Rozsyłajcie wątek. prosze Kto oprócz malawaszki kocha sznaucery. poradzcie coś? Ja juz nie mam pomysłów. Nie odezwały sie osoby, na ktore liczyłam. Nie wiem, do kogo jeszcze ,moge napisac.

Posted

Załatwiajcie na biegu transport - nie może tak być że tyko z powodu transportu psiak nie przeżyje
to będzie tylko zaniedbanie z naszej strony
Czy ktokolwiek z nas będzie mógł spać spokojnie jeśli nie zdążymy

Posted

Podajcie nr tel do schronu. Spróbuję zadzwonić i zarezerwować psiaka. Może choć to go uchroni na kilka dni.
Może jeszcze jakiś nr ewidencyjny psa lub inne dane dla opisnai psa o którego mi chodzi. Pilne !!!. Czasu coraz mniej

Posted

Prosba do wolontariuszy. Koniecznie zróbcie zdjecie Striczowi.!!!
Gazzy niech zamiesci na pierwszej stronie deklaracje.Malawaszka obiecala 200 zl, może nawet 250. Nie wchodzim na wątek bo jest chora.
Cioteczki pomózcie rozsyłac chlopaka po dogomanii.