buba44 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Bardzo wam dziewczyny dziękuję za wszystko no z tym dawaniem rady to różnie bywa faktycznie jestem z tym sama,nawet moi sąsiedzi nie wiedzą o NICO mam sąsiadkę która ogólnie średnio lubi zwierzęta a kotów to nie nawidzi ,ale co będę narzekać mogłam nie brać psa ,mogłam nie brać, kotów,zbliżają się wakacje tez bym chętnie gdzieś pojechała ale nie moja :karma: jest inna ratować braci mniejszych choć muszę się tu przyznać że czasem sytuacja wymyka się spod kontroli.:evil_lol: Quote
viola005 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Czesc, buba44, fajnie, ze juz dziala Twoj komputer. Napisalam do siostry, zeby sprawdzila co z tym przelewem dla Ciebie, nie martw sie, dopilnujemy tego. I zobacz, jaki zbieg okolicznosci - ja tez wlasnie wzielam nowego kotka, z podrzutkow kolo naszego cmentarza, 8-tygodniowego. Moje pozostale 5 kotow obrazilo sie za to i od 2 dni malo co przebywaja ze mna, a na niego fukaja. Psy go ignoruja, dopoki nie podchodzi za blisko. Serdecznie Cie pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego Tobie i Twoim zwierzakom! Ja tez nie jezdze na wakacje przez psy i koty, ha ha ha... Quote
buba44 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Cześć VIOLA005 dostałam wiadomość na pw, odpisałam ale nie wiem czy dostaniesz bo nie wiem czy dobrze wysłałam.:multi: Quote
buba44 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Właśnie doszły do mnie leki CZERDA serdeczne podziekowania w imieniu moim i NICA ,powiedz mi tylko czy ja mam podawać je oba jednocześnie i czy ta MILGAMA może przekreciłam nazwę jest bolesna bo widze że to z grupy B? Quote
buba44 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Też na to liczę tylko nadal nie wiem jak je podawać żeby coś nie pokręcić a chcę zacząć już dziś.:oops: Quote
GoniaP Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Buba, a czy konsultowałaś podawanie tych leków od czerdy z wetem? Quote
beataczl Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 buba44 napisał(a):Też na to liczę tylko nadal nie wiem jak je podawać żeby coś nie pokręcić a chcę zacząć już dziś.:oops: wczesniej czerda mi pisala ze trzeba podawac przez conajmniej 2 tygodnie - 1 raz dziennie obydwa leki. Zdaje mi sie , ze pisalam Ci o tym smsem..... Quote
beataczl Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 GoniaP napisał(a):Buba, a czy konsultowałaś podawanie tych leków od czerdy z wetem? moze telefonicznie chociaz skonsultuj? Quote
buba44 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 podobno to leki znane i wypróbowane ,nie było konsultacji z wetem ale skoro ostatnio mi powiedziała że NICO nie będzie chodził to chyba mu nie zaszkodzą a myśle że warto spróbować tu chcę ci bardzo podziękować GoniaP ty wiesz za co. Quote
beataczl Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 jak Nico sie czuje po zastrzykach?.. jest fajna akcja" Wystarczy kliknac raz dziennie, zeby nakarmic psa ze schronu http://szerlok.pl/nakarm_psa/ !!! Quote
buba44 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 już działam w tej akcji, a NICO dopiero dziś 3x dostanie zastrzyk po 2 jeszcze nic nie widać,nie chce mi się wierzyć że po zakończeniu kuracji wstanie i pójdzie ale zobaczymy cuda się zdarzają:multi: Quote
czerda Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 nivalin można podawać podskórnie pół ampółki 2,5 mg , a milgamma całą dom. oba przez 14 dni ale można dużo dłużej , chyba żeby wystąpiły wymioty albo duży niepokój trzeba przerwać , raz , do tego można jeszcze dodać cocarboxylazę ale jest bardzo bolesna i droga Quote
buba44 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 bardzo ci dziękuję za te leki,tego bolesnego raczej nie zaryzykuję nie chcę żeby cierpiał zobaczymy co się stanie ,może coś drgnie było by fajnie. Quote
beataczl Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 jak Nico po 1 zastrzykach? bolace są?.... podpiszcie prosze petycje: Petycja EUROPARLAMENT http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481 Quote
buba44 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 na szczęście nie są bolące bo następnych nie dał by sobie podać. Quote
czerda Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 mari ma kotka pogryzionego przez psa włąściwie przetrąconego i już 10 dni bierze leki widać ze zaczyna wracać przewodnictwoomięśnie drżą i nieco podkurcza nogi Quote
buba44 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 to super uwielbiam koty byle wyzdrowiał ,troszkę się martwię bo zauważyłam że NICOWI skurczyły się mięśnie mam nadzieję że będzie poprawa,narazie zastrzyków jest dużo . Quote
mercy Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Budrysek mówiła ze jej kociakom i psom tez podaja nivalin i sa rewelacyjne efekty Quote
buba44 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 pewnie tych leków będzie za mało to jak długo mam dawac żeby były efekty? a potem jak zdobyć jeszcze nikt nie będzie chciał zapisać.:-( Quote
czerda Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 myślę że można też dołączyć wit, b 1 do tej kuracjii dodatkowo o leki sie nie martw-policz na jak długo masz jeszcze i napisz Quote
buba44 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Bez dzisiejszego dnia bedzie na 16 dni,ale jak mam sie nie martwić trochę mnie zawstydzacie jak nie miałam komputera i nie wiedziałam o istnieniu dogomanii to nigdy bym nie przypuszczała że są dobrzy ,bez interesowni ludzie tacy jak tu można spotkać:lol: Quote
buba44 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 chciałabym zrobić bazarek na te moje stwory ,na jedzenie coś może wynajdę tylko kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać jestem całkiem zielona,jak to wszystko miało by wyglądać?:placz: Quote
mercy Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 buba44 napisał(a):chciałabym zrobić bazarek na te moje stwory ,na jedzenie coś może wynajdę tylko kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać jestem całkiem zielona,jak to wszystko miało by wyglądać?:placz: zrób fotki i opisy, wyslesz mi na @ ja zrobie bazarek a Ty potem zapakujesz i wyslesz, moze byc? :) Quote
buba44 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 dam radę zrobić zdjęcia ale jestem tempa i nie zbyt rozumiem dalszej części ,boję się że coś pokręce komuś czegoś nie wyśle,sama nie wiem co robić .:shake: Quote
Recommended Posts