Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymaj się Holly:loveu:
A ty Sonieczka zachowaj spokój i nie reaguj na prowokacje. Mała w końcu wystopuje.:razz:
Mam nadzieję,ze nie będę Ci musiała już robić ogłoszeń, bo wyczerpałam GB i muszę do 7.11 czekać....:angryy:

Posted

Jeszcze trochę czekamy, ale wygląda na to, że Sonia się zadomowiła:).

Ogromnie się cieszę i dziekuję bardzo wszystkim , którzy pomagali Soni w tej długiej drodze do szczęścia :loveu:. Jaadze, a przede wszystkim jej TZ-owi, który głównie był obarczony spacerkami z Sonieczką, GoskaGoska, Holly101 i wszystkim , którzy pomagali w szukaniu domu dla suni.:iloveyou::modla::Rose:

Posted

Wieści nie mam, bo ci Państwo mają jedynie kontakt telefoniczny i mieli dzwonic, jakby coś się działo. Czyli w tym przypadku brak informacji jest dobrą wiadomością. Ludzie sprawiali wrażenie naprawdę doświadczonych i o dziwo, zupełnie nie bali sie Soni. Innych trzeba było przekonywac, że jest całkiem łagodna.

Również mam nadzieje, że u Holly wszystko w porządku. Skoro jednak miała cesarke, to musimy poczekac, bo nie wypuszczą ich tak szybko ze szpitala, jak po naturalnym porodzie.

Posted

niektorzy wlasnie boja sie bardziej takich malych pierdkow niz duzych psow :P

suuuper ,ze w koncu znalazla dom ,bo juz na prawde pomalu robilo sie nieciekawie ,
Gosia zedytuje tytulo jak tylko bedzie miec chwile ,bo ma duzo osobistych spraw na glowie ,ale przekazalam jej wiesci i baaardzo sie ucieszyla.

Posted

tak tak cieszę się bardzo :) rozliczenia zrobię, ale dzis robiłam juz innego psiaka i generalnie jest ze mną coraz gorzej :( i sił coraz mniej, wiec proszę uzbroić się w cierpliwość, bo procz tego, ze mi 9 mca puka, to mam remonty, meble ,lekarzy, badania, zakupy i swojego psa i jeszcze od przeprowadzki się nie wypakowałam - jestem przerazona brakiem czasu :( i spadkiem formy. I mam nadzieję, ze paradoksalnie odpoczną jak już dziecko będzie , więc przepraszam, ze zaniedbania ale ledwo dycham. SOnia oby była grzeczna i juz na zawsze tam została

Holly kochana i daj znac co u Ciebie :loveu: jak znajdziesz czas :)

Posted

Jestem Kochane, a właściwie jesteśmy z Leosiem :)

Urodził się 27 października, ważył wtedy 2900g, miał 55cm i 10/10 Apgar. Jest cudowny, ma piękne czarne włoski. Póki co, nie daje w kość*tak bardzo - wstajemy w nocy raz, góra dwa razy - w dzień dużo śpi, jest idealny. Psiury też zaakceptowały Maluszka, Holly najbardziej opiekuńcza - jak to sunia, a chłopaków jakoś tak średnio interesuje nasz nowy domownik :)

Gośka - będzie dobrze, trzymam kciuki!

Posted

[quote name='holly101']Jestem Kochane, a właściwie jesteśmy z Leosiem :)

Urodził się 27 października, ważył wtedy 2900g, miał 55cm i 10/10 Apgar. Jest cudowny, ma piękne czarne włoski. Póki co, nie daje w kość*tak bardzo - wstajemy w nocy raz, góra dwa razy - w dzień dużo śpi, jest idealny. Psiury też zaakceptowały Maluszka, Holly najbardziej opiekuńcza - jak to sunia, a chłopaków jakoś tak średnio interesuje nasz nowy domownik :)

Gośka - będzie dobrze, trzymam kciuki!
Hmmm..:hmmmm:gdzieś to już czytałam...:PROXY5:
Gratulacje Mamuśka..:calus:

Posted

O, to gratulacje! Jesli taki grzeczniusi, to naprawdę idealne dziecko masz. Jak ja bym poprzytulała takiego dzidziulka malutkiego. Najfajniejsze są maleńkie stópki i rączki z maleńkimi paluszkami.

Posted

[quote name='Jaaga']Doszła, dziękuję.
Chwal się, chwal dziewczyno. Dziecko to cud. Chyba wszystkie mamy tak mają.[/QUOTE]
To prawda, to jest powód do dumy i chwalenia się.:multi: I wszystkie mamy tak mają..no chyba jednak nie wszystkie, bo nie wszystkie dzieci są oczekiwane..:roll: eh te wszystkie dzieci niechciane, porzucone..:-(