Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

buba44 napisał(a):
dam radę zrobić zdjęcia ale jestem tempa i nie zbyt rozumiem dalszej części ,boję się że coś pokręce komuś czegoś nie wyśle,sama nie wiem co robić .:shake:

umiesz wysyłać emaile?
albo czy ktos moze Ci to zrobic?

a potem fanty pakujesz i wysyłasz

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak pieniadze beda na Twoim koncie wtedy poprosisz o adres osoby, ktore kupowały... i wysylasz rzeczy poczta... to nie jest trudne, zawsze mozesz o wszystko zapytac, wiec sie nie martw na zapas!

Posted

acha dopiero jak przyjdą pieniadze ,no dobrze może spróbuje ale jeszcze jedno skąd osoby zaintwresowane będą wiedziały ile mi wysłac? kurcze to niby takie łatwe ale jeszcze nie wiem czy to zrobie. a teraz nowe wiadomoci,NICO ma pożyczony wózeczek ale nie zbyt mu się podoba jak narazie chodzi tylko do tyłu.:p

Posted

buba44 napisał(a):
meila wyśle umiem a skąd będę wiedzieć na jaki adres mam wysłać?:angryy:

daj znac jak zrobisz fotki
reszte wytłumacze w trakcie ;)
damy rade

Posted

Zakończył się mój bazarek z którego połowa dochodu jest przeznaczona dla Nico i chciałabym przesłać pieniądze, ale niestety nie widzę nigdzie numeru rachunku :(
Poproszę o ten numer na PW :)

Posted

A no nie podoba mu się,stoi ubrany w wózeczek i robi bardzo nie szczęśliwe miny 2 dni temu już po pół, godziny zaczał piszczeć ale nie odpuszczam nawet jeśli nie chce chodzić to jest zmuszony stać i to jest jego trening nowy.:lol:

Posted

No cóz, Nico musi poznać że wózeczek wiaże sie z przyjemnościa wyjścia na spacer... Tam, gdzie nowe zapachy, wrażenia..
Wtedy będzie gnał przed siebie, zapominajac o nim...

To wszystko niestety wymaga czasu, cierpliwości i małych kroczków.... Najpierw 5 minut w wózeczku , itd....
Z Lolkiem tez tak było, że na początku dłużej trwało jego upinanie w wózeczku niż sam spacer.....

Posted

no właśnie te ubieranie gechenna ale on tylnimi nogami dotyka ziemi gdyby wyszedł na spacer to pozdzierał by nogi bo on jest trochę nie foremny przednie nóżki krótsze a tylnie dłuzsze jest regulacja ale wtedy przód będzie za wysoko.

Posted

Naprawdę dziękuję za leki ,ale nie mam dobrych wieści albo to jeszcze za wczesnie bo narazie nic nie widzę,NICO odstawia cyrk przy podaniu Nivalinu a myślałam że z tym drugim będzie gorzej,ale nie odpuszczam.

Posted

[quote name='buba44']BARDZO WIELKIE podziękowania za niespodziewaną paczkę od żanety te podkłady bardzo nam sie przydadzą,naprawdę wielkie dzięki.[/QUOTE]

nie taka niespodziewana ta paczka obiecałam juz miesiac temu wysłać tylko,ze najpierw liczyam,ze dostarczy ją kolega ,ktory pracuje w Poznaniu ale a to auto zepsute a to cos zawsze wypadlo;)

Posted

zapomniałam ,coś mi teraz świta ale to dobrze bo jednak była miła niespodzianka-jeszcze raz dzięki nie wiesz ile to dla mnie znaczy niby nic takiego a jednak.

Posted

witaj milgamę mam jeszcze na dziś ,nivalin na 5 dni,nie mam pojęcia co zrobić poprawy nie widać,czy to ma sens? a ja średnio daję rady ale czy mam inne wyjście?

Posted

u naszych wszystkich zwierzaczków po podawaniu nivaliu była ogromna poprawa, oczywiście nie od razu ale juz po paru dniach było widac różnicę

wierzę,że u Was też tak bedzie :)