mercy Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 buba44 napisał(a):dam radę zrobić zdjęcia ale jestem tempa i nie zbyt rozumiem dalszej części ,boję się że coś pokręce komuś czegoś nie wyśle,sama nie wiem co robić .:shake: umiesz wysyłać emaile? albo czy ktos moze Ci to zrobic? a potem fanty pakujesz i wysyłasz Quote
buba44 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 meila wyśle umiem a skąd będę wiedzieć na jaki adres mam wysłać?:angryy: Quote
beataczl Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 jak pieniadze beda na Twoim koncie wtedy poprosisz o adres osoby, ktore kupowały... i wysylasz rzeczy poczta... to nie jest trudne, zawsze mozesz o wszystko zapytac, wiec sie nie martw na zapas! Quote
buba44 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 acha dopiero jak przyjdą pieniadze ,no dobrze może spróbuje ale jeszcze jedno skąd osoby zaintwresowane będą wiedziały ile mi wysłac? kurcze to niby takie łatwe ale jeszcze nie wiem czy to zrobie. a teraz nowe wiadomoci,NICO ma pożyczony wózeczek ale nie zbyt mu się podoba jak narazie chodzi tylko do tyłu.:p Quote
mercy Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 buba44 napisał(a):meila wyśle umiem a skąd będę wiedzieć na jaki adres mam wysłać?:angryy: daj znac jak zrobisz fotki reszte wytłumacze w trakcie ;) damy rade Quote
RuletkaK Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Zakończył się mój bazarek z którego połowa dochodu jest przeznaczona dla Nico i chciałabym przesłać pieniądze, ale niestety nie widzę nigdzie numeru rachunku :( Poproszę o ten numer na PW :) Quote
togaa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Co u maleńkiego Nico słychać ? Taaa....wózeczek sie chłopakowi nie podoba ? Quote
buba44 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 A no nie podoba mu się,stoi ubrany w wózeczek i robi bardzo nie szczęśliwe miny 2 dni temu już po pół, godziny zaczał piszczeć ale nie odpuszczam nawet jeśli nie chce chodzić to jest zmuszony stać i to jest jego trening nowy.:lol: Quote
togaa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 No cóz, Nico musi poznać że wózeczek wiaże sie z przyjemnościa wyjścia na spacer... Tam, gdzie nowe zapachy, wrażenia.. Wtedy będzie gnał przed siebie, zapominajac o nim... To wszystko niestety wymaga czasu, cierpliwości i małych kroczków.... Najpierw 5 minut w wózeczku , itd.... Z Lolkiem tez tak było, że na początku dłużej trwało jego upinanie w wózeczku niż sam spacer..... Quote
buba44 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 no właśnie te ubieranie gechenna ale on tylnimi nogami dotyka ziemi gdyby wyszedł na spacer to pozdzierał by nogi bo on jest trochę nie foremny przednie nóżki krótsze a tylnie dłuzsze jest regulacja ale wtedy przód będzie za wysoko. Quote
buba44 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Naprawdę dziękuję za leki ,ale nie mam dobrych wieści albo to jeszcze za wczesnie bo narazie nic nie widzę,NICO odstawia cyrk przy podaniu Nivalinu a myślałam że z tym drugim będzie gorzej,ale nie odpuszczam. Quote
buba44 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 BARDZO WIELKIE podziękowania za niespodziewaną paczkę od żanety te podkłady bardzo nam sie przydadzą,naprawdę wielkie dzięki. Quote
rytka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='buba44']BARDZO WIELKIE podziękowania za niespodziewaną paczkę od żanety te podkłady bardzo nam sie przydadzą,naprawdę wielkie dzięki.[/QUOTE] nie taka niespodziewana ta paczka obiecałam juz miesiac temu wysłać tylko,ze najpierw liczyam,ze dostarczy ją kolega ,ktory pracuje w Poznaniu ale a to auto zepsute a to cos zawsze wypadlo;) Quote
buba44 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 zapomniałam ,coś mi teraz świta ale to dobrze bo jednak była miła niespodzianka-jeszcze raz dzięki nie wiesz ile to dla mnie znaczy niby nic takiego a jednak. Quote
czerda Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 jak chłopak się czuje? i jak ty dajesz rade? czy powtarzamy kurację? Quote
buba44 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 witaj milgamę mam jeszcze na dziś ,nivalin na 5 dni,nie mam pojęcia co zrobić poprawy nie widać,czy to ma sens? a ja średnio daję rady ale czy mam inne wyjście? Quote
czerda Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 można do 40 dni stosować więc nie poddawaj się , jutro wysyłam ale przypomnij mi na pv adres Quote
mercy Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 u naszych wszystkich zwierzaczków po podawaniu nivaliu była ogromna poprawa, oczywiście nie od razu ale juz po paru dniach było widac różnicę wierzę,że u Was też tak bedzie :) Quote
Recommended Posts