Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mercy']u naszych wszystkich zwierzaczków po podawaniu nivaliu była ogromna poprawa, oczywiście nie od razu ale juz po paru dniach było widac różnicę

wierzę,że u Was też tak bedzie :)[/QUOTE]

Ja bym nawet tego na dni nie przeliczała....generalnie,jest poprawa. Tylko cierpliwości trzeba...

Posted

na nivalinie się nie znam, ale jak dostawałam milgammę, to po 18 zastrzyku dostałam wysypki a badanie krwi wykazało witaminy z grupy B wysoko ponad normę, trzeba pilnować, żeby tego nie przedawkować

• 2 weeks later...
Posted

niestety nie a na dodatek stale siedzi na tej nodze,chociaż na noc kładę go na drugą stronę,nawet masaże nie pomogły boję sie czy to albo nie lepiej tak nie myślec.

• 2 weeks later...
Posted

trszkę noga zrobiła się chudsza,może wina była że NICO stale ją przygniata on nie chce siedzieć na innym boku.Tak ogólnie dobrze tylko chodzić raczej już nie będzie.

Posted

Skontaktuj sie prosze z Ulv;
nick na Dogomanii Ulvhedinn
ona ma duze doswiadczenie w pielegnacji
pieskow z paralizem
Zna rowniez pana, ktory za niewielkie pieniazki
robi wozeczki
Pozdrawiam serdecznie MalgosMalgos

• 2 weeks later...
Posted

narazie nic nowego ,i raczej się nie zapowiada na jakie kolwiek zmiany tylko tyle że Nico wytarł sobie lekko śierść na tej nodze co się przemieszcza.

• 2 weeks later...
Posted

Witam , nie czytałam wątku , ale jeśli pampersy są nadal potrzebne to ja mam paczkę ( na mojego psiaka za małe ) i chętnie wspomogę nimi biedaka , poproszę o kontakt na PW .

Posted

[quote name='Anja2201']Witam , nie czytałam wątku , ale jeśli pampersy są nadal potrzebne to ja mam paczkę ( na mojego psiaka za małe ) i chętnie wspomogę nimi biedaka , poproszę o kontakt na PW .[/QUOTE]

super!!!!!!!!!