Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 739
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Noi dobrze, święty spokój..... a tylko teraz będzie biedna tyła pewnie....ale lepsze to niż niechciane szczeniaki !!

Może niekoniecznie :)
Moja stara dama początkowo też podtyła znacznie ale ograniczyłam jej dojście do baru i laska jest ze strach :)

Posted

Akuratnie w mielcu,mich dla psiaków peła.Obzartuchy tylko patrza na te z mniejszym apetytem i jedza za dwoje,za troje.To przewaznie niezłe pulpety,a Zorza podobno apetyt ma...jej nawet tabletki smakowały...

Posted

halcia napisał(a):
Akuratnie w mielcu,mich dla psiaków peła.Obzartuchy tylko patrza na te z mniejszym apetytem i jedza za dwoje,za troje.To przewaznie niezłe pulpety,a Zorza podobno apetyt ma...jej nawet tabletki smakowały...

Ojej ..... to super że apetycik ma ale pilnować jej trzeba ..... jal mojej Lećki :)
Bo przybranie na wadze przy takich problemach jest bardzo niewskazane .....

Posted

Ulka18 napisał(a):
A kto jej tam bedzie pilnowal? Zeby tylko wybieg zrobili, to mozna wyprosic codzienne bieganie.

To dla Zorzy byłoby jakieś rozwiązanie, ale czy są plany zrobienia wybiegu dla psiaków ?

Posted

Są plany na niewielkie wybiegi,ale zanim pracownicy sie wdrożą do wypuszczania...psiaków wiele,A wybiegi pomiedzy boksami,wic poczatek to straszny jazgot pewnie...Zobaczymy.

• 3 weeks later...
Posted

majuska napisał(a):
A co Karolciu, poprawiamy ocenki przed półroczem?:razz::eviltong::lol:

Nie nie ja pilna i wzorowa uczennica jestem:evil_lol::evil_lol: No z fizyki to moje ocenki:
1 poprawione na 4, +2 niepoprawione:diabloti:, 3, 4, -5. Barwnie co nie? Ciekawe co mi wyjdzie na półrocze?
A sajgon mam dlatego że trza się podlizać i się do konkursów pozgłaszałam i "kuje":evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Zorza jest juz w boksach zewnetrznych. Ma grube futro i nie jest jej zimno. Niestety nie zdazylysmy wejsc do srodka, za malo czasu na tyle psow, a glownym naszym zadaniem byla socjalizacja szczeniakow.

• 2 weeks later...
Posted

Nie ma wiadomosci, bo co tu napisac, ze Zorza siedzi i bedzie siedziec, a my mamy kilka nieadopcyjnych psow w hoteliku? Dzisiaj byly wolontariuszki w schronisku, ale z powodu pogody spedzaly czas glownie ze szczeniakami.

• 2 weeks later...