Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki RenW za instrukcje odnośnie wstawiania banerka. Bez nich bym nie ruszyła ,choć i tak musiałam się nagimnastykować...:multi:
No Sonia, poczekaj no ty ,jak się uporam ze swoimi pilnymi sprawami...:loveu:

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

savahna napisał(a):
Dzięki RenW za instrukcje odnośnie wstawiania banerka. Bez nich bym nie ruszyła ,choć i tak musiałam się nagimnastykować...:multi:
No Sonia, poczekaj no ty ,jak się uporam ze swoimi pilnymi sprawami...:loveu:

Fajnie, że Ci się udało.:):)

Posted

Jestem juz bardziej czasowa.:oops:Biorę się za ogłaszanie kotów od erki a potem startuje pakiecik:Albinka i Teri no i Sonia nieustannie oczywiście. Nie wiem jak wy to robicie,że po tylu wątkach skaczecie. Ja po tych zaległościach zupełnie w tyle zostałam...coś tam podoczytywałam, ale nie wszystko a i tak czasu zeszło...Ogłoszenia dla Teri i Albinki będę robić z tymi zdjęciami co są ,a jak będziesz JAAGA miała wspólne to wstaw na wątek a ja sobie wezmę.

Duzo zdrówka córeczce proszę życzyć z okazji URODZIN:BIG:.
:smilecol::tort::smilecol::new-bday::smilecol::tort::smilecol:

Posted

Trzeba się wziąć za kobitę.:evil_lol: Trochę z tymi ogłoszeniami było kiepsko, ale może teraz jak co tydzien się nowe puści to trafi wreszcie na swojego człowieka.Nie wiem jak się zaprasza na wątki:oops: bo to też by się chyba przydało...Wysyłać na pw? iI skąd tych ludzików brać?Taka myśl mi jeszcze przeszła przez głowę,że może trochę zmodyfikować ogłoszenie,żeby tak bardziej za serce chwytało... :roll:No nie wiem...Co tak naprawdę fajnego jest w Soni,że Ty znając ją dziwisz się,że nikt jej nie chce?
Kiedyś na jednym z kieleckich wątków była chyba Lady swallow(?) i zdaje się,że ona takie chwytliwe teksty pisała...A może ktoś inny ma talenta literackie?!;)

Posted

Tez tak słyszałam, tylko na razie nikt sie jeszcze do nas nie odezwał. Byłabym najszczęsliwsza, gdyby znalazła dom.

Wcześniej pytałaś, co takiego ma Sonia, że powinna znaleźć dom. Najważniejsze dla wiekszości ludzi, czyli: jest łagodna, lubi dzieci, nie szczekliwa, zachowuje czystość i nie niszczy.

Posted

Jeszcze zajrzę na dzien dobry, bo właśnie skończyłam poprawiać banerek Soni.Chciałam wstawic sobie jakis drugi (pomyślałam o Mai) i jak zaczęłam kombinować to zlikwidowałam ten pierwszy. Zaczęłam wstawiać od nowa, udało się... ale nie był podlinkowany:angryy: bo ja oczywiście zapomniałam jak to robiłam...:diabloti:
No ale już oki, ale godzinka z życiorysu wyjęta:cool3:

Posted

Też zaglądam, ale ludzia Soni ani widu, ani słychu. Dlatego, że za dużo je? :shake: Moja koleżanka miała doga i często słyszała na ulicy pytanie:
- Ile to bydlę zeżre?!
Odpowiadała:
- Wiadro wody i kromkę chleba!
Tak mi się tylko przypomniało, jak Jaaga pisała, że to jest powód, dla którego nie może znaleźć domku :-(

Posted

Tylko nasza Sonia rzeczywiście duzo je. Tyje, bo ma niewiele ruchu, ale jesli próbuję jej zmniejszyć porcje, to wtedy z głodu wymiotuje śliną. Czyli jednak tyle potrzebuje.
Lepiej od razu powiedziec, niż później miałaby jeść byle co czy głodować, albo mieliby sie jej pozbyć.
Jednak przeciez ludzie miewają i wieksze psy, które jedzą więcej. Myśle, że to po prostu nie były odpowiednie osoby i tyle. jesli ktos szuka duzego psa i mówi mi na dzień dobry, że "śpi pod krótką kołdrą", to dla mnie jest nieporozumienie :shake:. Jedzenie jedzeniem, a gdzie profilaktyka, koszty ewentualnego leczenia? Potem na to równiez żałują kasy.