Jaaga Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Nie zwidziało Ci się, to jej Mopka. Teraz mamy całą rodzinkę mopsów w domu. Jej syn Byczek ( na zdjęciu z Kalą), sunia Lenka i gościnnie tata mops Leon. Mopsy to miłość moich dzieci. Quote
savahna Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Sonia ma komplet ogłoszeń na tydzień z wyjątkiem Świstaka i paru szt. gdzie mi nie weszło.Jeszcze w wolnej chwili puszcze na jakieś serwisy,na które dodatkowo divia ogłaszała. W ogóle to macie super, takie stadko.I jeszcze masz siłę czas,siłę i ochotę,żeby pomóc potrzebującym...:lol:To dziewczyny już zarażone "psiąmanią"?:evil_lol:Mnie już rodzina gnębi,że 2 koty, pies i dodatkowo jeszcze drugi pod opieką(chory) to maksimum a nawet przesada.No ale wiadomo za tym idą finanse,więc nie zaprzeczam.:shake: Oby tym razem zaskoczyło z ogłoszeniami.:kciuki: Quote
Jaaga Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 savahna, bardzo dziekuję. Moze rzeczywiście tym razem szczęście do Soni sie usmiechnie. Świstaka jej robiłam, najwyżej jej odnowię. Quote
holly101 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Do góry Sonieczko! Bannerek też by się może przydał ale w tym to ja zielona jak eukaliptus jestem. Nawet u siebie wstawić nie potrafię ;) Quote
erka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 savahna napisał(a): Czytałam niestety o Kali...szkoda:shake:Jutro puszcze jeszcze parę ogloszeń.:razz: Savahna, co z Kalą, co Ty mnie straszysz? Quote
Jaaga Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Erka sploszona. Ogłoszenia dla Soni, a chodziło o to, że Kala gryzie i jak znam życie, to wróci po kolejnym wyskoku. Quote
erka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ale gdzie Ty o tym piszesz? Przejrzałam wątek Kali i nic nie widzę? Quote
savahna Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 erka napisał(a):Savahna, co z Kalą, co Ty mnie straszysz? Sorki, sorki!!! :modla:Ja w ogóle zrozumiałam,ze ona raczej wraca, ale jak na razie to chyba nie...No to trzymam kciuki:thumbs:. Przecież jak sie chce, to można sobie jakoś życie z takim psiakiem zorganizować. Sama mam taką trochę szajbuskę:evil_lol: i jak ktos przychodzi to musimy ja izolować, ale nie zdaża się tak codziennie, więc da się żyć. Quote
Jaaga Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 savahna, właśnie najważniejsze jest, zeby chcieć. Za dom Kali to teraz juz nie jestem pewna. Dobrze tam się ma na pewno, tylko ludzie nie zdają sobie sprawy, ze przygarnięcie psa po przejściach nie wiąże sie z ogromem oddania i ślepym psim zapatrzeniem w człowieka, jakiego oczekują. taki pies to wyzwanie, ma swoje nawyki, lęki, sposoby radzenia sobie w zyciu. Nazwanie jej niewdzięczną jest nieporozumieniem. przecież ona własnie pilnuje ich, ochrania przed obcymi, a że nie tego oczekuja, to trzeba z nia pracować. Quote
savahna Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 No własnie.Mam pytanie: A banerek Sonia ma? Bo ja nie mam żadnego i mogłabym sobie ją wstawic tylko ani zrobić nie umiem ani he,he:eviltong: wstawic, ale może jakoś jakby był, to bym kogoś o przejrzyste (ale bardzo przejrzyste:evil_lol:) instrukcje dot. wstawiania poprosiła i jakbym była już bardziej czasowa to poszwendałabym się z nim po internecie...? Quote
erka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Dziewczyny, kto mogłby zrobić banerek? Nie wiem, czy to coś pomoże , bo na dogo raczej nie ma co szukac pomocy dla niej , zdrowa, nie ma za soba traumatycznych przejść. Trzeba po prostu ponawiać cały czas ogłoszenia . Quote
divia_gg Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Taki znalazlam tzn na pierwszej jezd...Ale cos nie idzie podlinkowanie. Przydal by sie nowy, ale zielona jestem jak cholera w te klocki :oops: Quote
savahna Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Mnie kiedyś ewelinka tłumaczyła jak się podlinkowuje:eviltong: i... nic z tego i tak nie rozumiem. Ale się Sonia nie martw, ktos może zrobi i sie wklei...Ogłaszać ją i tak będę co tydzień, a banerek swoją drogą nie zaszkodziłby.Z tego co sie domyślam to telefonów nie było o Soniatę...?:shake: Quote
ewelinka_m Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 podlinkowałam..ale nowego zrobić nie umiem:-( Quote
RenW Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Polubek robi świetne banerki.. zaraz Ją poproszę, może zrobi...;) Quote
Jaaga Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Dziekuję. Jesli mógłby przyczynić sie do zauważenia Soni, to warto spróbować. Quote
RenW Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Jaaga napisał(a):Dziekuję. Jesli mógłby przyczynić sie do zauważenia Soni, to warto spróbować. Przyczyni, nie przyczyni, ale warto próbować, zresztą, nigdy nic nie wiadomo i 'nigdy nie mów nigdy'. ;) Polubiś to banerkowa mistrzyni, pełny sort robi, od koloru do wyboru.:lol: Quote
polubek Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ciotka ren i tu mnie przyciągnęła noormalnie pojawić się na dłuższą chwilę na dogo to już stąd nie wyjść :) Quote
Jaaga Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Jak się jest mistrzem, to tak się potem ma :eviltong:. Quote
RenW Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='Jaaga']Jak się jest mistrzem, to tak się potem ma :eviltong:. Ano, ano...stwierdzone naocznie...:p :diabloti:Se zrobiła specjalizację, to teraz ma. :D:D:D Quote
polubek Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 no tak głupi ma zawsze szczęście nie? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
RenW Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 polubek napisał(a):no tak głupi ma zawsze szczęście nie? :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Aa, już się tak nie poniżaj. :mad::evil_lol: Też chciałabym być tak rozchwytywana :errrr:, a tu ni ma...i talentów brak..:sadCyber: Quote
Recommended Posts