Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

RenW napisał(a):
:diabloti: Aa, już się tak nie poniżaj. :mad::evil_lol: Też chciałabym być tak rozchwytywana :errrr:, a tu ni ma...i talentów brak..:sadCyber:

Eee tam, bannerki już umiesz wstawiać a ja wciąż nie :D

Posted

[quote name='polubek']macie normalnie szczęście że mam dzisiaj i jutro urlop to podgonię z lekka dogo

a co do rozchwytywania to tylko na dogo przez ciotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ano mamy..:D:D:D Ale my niegłupie. :eviltong::evil_lol:
A przez kogo byś chciała być jeszcze rozchwytywana..??:razz::evil_lol::evil_lol:
[quote name='holly101']Eee tam, bannerki już umiesz wstawiać a ja wciąż nie :D
Aaa bez przesady.. to był czysty przypadek..mam dwie przeglądarki: Google Chrome i Internet Explorer, korzystam w zasadzie z tej pierwszej.. więc wpadłam na 'cudowny' pomysł :cool3: by spróbować z tej drugiej..i jakimś cudem udało się, było krótko i prosto, skopiuj wklej w puste pole sygnatury i jest..;)

Posted

Jaaga napisał(a):
Pewnie będzie miała, bo Lori i Majka juz maja. Tylko jest problem teraz z banerkami. Chciałam wstawić drugi i już się nie da. Czyli tylko jeden mozna mieć?

Ja mam 3 - chciałam kiedyś wstawić inny i usunęłam 2 i...pisało, że mam 3 i koniec - nic się mi nie udało:( porąbali ro strasznie:(

Posted

andzia69 napisał(a):
Ja mam 3 - chciałam kiedyś wstawić inny i usunęłam 2 i...pisało, że mam 3 i koniec - nic się mi nie udało:( porąbali ro strasznie:(

Czyli tak samo, jak ja miałam. Jednak banerki sporo dają, bo z tego co czytam, wiele osób teraz wchodzi na dogo tylko ze subskrybcji. Tak, to jest wieksza szansa.

Posted

savahna, podziwiam Cie. Jak mam dawac ogłoszenia, to jestem chora. Tu mi nie wejdzie, tam coś ze zdjęciami, gdzie indziej nie moge powtórzy ogłoszenia. O czym oczywiscie zostaje poinformowana jak uzupełnie ospis, dane kontaktowe i wstawię zdjęcia. Potem tylko boli mnie głowa, chodzę zła jak osa i zastanawiam się, jak Wy to robicie.

Posted

[quote name='polubek']***

no to się sonia doczekała
O są!są! :multi::multi:Już miałam dzisiaj kolejnej molestacji na Tobie dokonać.:eviltong::diabloti:
Cudne banery.:p

Posted

ciotka ren nie molestuj tak bo jak zamolestujesz na śmierć to kto wam będzie banery machał? :eviltong:
no chyba że przed zamolestowaniem sklonujesz mnie :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='polubek']ciotka ren nie molestuj tak bo jak zamolestujesz na śmierć to kto wam będzie banery machał? :eviltong:
no chyba że przed zamolestowaniem sklonujesz mnie :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Otóż to! Wystawimy duplikat! :D:D:D

Posted

holly101 napisał(a):
Ojej - teraz to już muszę się nauczyć. Dzięki Reniu :):):)

Lecę znowu do szpitala, tym razem, mam nadzieję, tylko po wyniki i potem misja-bannerki :D

Liczę na Ciebie!:kiss_2:

Posted

[quote name='Jaaga']savahna, podziwiam Cie. Jak mam dawac ogłoszenia, to jestem chora.
To tylko durne klikanie w klawiaturkę.:razz:Ty robisz to i duuuużo wiecej...:lol:
A ja tak jak przypuszczałam nie umiem wstawić banerka ( a takie cudne!).Jeszcze raz spróbuję...:mad: