Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jadę po nią jutro około 8-9-ej rano.

Sunia jest jak drobny owczarek (do kolana), na spacerze byla grzeczna choć bała się. W budynku, czyli gdzieś gdzie jest podłoga boi się poruszyć, choć miała do mnie zaufanie i tak byla sparaliżowana ze strachu.

Posted

Aldona jak przekazać skromny datek? napisz ile zbieramy.......na sterylke.....
dziewczyny musimy pomóc ...... każdy grosz na wagę złota......

Posted

Dziewczyny PILNIE potrzebny dla suni domek tymczasowy,dzis Aldonda odbiera ja z kliniki,jesli nikt chetny sie nie znjedzie sunia bedzie musiala DZIS wrocic do Zenka.

Posted

domek dla suni czyli mamy bo maleństwo ma już stały domek.Sunia drobna wilczkowata taka do kolan.....po sterylce właśnie i bardzo bardzo biedna bo jej pan ją bił potwornie....:shake:
acha sunia jest pod Warszawą....

Posted

Kochane wybaczcie mi ,ale musiałam ją zawieźć do Zenka, nie mam pieniędzy na hotel i żadnego miejsca gdzie mogłabym ją przechować.
Jedyne co dobre to przede wszyskim sunia jest w świetnej formie, Pana doktora zauroczyła swym cudownym , milusińskim usposobieniem, ma apetyt ,jest bardzo wesoła mimo wszystko. Cieszyła się na widok swego podłego domu- to fenomen psów, one wybaczają,wciąż kochają swego kata.
Zenona nie było , ojciec nie wie gdzie on jest, ale następna dobra wiadomość jest taka, że staruszek tym razem naprawdę ze szczerych chęci poprosił mnie bym znalazła jej dom/cytat/ bo ona nie ma tu życia ,ani warunków no i kłopot bo muszę jej rano chodzić chleb kupic, syn nie dba , pije, ona raz je ,a trzy nie.
Powiedziałam, że będę ją karmić, doglądać i szukać domku. Mam nadzieję, że do tego czasu ten cymbał Zenek jej nie skrzywdzi , a ja znajdę jej domek docelowy.
Pomóżcie !

Posted

Tak, zrobiłam jej zdjęcia w samochodzie i pod lecznicą . Przy budzie zrobię jutro, bo dziś tak za mną płakała, że straciłam głowę i uciekłam.
Nadal nie wiem jak wstawia się zdjęcia ,więc zaraz Was o to poproszę.

Posted

Morisowa dziękuje.
Allegro jak najbardziej, kto wstawi ?
Ps.postaram się zrobić lepsze zdjęcia, ale wiecie jak to jest kiedy pies z łańcucha jest na wolności, nie stoi w miejscu, oj nie.....

Oczko sunia ma uszkodzone i raczej na nie nie widzi-mam ochotę ubić Zenka