savahna Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Dzięki RenW za instrukcje odnośnie wstawiania banerka. Bez nich bym nie ruszyła ,choć i tak musiałam się nagimnastykować...:multi: No Sonia, poczekaj no ty ,jak się uporam ze swoimi pilnymi sprawami...:loveu: Quote
RenW Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 savahna napisał(a):Dzięki RenW za instrukcje odnośnie wstawiania banerka. Bez nich bym nie ruszyła ,choć i tak musiałam się nagimnastykować...:multi: No Sonia, poczekaj no ty ,jak się uporam ze swoimi pilnymi sprawami...:loveu: Fajnie, że Ci się udało.:):) Quote
Isiak Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Poczęstowałam się banerkiem, ale denerwuje mnie to, że mogę mieć tylko dwa w sygnaturze i musiałam wywalić inny... Trudno... Quote
Jaaga Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 A mnie denerwuje, że nawet drugiego nie jestem w stanie wstawić. Quote
GoskaGoska Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 kochane czas prosić znów o bazarek, bo pazdziernik jest w części tylko opłacony :( Quote
savahna Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jestem juz bardziej czasowa.:oops:Biorę się za ogłaszanie kotów od erki a potem startuje pakiecik:Albinka i Teri no i Sonia nieustannie oczywiście. Nie wiem jak wy to robicie,że po tylu wątkach skaczecie. Ja po tych zaległościach zupełnie w tyle zostałam...coś tam podoczytywałam, ale nie wszystko a i tak czasu zeszło...Ogłoszenia dla Teri i Albinki będę robić z tymi zdjęciami co są ,a jak będziesz JAAGA miała wspólne to wstaw na wątek a ja sobie wezmę. Duzo zdrówka córeczce proszę życzyć z okazji URODZIN:BIG:. :smilecol::tort::smilecol::new-bday::smilecol::tort::smilecol: Quote
savahna Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Niedziela to u mnie dzień Soni.Ogłoszenia na kolejny tydzien poooszły:razz: Quote
BasiaD Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 A ja właśnie wysłałam kaskę dla Soni..Taka piękna przytulasta suńka i tyle czasu czeka..Podniosę do góry, niech ją ktoś wypatrzy... Quote
Jaaga Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Savahna, dziekuję w imieniu córeczki za życzenia. BasiuD, mnie tez trudno zrozumieć, że nikt takiego psa nie chce. Quote
savahna Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Trzeba się wziąć za kobitę.:evil_lol: Trochę z tymi ogłoszeniami było kiepsko, ale może teraz jak co tydzien się nowe puści to trafi wreszcie na swojego człowieka.Nie wiem jak się zaprasza na wątki:oops: bo to też by się chyba przydało...Wysyłać na pw? iI skąd tych ludzików brać?Taka myśl mi jeszcze przeszła przez głowę,że może trochę zmodyfikować ogłoszenie,żeby tak bardziej za serce chwytało... :roll:No nie wiem...Co tak naprawdę fajnego jest w Soni,że Ty znając ją dziwisz się,że nikt jej nie chce? Kiedyś na jednym z kieleckich wątków była chyba Lady swallow(?) i zdaje się,że ona takie chwytliwe teksty pisała...A może ktoś inny ma talenta literackie?!;) Quote
savahna Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Słyszałam,że jakiś domek na horyzoncie się pojawił.:happy1::ghost_2::happy1: Quote
Jaaga Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Tez tak słyszałam, tylko na razie nikt sie jeszcze do nas nie odezwał. Byłabym najszczęsliwsza, gdyby znalazła dom. Wcześniej pytałaś, co takiego ma Sonia, że powinna znaleźć dom. Najważniejsze dla wiekszości ludzi, czyli: jest łagodna, lubi dzieci, nie szczekliwa, zachowuje czystość i nie niszczy. Quote
savahna Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Miejmy nadzieje,że jednak sie odezwią:razz: Ogólnie pozytywny,niekłopotliwy pies.:lol: Jejku, no co ci ludzie...:roll: Quote
erka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Przypominam Sonieczkę:). GoskaGoska, wstaw może te fotki do pierwszego postu , może na dogo ktoś się nia zainteresuje, skoro z ogłoszen odzewu nie ma. Quote
Jaaga Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Dom jednak nie chce Soni. Woli szczeniaka. Quote
RenW Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Jaaga']Dom jednak nie chce Soni. Woli szczeniaka.[/QUOTE] Przez chwilę żyliśmy nadzieją..:roll: Quote
holly101 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Oj... a góra strony przyprawiła mnie prawie o palpitacje serca. Czemu nikt jej nie chce?? Cudowna Sońka! Quote
savahna Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Jeszcze zajrzę na dzien dobry, bo właśnie skończyłam poprawiać banerek Soni.Chciałam wstawic sobie jakis drugi (pomyślałam o Mai) i jak zaczęłam kombinować to zlikwidowałam ten pierwszy. Zaczęłam wstawiać od nowa, udało się... ale nie był podlinkowany:angryy: bo ja oczywiście zapomniałam jak to robiłam...:diabloti: No ale już oki, ale godzinka z życiorysu wyjęta:cool3: Quote
holly101 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Do góry Soniu! Niech Cię zobaczą wszyscy!!! :):):) Quote
savahna Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Kocha dzieci, nie jest hałaśliwa, nie niszczy... co z tego ,że jest duza i zjada nieco więcej...Nikt nie da jej domu...?!:roll: Do góry psinko:loveu::multi::loveu: Quote
beataczl Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Soniu zagladam do Ciebie, na pewno gdzies jest jej ludz ... Quote
Isiak Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Też zaglądam, ale ludzia Soni ani widu, ani słychu. Dlatego, że za dużo je? :shake: Moja koleżanka miała doga i często słyszała na ulicy pytanie: - Ile to bydlę zeżre?! Odpowiadała: - Wiadro wody i kromkę chleba! Tak mi się tylko przypomniało, jak Jaaga pisała, że to jest powód, dla którego nie może znaleźć domku :-( Quote
beataczl Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 zagladam do Soni :smile: mam tez Sonie na dt malutka a je tyle wiecej niz duzy Skate te ,,gabaryty" to moze byc niezla zmylka jak ktos sie pokieruje wielkoscia psa ;) Quote
Jaaga Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Tylko nasza Sonia rzeczywiście duzo je. Tyje, bo ma niewiele ruchu, ale jesli próbuję jej zmniejszyć porcje, to wtedy z głodu wymiotuje śliną. Czyli jednak tyle potrzebuje. Lepiej od razu powiedziec, niż później miałaby jeść byle co czy głodować, albo mieliby sie jej pozbyć. Jednak przeciez ludzie miewają i wieksze psy, które jedzą więcej. Myśle, że to po prostu nie były odpowiednie osoby i tyle. jesli ktos szuka duzego psa i mówi mi na dzień dobry, że "śpi pod krótką kołdrą", to dla mnie jest nieporozumienie :shake:. Jedzenie jedzeniem, a gdzie profilaktyka, koszty ewentualnego leczenia? Potem na to równiez żałują kasy. Quote
Recommended Posts