sacred PIRANHA Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 zapisuję się na wątek i jednoczesnie zapraszam na wątek innego kudłacza w fatalnym stanie z podzamojskiej wsi... http://www.dogomania.pl/threads/181399-Suka-Maltanczyk-W-TRAGICZNYM-STANIE Quote
Jaaga Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Jeśli pies przyjechałby do mnie, to też na płatne DT, myslę że 150 zł. Na bezpłatnym i chyba dozywotnim tymczasie mam dwie chore suki i kozy, więc więcej nie dam rady. Gdyby to coś dało, to zdrowy Filonek może przyjechać na pewno. Quote
agusiazet Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Nie mam już kasy na tymczasy, ale bardzo żal mi Filonka, zadeklaruję skromną dziesiątkę i obiecuję, że jak dostanę zwrot podatku wspomogę małego konkretniej, choć powinien już wtedy być we własnym domku!!! Quote
__Lara Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='agusiazet']Nie mam już kasy na tymczasy, ale bardzo żal mi Filonka, zadeklaruję skromną dziesiątkę i obiecuję, że jak dostanę zwrot podatku wspomogę małego konkretniej, choć powinien już wtedy być we własnym domku!!![/QUOTE] To może zmieńcie tytuł? Quote
Sylwia M. Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Jaaga']Jeśli pies przyjechałby do mnie, to też na płatne DT, myslę że 150 zł. Na bezpłatnym i chyba dozywotnim tymczasie mam dwie chore suki i kozy, więc więcej nie dam rady. Gdyby to coś dało, to zdrowy Filonek może przyjechać na pewno. Czyli co zbieramy na DT u Jaagi ? 150,-zł miesięcznie? Ja dam 10,-deklaracja stała + koszty fryzjera (którego obiecałam wcześniej). Myślę, że jak go podetniemy, to zaraz znajdzie domek :) Quote
Jaaga Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Tylko, czy ta 10-dniowa kwarantanna wypali? Małego wysłałam już do wstawienia na naszą stronę. Może się jeszcze jakiś inny DT znajdzie, który mógłby go zabrać prosto ze schroniska i byłby bliżej? Czekam na rozwój sytuacji. Jeśli nic się nie znajdzie, to oczywiście może przyjechać. Dostałam na maila zdjęcia innych małych piesków z tego schronu. Kochane są. Jakbym miała namiary na jakiś dom, to dam znać, bo u mnie tylko dwa duże psy są na DT, a na maleńka Mitzi po sterylce czeka pewna osoba. Quote
papryka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 jestem na watku, dzieki za zaproszenie:) od jutra rana biore sie za rozsylanie pw po Cioteczkach bo dzisiaj niestety juz nie dam rady:/ nie bedzie mnie przy kompie:/ trzymaj sie maluchu:) Quote
Tola Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='papryka']jestem na watku, dzieki za zaproszenie:) od jutra rana biore sie za rozsylanie pw po Cioteczkach bo dzisiaj niestety juz nie dam rady:/ nie bedzie mnie przy kompie:/ trzymaj sie maluchu:)[/QUOTE] Dziękujemy:loveu: Quote
zadra Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Sylwia M.']Czyli co zbieramy na DT u Jaagi ? 150,-zł miesięcznie? Ja dam 10,-deklaracja stała + koszty fryzjera (którego obiecałam wcześniej). Myślę, że jak go podetniemy, to zaraz znajdzie domek :) Fionka ostrzygę gratis ( uprzednio wykąpię oczywiście) więc zaproponuję przesunięcie wspomnianej kwoty na koszty związane z DT. Quote
sacred PIRANHA Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 to jaka jest aktualnie sytuacja psiaka? ma DT u Jagii tylko kwarantanny 10dniowej szukacie czy jak? przepraszam ale nie śledziłąm dziś wątku na bieżąco... Quote
Tola Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']to jaka jest aktualnie sytuacja psiaka? ma DT u Jagii tylko kwarantanny 10dniowej szukacie czy jak? przepraszam ale nie śledziłąm dziś wątku na bieżąco...[/QUOTE] Jest plan umieszczenia malego w hoteliku, poczekajmy jeszcze trochę... Quote
sacred PIRANHA Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 kurcze ja po parwo...a tak bym na 10dni go wzięła ehhh Quote
Ra_dunia Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 zaglądam ale niestety za bardzo nie mam już jak pomóc :( Na pewno będę kibicowała! DT za 150 zł to super okazja, szkoda byłoby ją przepuścić... Quote
agada Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']to jaka jest aktualnie sytuacja psiaka? ma DT u Jagii tylko kwarantanny 10dniowej szukacie czy jak? przepraszam ale nie śledziłąm dziś wątku na bieżąco...[/QUOTE] no tak, bo kudłatego sie namnożyło wszędzie:evil_lol:, każdy ma pod dostatkiem:eviltong: Quote
Sylwia M. Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='zadra']Fionka ostrzygę gratis ( uprzednio wykąpię oczywiście) więc zaproponuję przesunięcie wspomnianej kwoty na koszty związane z DT.[/QUOTE] Dobrze, bardzo fajnie:) Sama o tym myślałam, że pewnie jest tu ktoś, kto zna się na psim fryzjerstwie:) Quote
sacred PIRANHA Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 w grudniu była chorowała u mnie Nana, potem wyzdrowiała i w styczniu pojechała ode mnie... Quote
Tola Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Filonek, najszybciej jak to bedzie mozliwe, bedzie zabrany ze schronu. Intenywnie mysli o nim Bianka0 i od niej bedziemy czekac na realacje:loveu: Osoby, ktore deklarowały pomoc finansową dla Filonka mogą wspomóc sunię maltańczyka z Zamościa w strasznym stanie, lizcy sie kazdy grosz http://www.dogomania.pl/threads/181399-POTRZEBNY-TRANSPORT-ZAMOSC-WARSZAWA-maltanka-w-tragicznym-stanie Bądzcie nadal z nami, bo walka o nowe zycie Filonka dopiero sie zaczęła. Quote
Recommended Posts