Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stricz jest to duży pies , podobny do sznaucera olbrzyma. Ma długą , lekko skołtunioną i lekko falowaną sierść. Toleruje kolegę z boksu. Ma małe problemy z tylnymi łapami. Kiedy np. chce biec po płytkach łapy mu się rozjeżdżają , psiak się przewraca :(
Stricz jest w schronisku od kilku lat. Nikt się nim nie interesuje. Ma na ok. 7-8 lat. Nawet jeżeli jest starszy jest młody duchem. Zdjęć niestety brak. Prosimy o pomoc !

Najnowsze fotki Stricza :)

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gazzy założyła psiakowi wątek. Bo pozostało mu 3 dni życia.
Jeśli nie zostanie wyciągnięty to w tym tygodniu trafi na zimny stół i zakończy swój smutny żywot. :(

Gazzy postaraj sie o fotki jak najszybciej.

Posted

Gazzy założyła psiakowi wątek. Bo pozostało mu 3 dni życia.
Jeśli nie zostanie wyciągnięty to w tym tygodniu trafi na zimny stół i zakończy swój smutny żywot. :(
Szukamy dt, ds, deklaracji..
Błagam pomóżcie!!

Posted

Temu, że jest tyle niechcianych bezdomnych zwierząt.. Że jest takie przepełnienie w waszym schronisku.. i nie tylko w waszym.. Temu, że te najsłabsze się usypia, żeby zrobić miejsce młodszym, zdrowszym..

Ech...

Posted

No ale co? od podnoszenia nic nie będzie? czy ktoś zbiera deklaracje? czy jest jakieś ewentualne miejsce na psa? ja mogę na początek dać 200 zł ze sznaucerowych, ale nie wezmę psa na siebie bo nie dam rady - ktoś na miejscu musiałby się tym zająć - deklaracjami, zbieraniem wpłat? robimy coś czy tylko podnosimy wątek?

czemu nie ma żadnego zdjęcia psa? nie wiem jakie panują zasady w tym schronisku - nawet nie wiem o jakim schronisku mowa - przepraszam może było pisane, ale ja od dwóch dni mam gorączkę i ledwo tu siedzę chwilkę i wracam do łózka - ale proszę zróbmy coś nooo

jak nie ma zdjęcia to ciężko prosić ludzi o pomoc - niestety ale takie jest zycie - gezzy nie dasz rady zrobić nic?

Posted

Niech ktoś dorosły porozmawia z kierownictwem, niech odroczą wyrok dla Stricza jeszcze na kilka dni.Może uda się nazbierać trochę kasy i jakies miejsce dla niego. Ja nie wiem kto tam jest na miejscu oprócz gazzy i pawla.