Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czerda, jesteś niesamowita.... Nivalin - po nim musza być efekty,tylko technicznie jak buba sobie poradzi z iniekcjami....?

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='togaa']Czerda, jesteś niesamowita.... Nivalin - po nim musza być efekty,tylko technicznie jak buba sobie poradzi z iniekcjami....?

conajmniej 2 tygodnie domięśniowo

Posted

No własnie.....
Znam osobiście psiego potwora który zaliczył 3 miesięczna kurację Nivalinem plus rehabilitacja ...i biega dzisiaj jak szalony..
No... ,ale to sukces wielu osób. Jedna tego nie udżwignie..

Posted

[quote name='togaa']Czerda, jesteś niesamowita.... Nivalin - po nim musza być efekty,tylko technicznie jak buba sobie poradzi z iniekcjami....?

dostalam smsa od buby-- nie bedzie problemu z zastrzykami, bo potrafi sama robić zastrzyki....
czerda - serdeczne podziekowania, buba juz wyczytala jak bardzo pomocne moga byc te zastrzyki w przypadku Nico

Posted

moim zdaniem nie sam nivalin , ale w połączeniu z milgamma daje super efekty i paczuszka pójdzie jutro rano , bo póżno , za póżno wróciłąm do pracy
czy dodać strzykawki i igły?

Posted

czerda napisał(a):
moim zdaniem nie sam nivalin , ale w połączeniu z milgamma daje super efekty i paczuszka pójdzie jutro rano , bo póżno , za póżno wróciłąm do pracy
czy dodać strzykawki i igły?

jezeli mozesz to tak, bardzo fajnie...

Posted

buba napisała , ze niedlugo bedzie miala naprawionego kompa i bedziemy mieli wiadomosci z pierwszej reki na biezaco... na pewno wiem, ze wykupila recepty dla Nico i fredki, Nico czuje sie lepiej, jesli chodzi o te ostatnie dolegliwosci...

Posted

Wiadomo przynajmniej jaki był tego powód ?Mysle o Nico ?

I prosze cieplutko pozdrowić bubę. Martwimy sie o Nia....

Posted

no witam wreszcie,nareszcie jestem bardzo dziękuję wszystkim za wielką pomoc i wsparcie tego wsparcia chyba było więcej potrzeba.dziękuję czerdzie za leki jeszcze nie doszły ale wiaże z nimi jakieś nadzieje ,których w pewnym momęcie mi zabrakło i poddałam się a szczególnie po wiadomości od weta że NICO nie będzie chodził.A ta gorączka u NICA była spowodowana jakimiś zawirowaniami wątroby.;)

Posted

byłam optymistką ale trochę przychamowałam,znalazłam kota wczoraj pod moim blokiem kastrat ciekawe czy ktoś bedzie go szukał ,jak nie to będzie nowy lokator.

Posted

buba44 napisał(a):
byłam optymistką ale trochę przychamowałam,znalazłam kota wczoraj pod moim blokiem kastrat ciekawe czy ktoś bedzie go szukał ,jak nie to będzie nowy lokator.

i co z kotem?

Posted

Widzę że jak już mam komputer to teraz żadko ktoś zagląda,jak na razie nikt go nie szuka a dziś trafił do mnie malutki 5 tygodniowy rano była akcja ,kotek był uwięziony w rynnie przyjechała straż miejska,schron i byli bez silni :angryy: trzeba było wzywać straż pożarną i oni się spisali kiciuś trafił do mnie ,na szczęście nie miał obrażeń chciałam ci podziękować bo ta kaska na karmę to od ciebie prawda?:multi:

Posted

to te od VIOLI005 jeszcze nie ,leki też nie może w poniedziałek przez to święto to był krótszy tydzeń a NICO znowu jak dawniej całe szczęście tylko karmy mamy jeszcze na jutro ,ale skoro on mało się rusza to ta karma też cudów nie zdziała.