agada Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 bianka0 napisał(a):To fakt, ja też jestem zaskoczona jego wielkością, do tej pory myślałam że to maleństwo. oj te nowoczesne aparaty, rozdzielczości itp. płatają figle :evil_lol: Quote
bianka0 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Po wyczesaniu ta jego szopa zrobiła się jeszcze większa. Myślę że po ostrzyżeniu okaże się o połowę mniejszy :cool3: Quote
papryka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 to big york:)))))))) ale pychol pocieszny:) Quote
Tola Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Ufff Wreszcie dziala dogo. Cieszę się, ze Filonek juz bezpieczny:lol: Quote
bianka0 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Funia strzeliła dzisiaj Filonkowi nową fryzurkę, może uda jej się wstawić zdjęcia. Piesek jest bardzo spokojny, bezproblemowy. Bardzo dobrze czuje się w otoczeniu ludzi i zwierząt, stres po pobycie w schronie całkowicie minął. Quote
Ra_dunia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Świetna informacja :) Biedny Filonek, jak on się strasznie musiał stresować... Quote
bianka0 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Filonek jeszcze w stylu afro, już go takim nie zobaczycie.:razz: Jak zwykle Filonek ma monotonne zainteresowania w hoteliku - boks Laury Z Heniem walczą o względy płci pięknej Dzisiaj były podstrzyżyny , dostałam MMSa z nową fryzurką, ale przez pomyłkę wykasowałam :shake: Musicie poczekać do jutra na nowy image Filonka. Podobno wydaje się szlachetniejszy i nieco bardziej cywilizowany. Quote
Jo37 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Wreszcie mogę wejść na dogo. Wspaniale,że Filonek bezpieczny. Quote
agada Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 już nie mogę się doczekać Filona w nowym image:razz: Quote
funia Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Filonowi tylko baby w głowie ....Są u mnie trzy w cieczce i on bidak juz głowe traci .Nie wie biedny dlaczego one zamkięte ,ze ruch puszczany wahadłowo .Jest smieszny strasznie ,rozszyfrowałam juz tą jego telepawke .On po prostu jak czegos bardzo chce to sczeka i tak jakby mówił zalił sie i przy okazji włącza telepawkę dla podkreslenia sytuacji .Ogolnie stresu nie ma chłpak ,chyba ze z powodu kobiet . Na 100 % nie mieeszkał nigdy w domu bo kołtun na kołtunie .Musiał zyc sobie jako Filon podwórkowy . Lubi biegąc długo i wachac ,podsikiwac ,drapac jak kura w ziemi .Ogólnie krzepki staruszek ,wczwsnie tez idzie lulu pa . Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 a to moj Pysiek ma dokladnie to samo. Czasem mu sie telepawka wlaczy i ... po prostu sie telepie :) popiskuje sobie do tego i jest zadowolony. Quote
agada Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 funia napisał(a):Filonowi tylko baby w głowie ....Są u mnie trzy w cieczce i on bidak juz głowe traci .Nie wie biedny dlaczego one zamkięte ,ze ruch puszczany wahadłowo .Jest smieszny strasznie ,rozszyfrowałam juz tą jego telepawke .On po prostu jak czegos bardzo chce to sczeka i tak jakby mówił zalił sie i przy okazji włącza telepawkę dla podkreslenia sytuacji .Ogolnie stresu nie ma chłpak ,chyba ze z powodu kobiet . Na 100 % nie mieeszkał nigdy w domu bo kołtun na kołtunie .Musiał zyc sobie jako Filon podwórkowy . Lubi biegąc długo i wachac ,podsikiwac ,drapac jak kura w ziemi .Ogólnie krzepki staruszek ,wczwsnie tez idzie lulu pa . Czyli jarkość w nim drzemała pełna i wyszło szydło z worka :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Z tym czy był podwórkowy, czy domowy - to różnie bywa. Niektórym psiakom kołtuny się robią już po bardzo krótkim czasie bez odpowiedniej pielęgnacji. Ważne, że chłopak wyluzowany i pełen energii :) Quote
Tola Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 W sobotę lub niedzielę Filonek jedzie do Murki, więc chłopaka czeka zmiana Quote
bianka0 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Tak, Filonek skorzysta z transportu Melisy do hoteliku i pojedzie razem z nią. Tam ma zarezerwowane miejsce.:p Filonek po podstrzyżynach Quote
agada Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dawac mi tu całą szacowną postać Fircyka w zalotach:mad:, a nie tylko wyściubiony kawałek pychola:eviltong: Quote
Madallena Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 ja to bym go chciala juz po zabiegach pielegnacyjnych obejrzec :) Quote
bianka0 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Wcześniej, czy później ujawnienie nowego wizerunku Filonka jest nieuchronne Im dłużej będziemy na to czekać, tym bardziej nam się będzie podobało;) Quote
Kisiaraf Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Filonek już poza schroniskiem cudnie :) Dziewczynki dobra robota :) Quote
agada Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 bianka0 napisał(a):Wcześniej, czy później ujawnienie nowego wizerunku Filonka jest nieuchronne Im dłużej będziemy na to czekać, tym bardziej nam się będzie podobało;) Hej, a może co funi z nożycami nie wyszło:hmmmm: i wstyd pokazać:evil_lol:, bo Filon taki telepawek, a jeszcze kobitek tyle:eviltong: Quote
bianka0 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Raczej wszystko z fryzurką w porządku. :cool3: Gorzej u funi z czasem. Praca na 2 etatach, poznawanie nowych psów i to od razu cały komplecik. Ciągłe zaległości w pracach wykończeniowych z powodu tej wściekłej, długiej zimy. A po za tym tak jak w każdej pracy, początki dla nikogo nie są łatwe :roll: Quote
bianka0 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 agada napisał(a):Funia da se radę, jak sie uprze to...;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Też tak myślę. Quote
Recommended Posts