Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Została :multi::multi::multi:.
Jeśli będzie dalej grzeczna, to bedzie mieszkać w willowej tyskie dzielnicy u świetnych ludzi. Kolezanka mniej świetna ;), już ugryzła Sonię, ale Sonia podobno nawet nie zareagowała.
Pierwszy etap za nami. Najważniejsze teraz będą pierwsze dni.
Dla takiego domu warto było czekać :lol: i nie dawać Soni nigdzie do kojca.

Posted

Jaaga napisał(a):
Została :multi::multi::multi:.
Jeśli będzie dalej grzeczna, to bedzie mieszkać w willowej tyskie dzielnicy u świetnych ludzi. Kolezanka mniej świetna ;), już ugryzła Sonię, ale Sonia podobno nawet nie zareagowała.
Pierwszy etap za nami. Najważniejsze teraz będą pierwsze dni.
Dla takiego domu warto było czekać :lol: i nie dawać Soni nigdzie do kojca.

Ale super wiesci. Sonka badz grzeczna i nie gon malego zlosnika

Posted

Nie straszyć porodem! Ja z drugą córką w ciąży pojechałam na kawkę do szpitala do dogomaniackiej Cioteczki, a wyjechałam po tygodniu z dzieckiem.
najsmieszniejsze jest to, ze ta druga sunia też nazywywa się Sonia.

Posted

Nawet się bałam tu zaglądać, ale nie jest źle i oby tak dalej:lol::lol:.

Mam nadzieję,ze jak poczuje sie tam pewniej , to dalej będzie taka grzeczna:eviltong:.

Posted

Jak na razie nie ma żadnego alarmującege telefonu, więc sądzimy ,że obie sunie żyją:eviltong:.
Ale jeszcze przez kilka dni kciuków nie puszczajcie:razz:.

Posted

Oby było dobrze tak, jak z Kalą. Jutro wstawię foteczki, które dostałam, na wątek Kali.

Ciekawe, jak sobie ludzie poradza z imieniem. U nas była Sonia pies i Sonia kot, a tam obie sunie Sonie. Tym bardziej, ze Sonia jest bardzo posłuszna i reaguje tylko na swoje imię. Ma jednak ten plus, ze trafiła na świetnych ludzi, którzy mają serce i czas dla niej.

Mam jeszcze pytanie. Erka prosiła mnie o zakup kagańca, żeby było bezpiecznie na początek. Za kaganiec trzeba było zapłacić z ogólnokieleckich pieniędzy. Czy jest szansa, ze z bazarku dla Soni dałoby się go zapłacic, skoro już nie bedzie trzeba zbierac na jej utrzymanie?

Posted

Ja chętnie sfinansuję kaganiec - proszę o dane do przelewu na pm bo musiałam skrzynkę wyczyścić. Jak są jeszcze jakieś zaległości za Sońkę to chętnie pokryję z tego bazarku co go jeszcze nie ma ale będzie (oby tylko na Polcię - z małym dorzutem na Sońkę mającą już dom) :)

rodzić idę we wtorek - w środę rano dokładnie cesarskie cięcie ze wskazań medycznych. Trzymajcie kciuki za mnie też troszkę (oczywiście nie puszczając za Sonię)

Posted

holly101 napisał(a):
Ja chętnie sfinansuję kaganiec - proszę o dane do przelewu na pm bo musiałam skrzynkę wyczyścić. Jak są jeszcze jakieś zaległości za Sońkę to chętnie pokryję z tego bazarku co go jeszcze nie ma ale będzie (oby tylko na Polcię - z małym dorzutem na Sońkę mającą już dom) :)

rodzić idę we wtorek - w środę rano dokładnie cesarskie cięcie ze wskazań medycznych. Trzymajcie kciuki za mnie też troszkę (oczywiście nie puszczając za Sonię)

Holly - jesteś kochana!!!:):) będziemy trzymać kciuki we środę:)

Posted

Oczywiście, że za kochaną Cioteczkę będziemy trzymać..:):):kciuki::kciuki: musi się powieść..innej opcji nie ma.:)

Żeby Sońka zaaklimatyzowała sie tylko w nowym domku i nie sprawiała trudności.;)

Posted

Holly101, dziękujemy Ci za wszystko:iloveyou:.

Będziemy cię wspierać dobrymi myślami w środę:loveu: i czekamy na przyjście na świat nowego dogomaniaka/czki:razz::lol:.

Posted

Super naprawde super, bo juz sytuacja sie robila sie nieciekawa. A Holly Ty to niezla jestes;) W srode jedno z najwazniejszych wydarzen w zyciu, a ona kaganiec kupuje:evil_lol::eviltong:

Posted

holly101 napisał(a):

Holly kciuki zacisniete ;-) Za mlaucha i za dzielna mamusie.

Posted

Za Sonie możecie kciuki puscić i trzymajmy za Holly i dzidziusia.
Holly, jesteś naprawdę niesamowita. Ja przed cesarką tak się trzęsłam, że nie potrafili mi znieczulenia w kręgosłup wbić, a Ty kagańcem się zajmujesz.

Dzisiejsze wieści od Soni. Spała z Państwem w sypialni na piętrze. W domu nadal, tak jak była u nas, aniołek. Jest tak grzeczna, ze na spacerze nawet do ogrodzenia nie podbiegła i nic jej nie interesuje. Jedynie ta druga, mała Sonia ją próbuje dominowac, ale nasza o dziwo, boi się jej. Wszystko w jak najlepszym porządku. Ale sie dziewczynie udało.

Posted

Kolejne cudowne wiadomości :) Mnie się nawet Sonia śniła dziś, a wczoraj jak przeczytaliśmy z moim TZ (Maksymilianem101) o tym, że domek jest to się oboje poryczeliśmy bo strasznie nam leży na sercach jej los. Gdybyśmy nie mieli naszych trzech wariatów to chcielibyśmy Sonię u siebie...