Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pati, bullterriery to oczko w głowie dyrektorki i Kory. Ta sunia jest poważnie chora. Nie obejdziesz tego zbytnio, bo nie wydadzą jej póki jej nie wyleczą. A to może potrwac przy jej stanie skóry.

Posted

no nie jak dyrektorka ja wziela na celownik to swiety boze nie pomoze :angryy:
jak ja nie lubie tej kobiety.. biedna mala a moglaby sie leczyc w domowym zaciszu , bezpieczna

Posted

doddy napisał(a):
Pati, bullterriery to oczko w głowie dyrektorki i Kory. Ta sunia jest poważnie chora. Nie obejdziesz tego zbytnio, bo nie wydadzą jej póki jej nie wyleczą. A to może potrwac przy jej stanie skóry.

a ja czegos takiego nie rozumie, leczenie w schronisku zawsze trwa znacznie dluzej, wiem ze schronisko ma wydawac zdrowe psy, ale jesli ktos sie upiera to wydaje sie je z wnioskiem ze pies chory i nowy wlasciciel podejmuje sie leczenia... :roll:

Posted

zaba14 napisał(a):
a ja czegos takiego nie rozumie, leczenie w schronisku zawsze trwa znacznie dluzej, wiem ze schronisko ma wydawac zdrowe psy, ale jesli ktos sie upiera to wydaje sie je z wnioskiem ze pies chory i nowy wlasciciel podejmuje sie leczenia... :roll:

Nie na paluchu.

Posted

Gdynia i Gdynia, a ja u siebie ze szczeniaków mam tylko jednego samca 7 miesięcznego - Asterix:

W schronisku w Tczewie są 2 psy, jutro jadą do DT do Poznania:

Snorlax (4 miesięczny głuchy, mix pitta z bullem)

Sajnox (2,5 miesięczny amstaff)

Posted

OTO KROTKA HISTORIA SYNUSIA BO TAKIE JEST PRAWDZIWE JEGO IMIE
ZOSTAL ZNALEZIONY NA ULICY
BARDZO PRZYJAZNY LIZE I CIESZY SIE.
PRZEZ JAKIS CZAS DAWALISMY OGLOSZENIA Z NADZIEJA ZE ODEZWIE SIE WLASCICIEL
TAK SIE STAłO ODEZWALA SIE WLASCICIELKA SYNUSIA FAKTYCZNIE ZAREAGOWAł NA IMIE WSZYSTKO SIE ZGADZALO NIESTETY DO DZIS PIESKA NIE ODEBRALA
SYNUS STRASZLIWIE WYJE W BOKSIE
WIDAC ZE BYL PIESKIEM TYPOWO KANAPOWYM STRASZNIE CHCE MIEC SWOJ DOM
MA WSZYSTKIE SZCZEPIENIA KSIAZECZKE MIKROCZIP
JEST WYKASTROWANY
MA OK ROKU
MOZE MIALES PSA TEJ RASY USPILES GO I ZASTANAWIASZ SIE NAD ADOPCJA
NIE KUPUJ PSA OD HODOWCY KTORY ZARABIA NA PSACH
MASZ SZANSE POKOCHAC NAPRAWDE PSIAKA POKRZYWDZONEGO PRZEZ LOS
KOSZTY ADOPCYJNE POMOGA URATOWAC KOLEJNE PSIE NIESZCZESCIA
AZYL UTRZYMYWANY JEST WIEKSZOSCI SPOLECZNIE
NOWY WLASCICIEL JEST ZOBOWIAZANY DO PODPISANIA UMOWY ADOPCYJNEJ CYWILNO PRAWNEJ
NIE WYDAJEMY PSOW DO KOJCA ANI LANCUCH SPRAWDZAMY WARUNKI
FUNDACJA ZASTRZEGA SOBIE PRAWO DO WYBORU OPIEKUNA
ZAWSZE MAMY PRAWO ODEBRAC PSA JESLI JEST ZLE TRAKTOWANY
NIE WOLNO PRZEKAZYWAC PSA INNEJ OSOBIE
PIES ZYJE KILKANASCIE LAT CZY JESTES PEWNY ZE JESTES W STANIE ZAPEWNIC MU OPIEKE NA TYLE LAT
NIESTETY MODA NA AMSTAFY MINELA WIDAC TO PO ILOSCI PSOW KTORE ZAPELNIAJA SCHRONISKA W CALEJ POLSCE!
MAMY ROWNIEZ 8 MIES SUCZKE AMSTAFKE ZDJECIA WKROTCE
ADOPTUJ PSY ZE SCHRONISK ONE TEZ CHCA MIEC DOM....

PROSIMY O POWAZNE TELEFONY I MEILE

W przypadku kontaktu ze sprzedającym, prosimy o powołanie się na serwis Alegratka.pl. Dziękujemy.

Nazwa użytkownika: fundacja medor
Imię, nazwisko / nazwa firmy: dagmara
Miejscowość: zgierz
Wyślij e-mail
Telefon: 506761221
Strona WWW: www.medor.org
GG: 6574292
: skyp twins26
Preferowane godziny kontaktu: cały dzien

prosze o pomoc w znalezieniu domku dla naszego astka synusia bardzo piszczy w boksie bo wie co to jest dom łagodny lizus prosze o ogłoszenie alegro dla synusia synus jest oczywiscie wykastrowany zaczipowany zaszczepiony w azylu obowiazuja koszty adopcyjne 150 zł

Posted

ja mam tylko pytanie do Medora...czy te psy są do adopcji za jakąś konkretna kwotę? bo jak je ogłaszać.....psy z fundacji AST są "gratis"...a z tego co wiem za medorowe trzeba zapłacić - czy tylko za psy w typie rasy czy za kundelki tez? muszę to wiedzieć, bo jeśli któregoś powystawiam to nie chcę mieć potem nieporozumień

Posted

te linki ktore wkleiłam to psiaki ze schroniska na marmurowej wiec ja nie wiem jakie sa koszty
w azylu medor mamy na ten moment rocznego amstafa synusia jest wykastrowany zaczipowany odrobaczony odpchlony koszty adopcyjne wynosza 150 za synusia
nie mamy lekarza na etacie i za wszystko płacimy sami wiec musimy miec na nastepne potrzebujace pomocy zwierzaki

psiak kundelek po kastracji kosztuje 50 zł a suczka wysterylizowana 100
szczeniak kundelek 50

Posted

U nas też jest "cennik":

Szczenięta do 6 m-cy - 30,00 zł
Psy powyżej 6 m-cy - 50,00 zł
Szczenięta w typie rasy - 80,00 zł
Psy starsze powyżej 8 lat - 10,00 zł
Psy w typie rasy - 100,00 zł

Wszystkie psy wychodzą z książeczkami zdrowia i kompletem szczepień. Częśc jest wysterylizowana i wykastrowana.
Wszystkie psy w typie rasy wychodzą zaszczepione, wykastrowane i wysterylzowane.

Jeśli ktoś adoptuje od nas psa może zrobić zabieg kastracji/ sterylizacji za 50zł.

Do każdej adopcji trzeba doliczyć 10zł jest to koszt blaszki, na której grawerujemy imię psa, adres i telerofn kontaktowy opiekunów, w zależności kto co chce.

Posted

my jesli ktos bierze szczeniaka umozliwiamy sterylizacje za 100 zł bo tyle my płacimy
acha w kwocie za psa jest jeszcze dawany identyfikator przypinany do obrozy
dajemy kazdemu a jesli identyfikator zwierzak zgubi wysyłamy poczta kolejny

wszelkie pytania i chec pomocy prosze kierowac do p hani HANIA 790-446 852 LUB [email protected]

------------

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=1857
psiak w typie rasy amstaff w łodzkim schronisku:shake:

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=1531
kolejny astkowaty sliczny nynus do adopcji

Posted

Bullterrier DOLAR
Pies z rodowodem
CHARAKTER: łagodny dla ludzi i zwierząt, usłuchany. Wszystkich zainteresowanych adopcją prosimy o kontakt z właścicielem pod nr telefonu 512 091 347.