Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo wam dziewczyny dziękuję za wszystko no z tym dawaniem rady to różnie bywa faktycznie jestem z tym sama,nawet moi sąsiedzi nie wiedzą o NICO mam sąsiadkę która ogólnie średnio lubi zwierzęta a kotów to nie nawidzi ,ale co będę narzekać mogłam nie brać psa ,mogłam nie brać, kotów,zbliżają się wakacje tez bym chętnie gdzieś pojechała ale nie moja :karma: jest inna ratować braci mniejszych choć muszę się tu przyznać że czasem sytuacja wymyka się spod kontroli.:evil_lol:

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc, buba44, fajnie, ze juz dziala Twoj komputer. Napisalam do siostry, zeby sprawdzila co z tym przelewem dla Ciebie, nie martw sie, dopilnujemy tego.
I zobacz, jaki zbieg okolicznosci - ja tez wlasnie wzielam nowego kotka, z podrzutkow kolo naszego cmentarza, 8-tygodniowego. Moje pozostale 5 kotow obrazilo sie za to i od 2 dni malo co przebywaja ze mna, a na niego fukaja. Psy go ignoruja, dopoki nie podchodzi za blisko.
Serdecznie Cie pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego Tobie i Twoim zwierzakom! Ja tez nie jezdze na wakacje przez psy i koty, ha ha ha...

Posted

Właśnie doszły do mnie leki CZERDA serdeczne podziekowania w imieniu moim i NICA ,powiedz mi tylko czy ja mam podawać je oba jednocześnie i czy ta MILGAMA może przekreciłam nazwę jest bolesna bo widze że to z grupy B?

Posted

buba44 napisał(a):
Też na to liczę tylko nadal nie wiem jak je podawać żeby coś nie pokręcić a chcę zacząć już dziś.:oops:

wczesniej czerda mi pisala ze trzeba podawac przez conajmniej 2 tygodnie - 1 raz dziennie obydwa leki.
Zdaje mi sie , ze pisalam Ci o tym smsem.....

Posted

podobno to leki znane i wypróbowane ,nie było konsultacji z wetem ale skoro ostatnio mi powiedziała że NICO nie będzie chodził to chyba mu nie zaszkodzą a myśle że warto spróbować tu chcę ci bardzo podziękować GoniaP ty wiesz za co.

Posted

już działam w tej akcji, a NICO dopiero dziś 3x dostanie zastrzyk po 2 jeszcze nic nie widać,nie chce mi się wierzyć że po zakończeniu kuracji wstanie i pójdzie ale zobaczymy cuda się zdarzają:multi:

Posted

nivalin można podawać podskórnie pół ampółki 2,5 mg , a milgamma całą dom. oba przez 14 dni ale można dużo dłużej , chyba żeby wystąpiły wymioty albo duży niepokój trzeba przerwać , raz , do tego można jeszcze dodać cocarboxylazę ale jest bardzo bolesna i droga

Posted

bardzo ci dziękuję za te leki,tego bolesnego raczej nie zaryzykuję nie chcę żeby cierpiał zobaczymy co się stanie ,może coś drgnie było by fajnie.

Posted

mari ma kotka pogryzionego przez psa włąściwie przetrąconego i już 10 dni bierze leki widać ze zaczyna wracać przewodnictwoomięśnie drżą i nieco podkurcza nogi

Posted

to super uwielbiam koty byle wyzdrowiał ,troszkę się martwię bo zauważyłam że NICOWI skurczyły się mięśnie mam nadzieję że będzie poprawa,narazie zastrzyków jest dużo .

Posted

Bez dzisiejszego dnia bedzie na 16 dni,ale jak mam sie nie martwić trochę mnie zawstydzacie jak nie miałam komputera i nie wiedziałam o istnieniu dogomanii to nigdy bym nie przypuszczała że są dobrzy ,bez interesowni ludzie tacy jak tu można spotkać:lol:

Posted

chciałabym zrobić bazarek na te moje stwory ,na jedzenie coś może wynajdę tylko kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać jestem całkiem zielona,jak to wszystko miało by wyglądać?:placz:

Posted

buba44 napisał(a):
chciałabym zrobić bazarek na te moje stwory ,na jedzenie coś może wynajdę tylko kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać jestem całkiem zielona,jak to wszystko miało by wyglądać?:placz:

zrób fotki i opisy, wyslesz mi na @ ja zrobie bazarek
a Ty potem zapakujesz i wyslesz, moze byc? :)

Posted

dam radę zrobić zdjęcia ale jestem tempa i nie zbyt rozumiem dalszej części ,boję się że coś pokręce komuś czegoś nie wyśle,sama nie wiem co robić .:shake: