ewelinka_m Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Sonieczko bądź nadal taka grzeczna!!!! :loveu: Holly kciuki również za Ciebie zaciskam :kciuki: Quote
savahna Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Trzymaj się Holly:loveu: A ty Sonieczka zachowaj spokój i nie reaguj na prowokacje. Mała w końcu wystopuje.:razz: Mam nadzieję,ze nie będę Ci musiała już robić ogłoszeń, bo wyczerpałam GB i muszę do 7.11 czekać....:angryy: Quote
erka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Jeszcze trochę czekamy, ale wygląda na to, że Sonia się zadomowiła:). Ogromnie się cieszę i dziekuję bardzo wszystkim , którzy pomagali Soni w tej długiej drodze do szczęścia :loveu:. Jaadze, a przede wszystkim jej TZ-owi, który głównie był obarczony spacerkami z Sonieczką, GoskaGoska, Holly101 i wszystkim , którzy pomagali w szukaniu domu dla suni.:iloveyou::modla::Rose: Quote
Ajula Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 kika22 napisał(a):Holly kciuki zacisniete ;-) Za mlaucha i za dzielna mamusie. ciekawe co u Holly :) Quote
RenW Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ajula napisał(a):ciekawe co u Holly :) No ciekawe...;) Jutro puszczę jeszcze pieniążki na Sonię (październik) Quote
Ajula Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 ja jeszcze za październik dla Soni też przelałam Quote
savahna Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 A od Soni jakieś wieści...? Bo ja tak czekam z eksplozja radości....:razz: Ale troche sie pocieszę:angel::iloveyou::angel: Quote
Jaaga Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Wieści nie mam, bo ci Państwo mają jedynie kontakt telefoniczny i mieli dzwonic, jakby coś się działo. Czyli w tym przypadku brak informacji jest dobrą wiadomością. Ludzie sprawiali wrażenie naprawdę doświadczonych i o dziwo, zupełnie nie bali sie Soni. Innych trzeba było przekonywac, że jest całkiem łagodna. Również mam nadzieje, że u Holly wszystko w porządku. Skoro jednak miała cesarke, to musimy poczekac, bo nie wypuszczą ich tak szybko ze szpitala, jak po naturalnym porodzie. Quote
monika083 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 niektorzy wlasnie boja sie bardziej takich malych pierdkow niz duzych psow :P suuuper ,ze w koncu znalazla dom ,bo juz na prawde pomalu robilo sie nieciekawie , Gosia zedytuje tytulo jak tylko bedzie miec chwile ,bo ma duzo osobistych spraw na glowie ,ale przekazalam jej wiesci i baaardzo sie ucieszyla. Quote
GoskaGoska Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 tak tak cieszę się bardzo :) rozliczenia zrobię, ale dzis robiłam juz innego psiaka i generalnie jest ze mną coraz gorzej :( i sił coraz mniej, wiec proszę uzbroić się w cierpliwość, bo procz tego, ze mi 9 mca puka, to mam remonty, meble ,lekarzy, badania, zakupy i swojego psa i jeszcze od przeprowadzki się nie wypakowałam - jestem przerazona brakiem czasu :( i spadkiem formy. I mam nadzieję, ze paradoksalnie odpoczną jak już dziecko będzie , więc przepraszam, ze zaniedbania ale ledwo dycham. SOnia oby była grzeczna i juz na zawsze tam została Holly kochana i daj znac co u Ciebie :loveu: jak znajdziesz czas :) Quote
Isiak Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ja przelałam też jeszcze za listopad, ponieważ Sonia ma jeszcze dług. Quote
monika083 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 zobaczcie- druga Sonia : http://www.dogomania.pl/threads/195685-Starachowice-Sunia-pod-tesco-każdy-przechodzi-obojętnie Quote
Jaaga Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Rzeczywiście. Napisałam tam, zeby podali mi kontakt, bo oczywiście teraz dzwonią o Sonie lub psa w typie onka. Tak jest zawsze, jak pies pojedzie do DS. Quote
Isiak Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Jaaga, a mogłabyś też polecić tego ON-ka, gdyby ktoś był chętny? Fajny chłopak: http://www.dogomania.pl/threads/194271-Piękny-On-ek-siedzący-na-skrzyżowaniu-pilnie-potrzebuje-DT!-POMOCY. Quote
Jaaga Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jesli ktoś jeszcze zadzwoni, a nie chciałby Suni, klona Soni, to oczywiscie. Nawet niedaleko od nas. Quote
erka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Czekamy na wieści od Holly101:), trzymamy kciuki z Ciebie GoskaGoska i życzymy duzo zdrowia i sił, będzie dobrze:). Quote
holly101 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jestem Kochane, a właściwie jesteśmy z Leosiem :) Urodził się 27 października, ważył wtedy 2900g, miał 55cm i 10/10 Apgar. Jest cudowny, ma piękne czarne włoski. Póki co, nie daje w kość*tak bardzo - wstajemy w nocy raz, góra dwa razy - w dzień dużo śpi, jest idealny. Psiury też zaakceptowały Maluszka, Holly najbardziej opiekuńcza - jak to sunia, a chłopaków jakoś tak średnio interesuje nasz nowy domownik :) Gośka - będzie dobrze, trzymam kciuki! Quote
RenW Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='holly101']Jestem Kochane, a właściwie jesteśmy z Leosiem :) Urodził się 27 października, ważył wtedy 2900g, miał 55cm i 10/10 Apgar. Jest cudowny, ma piękne czarne włoski. Póki co, nie daje w kość*tak bardzo - wstajemy w nocy raz, góra dwa razy - w dzień dużo śpi, jest idealny. Psiury też zaakceptowały Maluszka, Holly najbardziej opiekuńcza - jak to sunia, a chłopaków jakoś tak średnio interesuje nasz nowy domownik :) Gośka - będzie dobrze, trzymam kciuki! Hmmm..:hmmmm:gdzieś to już czytałam...:PROXY5: Gratulacje Mamuśka..:calus: Quote
Jaaga Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 O, to gratulacje! Jesli taki grzeczniusi, to naprawdę idealne dziecko masz. Jak ja bym poprzytulała takiego dzidziulka malutkiego. Najfajniejsze są maleńkie stópki i rączki z maleńkimi paluszkami. Quote
holly101 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Dziękuję Reniu :) A bo chwalę się tu i tam - teraz to już sama nie wiem czy stronę wcześniej tego samego nie pisałam... no bo szczęśliwa jestem strasznie :) Quote
holly101 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Dzięki Jaaga - a tak w ogóle doszła moja wpłata za kaganiec? Bo już sama nie wiem z tych emocji czy wysłałam :) Quote
Jaaga Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Doszła, dziękuję. Chwal się, chwal dziewczyno. Dziecko to cud. Chyba wszystkie mamy tak mają. Quote
RenW Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Jaaga']Doszła, dziękuję. Chwal się, chwal dziewczyno. Dziecko to cud. Chyba wszystkie mamy tak mają.[/QUOTE] To prawda, to jest powód do dumy i chwalenia się.:multi: I wszystkie mamy tak mają..no chyba jednak nie wszystkie, bo nie wszystkie dzieci są oczekiwane..:roll: eh te wszystkie dzieci niechciane, porzucone..:-( Quote
erka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Holly101, gratulacje:loveu::loveu::loveu:. Super,że synek zdrowy, grzeczny, oby tak dalej:lol:. Quote
Recommended Posts