Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie zwidziało Ci się, to jej Mopka. Teraz mamy całą rodzinkę mopsów w domu. Jej syn Byczek ( na zdjęciu z Kalą), sunia Lenka i gościnnie tata mops Leon. Mopsy to miłość moich dzieci.

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonia ma komplet ogłoszeń na tydzień z wyjątkiem Świstaka i paru szt. gdzie mi nie weszło.Jeszcze w wolnej chwili puszcze na jakieś serwisy,na które dodatkowo divia ogłaszała. W ogóle to macie super, takie stadko.I jeszcze masz siłę czas,siłę i ochotę,żeby pomóc potrzebującym...:lol:To dziewczyny już zarażone "psiąmanią"?:evil_lol:Mnie już rodzina gnębi,że 2 koty, pies i dodatkowo jeszcze drugi pod opieką(chory) to maksimum a nawet przesada.No ale wiadomo za tym idą finanse,więc nie zaprzeczam.:shake:
Oby tym razem zaskoczyło z ogłoszeniami.:kciuki:

Posted

erka napisał(a):
Savahna, co z Kalą, co Ty mnie straszysz?

Sorki, sorki!!! :modla:Ja w ogóle zrozumiałam,ze ona raczej wraca, ale jak na razie to chyba nie...No to trzymam kciuki:thumbs:. Przecież jak sie chce, to można sobie jakoś życie z takim psiakiem zorganizować. Sama mam taką trochę szajbuskę:evil_lol: i jak ktos przychodzi to musimy ja izolować, ale nie zdaża się tak codziennie, więc da się żyć.

Posted

savahna, właśnie najważniejsze jest, zeby chcieć. Za dom Kali to teraz juz nie jestem pewna. Dobrze tam się ma na pewno, tylko ludzie nie zdają sobie sprawy, ze przygarnięcie psa po przejściach nie wiąże sie z ogromem oddania i ślepym psim zapatrzeniem w człowieka, jakiego oczekują. taki pies to wyzwanie, ma swoje nawyki, lęki, sposoby radzenia sobie w zyciu. Nazwanie jej niewdzięczną jest nieporozumieniem. przecież ona własnie pilnuje ich, ochrania przed obcymi, a że nie tego oczekuja, to trzeba z nia pracować.

Posted

No własnie.Mam pytanie: A banerek Sonia ma? Bo ja nie mam żadnego i mogłabym sobie ją wstawic tylko ani zrobić nie umiem ani he,he:eviltong: wstawic, ale może jakoś jakby był, to bym kogoś o przejrzyste (ale bardzo przejrzyste:evil_lol:) instrukcje dot. wstawiania poprosiła i jakbym była już bardziej czasowa to poszwendałabym się z nim po internecie...?

Posted

Dziewczyny, kto mogłby zrobić banerek?
Nie wiem, czy to coś pomoże , bo na dogo raczej nie ma co szukac pomocy dla niej , zdrowa, nie ma za soba traumatycznych przejść.
Trzeba po prostu ponawiać cały czas ogłoszenia .

Posted

Mnie kiedyś ewelinka tłumaczyła jak się podlinkowuje:eviltong: i... nic z tego i tak nie rozumiem. Ale się Sonia nie martw, ktos może zrobi i sie wklei...Ogłaszać ją i tak będę co tydzień, a banerek swoją drogą nie zaszkodziłby.Z tego co sie domyślam to telefonów nie było o Soniatę...?:shake:

Posted

Jaaga napisał(a):
Dziekuję. Jesli mógłby przyczynić sie do zauważenia Soni, to warto spróbować.

Przyczyni, nie przyczyni, ale warto próbować, zresztą, nigdy nic nie wiadomo i 'nigdy nie mów nigdy'. ;)
Polubiś to banerkowa mistrzyni, pełny sort robi, od koloru do wyboru.:lol:

Posted

[quote name='Jaaga']Jak się jest mistrzem, to tak się potem ma :eviltong:.
Ano, ano...stwierdzone naocznie...:p
:diabloti:Se zrobiła specjalizację, to teraz ma. :D:D:D

Posted

polubek napisał(a):
no tak głupi ma zawsze szczęście nie? :diabloti: :diabloti: :diabloti:

:diabloti: Aa, już się tak nie poniżaj. :mad::evil_lol: Też chciałabym być tak rozchwytywana :errrr:, a tu ni ma...i talentów brak..:sadCyber: