buba44 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 już odżył ale na początku naprawdę był biedny ,muszę go odchudzić obejżyj go sobie gdzieś na którejś stronie poczatkowej są jego zdjęcia jak był u lekarza. Quote
zeberka4 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 podrzuce do góry bo tylko tyle moge niestety :( Quote
buba44 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 nie wygląda to za ciekawie ,ale trzeba czekać gdyby był mały już by latał, Quote
bp&mikus Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Witam serdecznie, wiadomosc dotyczy psiaka z paralizem ... i uzytkownika mercy . czy dalej potrzebne sa pampersy? Jezeli tak to prosze o kontakt na adres [email protected] Pozdrawiam, Quote
beataczl Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 może dopisz w tytule , ze tez potrzebna karma light... Quote
togaa Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 To prawda, mały o wiele szybciej stanie na nogi jak mu kilogramów ubędzie..... Quote
buba44 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 witam zadzwoniła do mnie dzisiaj pani z pytaniem o Nica,jak dobrze pójdzie to pani pożyczy mi wózeczek ,chociaż zobaczymy czy to coś da jej piesek jest podobnych wymiarów i będzie można się przekonać czy to coś da.Nico dziś w nocy pierwszy raz nie domagał ,nie wiem z jakiego powodu miał rozwolnienie trzeba było go wykąpać martwię sie jego jajeczkami ,jedna noc i tak obszczypał że boję się że powstaną odleżyny a od lutego jak tylko trafił do mnie nawet jednej odleżyny nie miał ale wiadomo biednemu wiatr w oczy. Quote
togaa Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 buba, na takie wyprzenia, podrażnieni b.dobry jest Sudocrem. Sa duże i małe opakowania. Stosuje sie przy odleżynach i u małych dzieci. Jak tez mojemu Lolusiowi smarowałam nim na początku pachwiny,bo go pielucha podrazniała. Quote
beataczl Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 tak, ten Sudocrem bez recepty sie kupuje, małe opakowanie to najmniejsze i tak starczy na b. długo , jest wydajny i niedrogi, do tego skuteczny . Moja babcia mówi na niego Cudo -krem. Quote
buba44 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 mam ten krem odrazu jak tylko zobaczyłam ,smarowałam i posypałam zasypką widać że ulgę mu przynosi bo on umie wszystko pokazać,rozumiemy się bez słów. Quote
beataczl Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 jak zachorował, co mu jest , na co, czy coś powaznego?.... Quote
togaa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Pewnie potrzebne będzie leczenie a to oznacza wydatki... Trzeba pomóc bubie..., tytuł zmienić.... Quote
buba44 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 byłam u lekarza jak się domyślacie krucho u mnie z kasą ,zresztą nikt na dogo nie jest milionerem,jak wiadomo NICO kocha jeść ,już wczoraj mi podpadło że kiepsko zjadł i nawet nie do końca (co u niego to nie normalne) mierzyłam temperaturę i nie miał ale od 2 dni tylko leży i się nie przemieszczał to też mnie dręczyło ,ale dzis kiedy po nocy zmieniałam pieluszkę wydał mi się gorący,po zmierzeniu miał 40,3 to wydało misię trochę dużo a za pół godziny było 40,6 nie było co zwlekać bardzo się zmartwiłam moim zdaniem lekarz też nie zrobił nic specjalnego dał tylko antybiotyk i mam czekać do jutra- diagnoza :prawdopodobnie:przeziębienie dla mnie troczę to dziwne przecież on na dwór nie wychodzi no ale może się nie znam nie jestem lekarzem. Quote
togaa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Dziewczyny, pomoc potrzebna !!!!. Poznaniu, gdzie jesteś ? Quote
buba44 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 ogodzinie 23.05 popodaniu lekarstwa od lekerza miał temperaturę równe 41 ,zbliża sie noc a ja szaleje. Quote
beataczl Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 moze jest jakis w Poznaniu dyzurujacy wet? chociaz telefonicznie sie skonsultować.... Ja bym podała cos jak dla ludzi przeciwgoraczkowego, jak nie bedzie wyjscia. Moja suczka dostawała zastrzyki przez 3 dni jak dostała wysoka goraczkę , ale nie wiem co Ci doradzic tak na ta chwilę... Niech ktoś coś poradzi na już!!!!!! Zawsze na noc temperatura idzie do góry, rankiem jest nizsza... Temperatura normalna dla psa to 38-39 stopni. Quote
buba44 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 dzięki za wsparcie faktycznie podam mu coś ludzkiego i zobaczymy byle jakoś do rana,jutro napisze tz.już jest jutro muszę wyłaczyć komputer bo znowu nawala w ciągu pół godziny wyłączył mi się 4 razy.Do jutra Quote
Recommended Posts