polubek Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 macie normalnie szczęście że mam dzisiaj i jutro urlop to podgonię z lekka dogo a co do rozchwytywania to tylko na dogo przez ciotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
holly101 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 RenW napisał(a)::diabloti: Aa, już się tak nie poniżaj. :mad::evil_lol: Też chciałabym być tak rozchwytywana :errrr:, a tu ni ma...i talentów brak..:sadCyber: Eee tam, bannerki już umiesz wstawiać a ja wciąż nie :D Quote
Jaaga Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Nie, no jesteście wspaniałe :grin:. A przy okazji zapraszam na wątek biednej Lori i jej córeczki. One nie mają nic, opócz robali :roll:. Nawet banerka nie mają :razz:: http://www.dogomania.pl/threads/193480-Wymodlili%C5%9Bmy-lesze-%C5%BCycie-spod-palet-u-ksi%C4%99dza-z-g%C5%82odu-i-ch%C5%82odu.Pom%C3%B3%C5%BC-nam.. Quote
RenW Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='polubek']macie normalnie szczęście że mam dzisiaj i jutro urlop to podgonię z lekka dogo a co do rozchwytywania to tylko na dogo przez ciotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ano mamy..:D:D:D Ale my niegłupie. :eviltong::evil_lol: A przez kogo byś chciała być jeszcze rozchwytywana..??:razz::evil_lol::evil_lol: [quote name='holly101']Eee tam, bannerki już umiesz wstawiać a ja wciąż nie :D Aaa bez przesady.. to był czysty przypadek..mam dwie przeglądarki: Google Chrome i Internet Explorer, korzystam w zasadzie z tej pierwszej.. więc wpadłam na 'cudowny' pomysł :cool3: by spróbować z tej drugiej..i jakimś cudem udało się, było krótko i prosto, skopiuj wklej w puste pole sygnatury i jest..;) Quote
GoskaGoska Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 czas się wziąść za rachunki suni zaraz pospisuję do 1 postu i puszcze przelew Quote
GoskaGoska Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 230zl zostalo przelane do Jaggi - jeszcze brakuje 70zl :( Quote
BasiaD Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Sońka no już czas najwyższy na Twój domek, wskakuj na 1 po domeczek! Quote
savahna Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 A banerek będzie Sonia miała,prawda...?:roll: To ja zmykam.:scared: Quote
Jaaga Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Pewnie będzie miała, bo Lori i Majka juz maja. Tylko jest problem teraz z banerkami. Chciałam wstawić drugi i już się nie da. Czyli tylko jeden mozna mieć? Quote
savahna Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Wszyscy mówią,że dwa, ale co ja się tu mądrzę jak się nie znam...:ices_bla:Do góry Niunia, trzeba cie wysłać do stałego domku!:lol: Quote
Jaaga Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 No właśnie mam jeden, a jak wstawiam drugi, to mi pisze, ze trzech obrazków nie mogę miec. Czyli cos z rozmiarem jest nie tak? Quote
andzia69 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Jaaga napisał(a):Pewnie będzie miała, bo Lori i Majka juz maja. Tylko jest problem teraz z banerkami. Chciałam wstawić drugi i już się nie da. Czyli tylko jeden mozna mieć? Ja mam 3 - chciałam kiedyś wstawić inny i usunęłam 2 i...pisało, że mam 3 i koniec - nic się mi nie udało:( porąbali ro strasznie:( Quote
Jaaga Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 andzia69 napisał(a):Ja mam 3 - chciałam kiedyś wstawić inny i usunęłam 2 i...pisało, że mam 3 i koniec - nic się mi nie udało:( porąbali ro strasznie:( Czyli tak samo, jak ja miałam. Jednak banerki sporo dają, bo z tego co czytam, wiele osób teraz wchodzi na dogo tylko ze subskrybcji. Tak, to jest wieksza szansa. Quote
savahna Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 A pakuj już te swoje rupiecie Sonia!!!:eviltong:Domku szukamy!!! I na banerek grzecznościowy czekamy.:oops: Jeszcze ,żebym go wstawic umiała...:roll: Quote
savahna Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Do góry Sonia!:errrr: Ogłoszonka idą od nowa, do skutku. Dojdę do takiej wprawy,że będe przez sen wstawiała.:sleep2: Quote
Jaaga Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 savahna, podziwiam Cie. Jak mam dawac ogłoszenia, to jestem chora. Tu mi nie wejdzie, tam coś ze zdjęciami, gdzie indziej nie moge powtórzy ogłoszenia. O czym oczywiscie zostaje poinformowana jak uzupełnie ospis, dane kontaktowe i wstawię zdjęcia. Potem tylko boli mnie głowa, chodzę zła jak osa i zastanawiam się, jak Wy to robicie. Quote
RenW Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='polubek']*** no to się sonia doczekała O są!są! :multi::multi:Już miałam dzisiaj kolejnej molestacji na Tobie dokonać.:eviltong::diabloti: Cudne banery.:p Quote
polubek Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 ciotka ren nie molestuj tak bo jak zamolestujesz na śmierć to kto wam będzie banery machał? :eviltong: no chyba że przed zamolestowaniem sklonujesz mnie :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
RenW Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='polubek']ciotka ren nie molestuj tak bo jak zamolestujesz na śmierć to kto wam będzie banery machał? :eviltong: no chyba że przed zamolestowaniem sklonujesz mnie :diabloti: :diabloti: :diabloti: Otóż to! Wystawimy duplikat! :D:D:D Quote
holly101 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Ojej - teraz to już muszę się nauczyć. Dzięki Reniu :):):) Lecę znowu do szpitala, tym razem, mam nadzieję, tylko po wyniki i potem misja-bannerki :D Quote
RenW Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 holly101 napisał(a):Ojej - teraz to już muszę się nauczyć. Dzięki Reniu :):):) Lecę znowu do szpitala, tym razem, mam nadzieję, tylko po wyniki i potem misja-bannerki :D Liczę na Ciebie!:kiss_2: Quote
savahna Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='Jaaga']savahna, podziwiam Cie. Jak mam dawac ogłoszenia, to jestem chora. To tylko durne klikanie w klawiaturkę.:razz:Ty robisz to i duuuużo wiecej...:lol: A ja tak jak przypuszczałam nie umiem wstawić banerka ( a takie cudne!).Jeszcze raz spróbuję...:mad: Quote
Recommended Posts