Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie,aktualne fotki przy okazji,bo to musi byc dwie osoby.Jeszcze wczoraj musiałam byc/mam tam mieszkanie/i wpadłam do Zorzy.Zorza to taka gospocha.Wymiziałam,wypiesciłam,Zorza mnie przywala czy obejmuje łapkami,zeby zatrzymac w boksie i wiecej sie poprzytulac.Zobaczyłam,ze kocyk ma wilgotny,wiec dołozyłam jej kawałek dywanika.Zorzulek wzięła go w pysio,zaniosła,wygładziła,przyklepała i fajnie sie połozyła.Wtedy mogłam wyjśc od niej.Tak jakby sie czuła "zaopiekowana'i spokojniejsza.Straszna pieszczocha.

• Replies 739
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ma aktualne,nie wiem.Znowu byłam popiescic,lezała prawie kołami do góry i wtulała sie.Jest na hali/Ulka ma zdjecia/i widze cięzko jej tam chodzic po sliskim linoleum.Ale ma izolacje ze wzgledu na cieczke.

Posted

Ze 2 strony wczesniej pisala Agusiazet, ze Zorza miala wykupiony komplet ogloszen na bazarku. Pewnie tylko allegro trzeba by odnowic. Zdjecia mam z wczoraj, wstawie jak znajde czas.

Posted

Jest bardzo piękna ! Dla Zorzy ważna jest dobra karma, ruch aby nie nastąpił zanik mięśni i kontrolowanie wagi... ale w schronie wiadomo niewiele da sie zrobić :-(.

Posted

Byłam,ale miziałam przez kraty,bo był tam inny psiak i nie wiedziałam,czy nie bedzie zazdrosci jak wejde.:roll:Za duzo było przygód.Dorzuciłam dwa ciepłe sweterki,które zaniosła w kacik do lezenia.

Posted

Miala, skonczyla sie i od razu sterylka w tzw. okresie ciszy do 14 dni po cieczce. W schroniskach nikt nie czeka na jakies specjalne terminy, zeby zrobic sterylizacje. Jest 250 suk w schronisku.