savahna Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 W niedziele pojda kolejne ogłoszonka, ale jak na razie wszystkie bez odzewu ...?! No niemozliwe, taki duży kraj, tyle ludzi ...i co?!:shake: Quote
erka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 No właśnie, Sonia, tak samo jak Teri nie wzbudza żadnego zainteresowania, a to taka fajna sunia. Najgorsze,ze nie ma juz kasy na jej dalszy pobyt w dt, nie wiem, co będzie dalej:(:(. Quote
holly101 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Kurcze, trzeba coś wykombinować - czy ktoś mógłby zrobić jej profil na facebooku? Ja chętnie udostępnię - mam dużą siatkę znajomych, którzy roześlą wici dalej - ale sama nie bardzo potrafię to zrobić. Wiem, że to działa - już kilkanaście psów m.in. ze schroniska w Józefowie znalazło w ten sposób dom. Sonia jest tak piękną sunią, że na pewno wzbudzi zainteresowanie. Przepraszam, że sama chwilowo przestałam wspomagać Sońkę bazarkami ale mam jedną swoją podopieczną u Kikou (Polę), którą sama finansuję i na teraz nie jestem w stanie więcej wykrzesać z portfela. Jak tylko się ogarnę z porodem to na pewno coś tam Soni wpłacę albo zrobię dla dziewczyn wspólny bazar... Quote
erka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Holly101, Ty cały czas pomagałaś Soni, teraz to "ogarniaj się z porodem":):):) i nic sie nie przejmuj, jakos damy radę. Quote
savahna Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 A na początku wątku było o jakiejs pani, która chce takiego duzego, spokojnego psa, ale buduje dom i za rok to mogłaby dopiero wziąć. A rok właśnie mija...:roll: Quote
savahna Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Chciałam obok banerka Soni napisać sobie tekscik, ale juz sie boję,ze coś znowu sknocę. Jak to sie robi...? Ktoś wie..? Quote
Jaaga Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Ja niestety nie. Jestem tak samo oświecona, jak Ty :evil_lol:. Sonia robi postepy socjalizacyjne. Nie szaleje już za drobiem sąsiada przez ogrodzenie i zauważa inne części ogrodu. Nie głupieje za moimi psami. Wczoraj były na spacerze w ogrodzie pierwszy raz od wiosny, a Sonia nawet wścieku nie dostała. Teraz mam do zapłacenia taką dzierżawę i podatek za ogród, że stwierdziłam, to zdecydowanie za drogo, żeby z niego korzystała wyłącznie Sonia i Oskar. Quote
savahna Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Wracam do świata rzeczywistego, ale jeszcze zajrzałam do Soni... No i super. W ogóle jak cos nowego ,pozytywnego to prosze naskrob Jaga, bo gdyby ktoś by tu zajrzał to dobre wieści mile widziane!!!:razz: Quote
sator_k_ Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Nie mogę pomóc finansowo niestety, ale gdyby ktos robił bazarek to może uda mi się kilka psich rzeczy wyszukać. Na pewno dużo tego nie będzie, ale nic innego mi nie przychodzi do głowy, jak mogłabym pomóc. Quote
savahna Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Jejku, ale ja jestem bida:razz: To ten cudny Sator z Kielc?!:crazyeye: Z bazarkiem to nie wiem jak, bo ja już dawno dałam parę rzeczy, ale nie ma chyba kto zrobic a ja sie zupełnie nie znam, nie ogarniam problemu.Dzięki za wizytę, to tez ważne. A może gdzieś przypadkiem usłyszysz,ze ktos szuka takiej Soni...Nigdy nie wiadomo.:roll: Quote
monika083 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 takie ogloszenie: http://www.ojej.pl/813846/Wroc%C5%82aw-Przygarn%C4%99-pieska-.html moze waro zadzwonic? Quote
Jaaga Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ogloszenie nie na Sonię. Jamniczek to za maly pies, żeby go Sonia tolerowała. Toleruje duze i średnie, na małe urządza polowania z nagonką. Ta Pani chyba już do mnie dzwoniła, bo rozmawiałam z osoba o dokładnie takich oczekiwaniach i warunkach. Quote
erka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Podnoszę, bo bardzo pilne , skończyły sie pieniądze na utrzymanie Soni w dt:(. Quote
savahna Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Nnnoo... kiepsko. Erko, nie wiem już czy gdzieś pisałam bo już mi się miesza, ale może by bazarek zrobić? podnoszę Sonię i lecę do ogłoszeń. Quote
holly101 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ok, jeśli dziś u lekarza okaże się, że wszystko ok - tzn nie skierują mnie do szpitala to mogę zrobić bazarek, z tym, że dochód byłby pół na pół na Sonię i Polę z mojego podpisu. Co Wy na to? Mogłabym wtedy też dorzucić fanty przez Was ofiarowane (przesłałybyście mi zdjęcia i opis a potem wzięły na siebie ewentualną wysyłkę) Nie mogę tak Soni zostawić, a Poli też muszę (chcę) pomóc... Dam Wam znać dziś wieczorem. Quote
divia_gg Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Sonia bazarkiem podnoszona;) http://www.dogomania.pl/threads/194787-*R%C3%B3%C5%BCnisty-bazar-na-kieleckie-biedy-w-ogromnej-potrzebie.-Do-14.11-do-21.00.-ZAPRASZAM?p=15567356#post15567356 Zapraszam :cool3: Quote
sator_k_ Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Rozumiem, że część dochodu będzie dla Soni? Podłączę się pod bazar, ale jak już będę wiedziała jak wygląda moja sytuacja finansowa, czyli ok. listopada :) Quote
divia_gg Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 No pewnie bedzie, bo innego wyjscia pewnie nie bedzie...:( Wszystkie psiaki w dlugach prawie lub na granicy;(Wiec jak najbardziej zapraszam. Quote
savahna Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 I nikt nie dzwoni o Sonie?! Może wreszcie przejdzie mi wiadomość na DOGO, bo od kilku dni wczytuje mi baaaardzo sporadycznie:angryy::angryy: Quote
Jaaga Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Trzymajcie wszyscy jutro do południa mocno zacisnięte kciuki. Nie wiem, czy coś z tego będzie, bo w domu jest mały pies, ale spróbować warto. Szansa niewielka, ale szkoda nie wykorzystać. Erko, kupiłam jej kaganiec. Najpierw skórzany, ale nie pasował i Andrzej pojechał go oddać. Dzis pojechał gdzie indziej i był pasujący, ale tylko metalowy. zapłacił 45 zł. Zrobię fotkę metce z cena, bo zepsuła im się kasa, a mieli akurat zbiorowe szkolenia (kupił go w osrodku szkoleniowym). Quote
divia_gg Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 holly101 napisał(a):Kciuki zaciśnięte :) Oj mocno mocno, az rece czerwone:) A sonia toleruje inne psy prawda? Ona chyba taka lagodniutka. Chyba nie umknelo mi nic? W sensie jaks atakow na cos:D Quote
kika22 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Jaaga napisał(a):Trzymajcie wszyscy jutro do południa mocno zacisnięte kciuki. Nie wiem, czy coś z tego będzie, bo w domu jest mały pies, ale spróbować warto. Szansa niewielka, ale szkoda nie wykorzystać. Kcuki mocno zacisniete Quote
Jaaga Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 divia_gg napisał(a):Oj mocno mocno, az rece czerwone:) A sonia toleruje inne psy prawda? Ona chyba taka lagodniutka. Chyba nie umknelo mi nic? W sensie jaks atakow na cos:D Właśnie nie bardzo. Uciekły Ci ataki na drób, koty i malutkie psy :eviltong:. Tam jest niewielka suczka i od niej własnie bedzie zalezało, czy Soni uda się zostać. Jesteśmy poinstruowani przez behawiorystę. mają się spotkac na neutralnym terenie. jesli tamta mała nie bedzie chciała zjeść Soni, to przechodzą do domu, jeśli będzie konfliktowa, to Sonia od razu wraca. Dlatego kciuki sa tak bardzo potrzebne. Za godzine dwie dam znać, co wyszło. Quote
Recommended Posts