Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 739
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cichutko i cichutko, no nie wiem co mamy pisac :???: Kazda z nas mieszka daleko od Mielca i nie jestesmy codziennie w schronisku. Co mamy zrobic? Bez KASY - co mamy wymyslic?

Eloise, dawalas Zorze na FB? Wydaje mi sie, ze tak, ale pls potwierdz. Ogloszenia miala Zorza w duzej ilosci zrobione przez Karolciasz28 oraz Eloise.

Posted

moze jakis bazarek dla niej zrobic...?
czy ona jest na Facebook? jessli ktos ma konto to warto ja tam wstawic z tego co widze jest ogromny odzew od ludzi z zewnatrz dogo ktorzy chca pomagac ,moze by byla to dla niej jakas szansa

Posted

Pytałaś już o FB, wstawiłam link, Zorza jest tam od jakiegoś czasu, zero odzewu, tak samo jak z innych ogłoszeń. Bazarek niewiele da- nie stać nas na wyciągnięcie ze schronu psa z możliwością dożywocia w hotelu. Wolontariusze mieleccy mają już kilka psów na utrzymaniu.

Posted

Byłam wczoraj u Zorzulki,wytarmosiłam,wyprzytulałam,wycięłam dwa małe dredy przy uszkach.Zorzulka na hali ,bo ma cieczke.To olbrzymi miziak przy człowieku.Duzo czasu z nią spedziłam .