gazzy Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Mówi zając do baranka, Jaka piękna ta pisanka, Wtem z jajeczka wyszła kurka, Nastroszyła swoje piórka. Teraz biega, głośno krzyczy , że WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZY!!! Życzę Wam radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych. Bardzo dziękuję za pomoc w uratowaniu psiaków ze Szczycieńskiego schroniska. Dzięki Wam dożyją spokojnej emerytury. Ps. Mam zepsuty komp i nie wiem czy do świąt będę jeszcze na dogo. Quote
wojtuś Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Droga Tereniu:-) Wspaniałych, Radosnych i Szczęśliwych Świąt, dużo energii i sił dla ratowania Psiaków w potrzebie życzymy Ci Wszyscy, i jeszcze raz Dziekujemy za akcję:-) I również ode mnie dla odwiedzających Psiaka Stricza - Słonecznych Świąt:-) Quote
gazzy Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Dziękujemy za fotki J_ulia :) Stricz wygląda cuuuuudnie :loveu::loveu: Nie mógł lepiej trafić :) Quote
bela51 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Stricz cudny i szczesliwy. Tereniu, jestes KOCHANA !:Rose: Quote
TERESA BORCZ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Sami powiedzcie czy to jest pies do uśpienia? Ładnie chodzi, nawet po schodach, pojadł sporą dawkę witaminek na stawy i wzmocnienie, ale wydaje mi sie że to była kwestia złego żywienia, jednostronnego, no i ma chyba wadę wrodzoną w tylnej łapie, jeszcze dowiem się dokładnie co to może być. wszystko po kolei, muszę go najpierw ostrzyc. Grunt ze ma wszystko co trzeba, pieszczotków co nie miara. jest bardzo radosny, aż za bardzo . Przy jego ogromnej sile okazywanie radości i żywiołowości jest nieco męczące, ale ma powody do radości, żyje, widzi zieleń, i nikt mu nie grozi morbitalem.Ma przeogromny apetyt, na wszystko, je straszliwie łapczywie, jak by nie wierzył że jedzonko dobre będzie miał zawsze. Po takim lepszym karmieniu, poprawi się mu i "fryzura" tak że ta po obcięciu będzie już napewno z odpowiednim połyskiem. Niestety, musze to wszystko robic po kolei, bo wszystko potrzebuje kasy , najpierw zdrówko i odzywianie, potem wet w sprawie nogi, potem uroda. a konieć zabiegów będzie imponujący, mam nadzieję. Szkoda że na fotkach nie widac jaki to przytulak i pieszczoch. Jest go bardzo trudno fotografować, bo te eksplozje radości nie pozwalają mu ustać na miejscu, jest w bezustannym ruchu. Stricz taki ogromniasty a taki łagodny, jak baranek, tylko by tulił bez przerwy łepek słusznych rozmiarów do każdego. Nie przejawia żadnej agresji do innych psiaków. KOEGZYSTENCJA IDEALNA Z TYMCZASKAMI!! Quote
wojtuś Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Sami powiedzcie czy to jest pies do uśpienia? Ładnie chodzi, nawet po schodach, pojadł sporą dawkę witaminek na stawy i wzmocnienie, ale wydaje mi sie że to była kwestia złego żywienia, jednostronnego, no i ma chyba wadę wrodzoną w tylnej łapie, jeszcze dowiem się dokładnie co to może być. wszystko po kolei, muszę go najpierw ostrzyc. Grunt ze ma wszystko co trzeba, pieszczotków co nie miara. jest bardzo radosny, aż za bardzo . Przy jego ogromnej sile okazywanie radości i żywiołowości jest nieco męczące, ale ma powody do radości, żyje, widzi zieleń, i nikt mu nie grozi morbitalem.Ma przeogromny apetyt, na wszystko, je straszliwie łapczywie, jak by nie wierzył że jedzonko dobre będzie miał zawsze. Po takim lepszym karmieniu, poprawi się mu i "fryzura" tak że ta po obcięciu będzie już napewno z odpowiednim połyskiem. Niestety, musze to wszystko robic po kolei, bo wszystko potrzebuje kasy , najpierw zdrówko i odzywianie, potem wet w sprawie nogi, potem uroda. a konieć zabiegów będzie imponujący, mam nadzieję. Szkoda że na fotkach nie widac jaki to przytulak i pieszczoch. Jest go bardzo trudno fotografować, bo te eksplozje radości nie pozwalają mu ustać na miejscu, jest w bezustannym ruchu. Stricz taki ogromniasty a taki łagodny, jak baranek, tylko by tulił bez przerwy łepek słusznych rozmiarów do każdego. Nie przejawia żadnej agresji do innych psiaków. KOEGZYSTENCJA IDEALNA Z TYMCZASKAMI!! Stricz wygląda super, taki ładny Psiak i okazał się Takim Kochanym, Dzieki Tereniu i ogromne słowa uznania dla Ciebie :loveu::loveu::loveu: Julia dziekujemy za zdjęcia:loveu: Quote
bela51 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 I ten cudny, wielki, czarny nochal :loveu: Kocham takie nochale.:loveu: Quote
Dzika_Figa Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dawno mnie tu nie było... bardzo dawno! Stricz wygląda wspaniale - zdjęcia przecudne! Zrobię chłopakowi na dniach taki sam pakiecik, jak Dogowi, Lapsowi i Rudusiowi. A nuż tak się uda, że fryzjerem to już się nowi ludzie będą martwić. Quote
TERESA BORCZ Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 U stricza nic nowego, jak było tak jest , ogromny apetyt, ogromne pokłady miłości i czułosći. Cierpliwie czeka na swego ludzia. Quote
Dzika_Figa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Troszkę mi się odwlokły te ogłoszenia Striczowe, bo moja siostrzyca przygarnęła 4 psiury z ewakuowanego schronu i teraz walczymy o to, żeby nie musiały tam wracać. Ale zrobię obiecuję! Quote
koosiek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek trzech przerażonych szczylków, które nie dadzą sobie rady w schronie :( http://www.dogomania.pl/threads/186565-Trzy-przera%C5%BCone-szczeniaki-przepadn%C4%85-w-ostrowskim-schronie... Quote
wojtuś Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Witam pięknie:) Pozdrowienia dla Wszystkich, dla Tereni i Stricza:) Quote
_Aga_ Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Piękny psiak ze Stricza :) Wciąż trzymam kciuki za nowy domek.. Quote
gazzy Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 No pani Teresko... Nowe fotki by się przydały i informacje... Czy wszyscy zapomnieli o Striczu ? Quote
malawaszka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 co u Stricza? może był u fryzjera? jak sobie radzi w psiej gromadzie? domku szuka czy nie szuka? Quote
gazzy Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 U Stricza wszystko ok. Rozmawiałam dzisiaj z p. Teresą. Dalej je jak słoń ^^ Pięknie chodzi i w ogóle jest cudny. Więcej pewnie napisze p. Teresa jak wejdzie na dogo. Quote
Recommended Posts