togaa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Czerda, jesteś niesamowita.... Nivalin - po nim musza być efekty,tylko technicznie jak buba sobie poradzi z iniekcjami....? Quote
beataczl Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='togaa']Czerda, jesteś niesamowita.... Nivalin - po nim musza być efekty,tylko technicznie jak buba sobie poradzi z iniekcjami....? conajmniej 2 tygodnie domięśniowo Quote
togaa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 No własnie..... Znam osobiście psiego potwora który zaliczył 3 miesięczna kurację Nivalinem plus rehabilitacja ...i biega dzisiaj jak szalony.. No... ,ale to sukces wielu osób. Jedna tego nie udżwignie.. Quote
beataczl Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='togaa']Czerda, jesteś niesamowita.... Nivalin - po nim musza być efekty,tylko technicznie jak buba sobie poradzi z iniekcjami....? dostalam smsa od buby-- nie bedzie problemu z zastrzykami, bo potrafi sama robić zastrzyki.... czerda - serdeczne podziekowania, buba juz wyczytala jak bardzo pomocne moga byc te zastrzyki w przypadku Nico Quote
czerda Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 moim zdaniem nie sam nivalin , ale w połączeniu z milgamma daje super efekty i paczuszka pójdzie jutro rano , bo póżno , za póżno wróciłąm do pracy czy dodać strzykawki i igły? Quote
beataczl Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 czerda napisał(a):moim zdaniem nie sam nivalin , ale w połączeniu z milgamma daje super efekty i paczuszka pójdzie jutro rano , bo póżno , za póżno wróciłąm do pracy czy dodać strzykawki i igły? jezeli mozesz to tak, bardzo fajnie... Quote
togaa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Troche juz lepsze wieści tutaj... Tak sie ciesze.... Quote
wishina Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ciotki sdzybko do mnie adresik do wysyłki czegoś i prosze się spodziewać paczuszki :) Quote
beataczl Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 wishina napisał(a):Ciotki sdzybko do mnie adresik do wysyłki czegoś i prosze się spodziewać paczuszki :) juz wysyłam na PW Quote
beataczl Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 buba napisała , ze niedlugo bedzie miala naprawionego kompa i bedziemy mieli wiadomosci z pierwszej reki na biezaco... na pewno wiem, ze wykupila recepty dla Nico i fredki, Nico czuje sie lepiej, jesli chodzi o te ostatnie dolegliwosci... Quote
togaa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Wiadomo przynajmniej jaki był tego powód ?Mysle o Nico ? I prosze cieplutko pozdrowić bubę. Martwimy sie o Nia.... Quote
buba44 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 no witam wreszcie,nareszcie jestem bardzo dziękuję wszystkim za wielką pomoc i wsparcie tego wsparcia chyba było więcej potrzeba.dziękuję czerdzie za leki jeszcze nie doszły ale wiaże z nimi jakieś nadzieje ,których w pewnym momęcie mi zabrakło i poddałam się a szczególnie po wiadomości od weta że NICO nie będzie chodził.A ta gorączka u NICA była spowodowana jakimiś zawirowaniami wątroby.;) Quote
beataczl Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 O witaj , teraz bedziemy mieli na biezaco wiadomosci o nico!:-) Quote
buba44 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 byłam optymistką ale trochę przychamowałam,znalazłam kota wczoraj pod moim blokiem kastrat ciekawe czy ktoś bedzie go szukał ,jak nie to będzie nowy lokator. Quote
beataczl Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 buba44 napisał(a):byłam optymistką ale trochę przychamowałam,znalazłam kota wczoraj pod moim blokiem kastrat ciekawe czy ktoś bedzie go szukał ,jak nie to będzie nowy lokator. i co z kotem? Quote
buba44 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Widzę że jak już mam komputer to teraz żadko ktoś zagląda,jak na razie nikt go nie szuka a dziś trafił do mnie malutki 5 tygodniowy rano była akcja ,kotek był uwięziony w rynnie przyjechała straż miejska,schron i byli bez silni :angryy: trzeba było wzywać straż pożarną i oni się spisali kiciuś trafił do mnie ,na szczęście nie miał obrażeń chciałam ci podziękować bo ta kaska na karmę to od ciebie prawda?:multi: Quote
beataczl Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 z tego co wiem to viola005 robila przelew (tzn. siostra violi) i prosila o powiadomienie Jej jak dojdzie..... a leki dotarły ? dobrze,ze kociaczkowi nic nie jest... Quote
buba44 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 to te od VIOLI005 jeszcze nie ,leki też nie może w poniedziałek przez to święto to był krótszy tydzeń a NICO znowu jak dawniej całe szczęście tylko karmy mamy jeszcze na jutro ,ale skoro on mało się rusza to ta karma też cudów nie zdziała. Quote
wishina Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Jak dojdą zorganizowane przeze mnie pieluchomajty to bardzo proszę o potwierdzenie... Quote
alka6 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Zastanawiam się, jak sobie z tym wszystkim dajesz radę? Nie bardzo mozemy pomóc, ale może jakiś bazarek. Quote
RuletkaK Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Zrobiłam bazarek dla dwóch psów: Nico i Mietka. http://www.dogomania.pl/threads/187072-quot-Pok%C3%B3j-bez-ksi%C4%85%C5%BCkek-jest-jak-cia%C5%82o-bez-duszy-quot-dla-Miecia-i-Nico-do-12.06?p=14828082#post14828082 Quote
Recommended Posts