gazzy Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Stricz jest to duży pies , podobny do sznaucera olbrzyma. Ma długą , lekko skołtunioną i lekko falowaną sierść. Toleruje kolegę z boksu. Ma małe problemy z tylnymi łapami. Kiedy np. chce biec po płytkach łapy mu się rozjeżdżają , psiak się przewraca :( Stricz jest w schronisku od kilku lat. Nikt się nim nie interesuje. Ma na ok. 7-8 lat. Nawet jeżeli jest starszy jest młody duchem. Zdjęć niestety brak. Prosimy o pomoc ! Najnowsze fotki Stricza :) Quote
ketunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Gazzy założyła psiakowi wątek. Bo pozostało mu 3 dni życia. Jeśli nie zostanie wyciągnięty to w tym tygodniu trafi na zimny stół i zakończy swój smutny żywot. :( Gazzy postaraj sie o fotki jak najszybciej. Quote
ketunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Gazzy założyła psiakowi wątek. Bo pozostało mu 3 dni życia. Jeśli nie zostanie wyciągnięty to w tym tygodniu trafi na zimny stół i zakończy swój smutny żywot. :( Szukamy dt, ds, deklaracji.. Błagam pomóżcie!! Quote
bela51 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Mnie juz brakuje sił nawet na czytanie... Czy w tym schronie nie maja serca.??? Wysłałam wiadomośc malawaszce, moze cos poradzi. Quote
ketunia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ponoć jest straszne przepełnienie i zapadła decyzja, że jeszcze w tym tygodniu psy zostaną pousypiane. :(:( Quote
ketunia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Nie wiem czy się uda... Dobija mnie to wszystko. Gdyby były pieniądze... jednak ich nie ma. Quote
_Aga_ Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Temu, że jest tyle niechcianych bezdomnych zwierząt.. Że jest takie przepełnienie w waszym schronisku.. i nie tylko w waszym.. Temu, że te najsłabsze się usypia, żeby zrobić miejsce młodszym, zdrowszym.. Ech... Quote
yoko100 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Stricz wskakuj do gory co by cie ktos wypatrzl Quote
Dzika_Figa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ... biedny... nawet nie wie, co mu szykują... niech lepiej nie wie... czekam na cud jakiś... Quote
REJA Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Tylko mogę podnieść psiaka.:( Czemu się tak spieszą?! Quote
malawaszka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 No ale co? od podnoszenia nic nie będzie? czy ktoś zbiera deklaracje? czy jest jakieś ewentualne miejsce na psa? ja mogę na początek dać 200 zł ze sznaucerowych, ale nie wezmę psa na siebie bo nie dam rady - ktoś na miejscu musiałby się tym zająć - deklaracjami, zbieraniem wpłat? robimy coś czy tylko podnosimy wątek? czemu nie ma żadnego zdjęcia psa? nie wiem jakie panują zasady w tym schronisku - nawet nie wiem o jakim schronisku mowa - przepraszam może było pisane, ale ja od dwóch dni mam gorączkę i ledwo tu siedzę chwilkę i wracam do łózka - ale proszę zróbmy coś nooo jak nie ma zdjęcia to ciężko prosić ludzi o pomoc - niestety ale takie jest zycie - gezzy nie dasz rady zrobić nic? Quote
Dzika_Figa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ja mogę zbierać wpłaty u siebie na koncie- i tak już zbieram na dwa psy z tego samego schronu Dołożyć się na razie nie jestem w stanie... Quote
bela51 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Niech ktoś dorosły porozmawia z kierownictwem, niech odroczą wyrok dla Stricza jeszcze na kilka dni.Może uda się nazbierać trochę kasy i jakies miejsce dla niego. Ja nie wiem kto tam jest na miejscu oprócz gazzy i pawla. Quote
yoko100 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Gazzy zmien tytul!!!!!!!!!!!!! moze paweel da rade zrobic zdjecia Striczowi Quote
ketunia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Z tego co wiem to Gazzy w piatek może podejść do schroniska. Quote
Dzika_Figa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 no właśnie, właśnie... Zrobię jakiś banerek zaraz Quote
malawaszka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ketunia napisał(a):Z tego co wiem to Gazzy w piatek może podejść do schroniska. a w piątek nie będzie za późno? Quote
Dzika_Figa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Nie są to dzieła sztuki, ale może kogoś przciągną... Quote
Recommended Posts