Dorothy Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Jaka ona duza? Z tych zdjec nic nie widac, jak wyglada, procz tego ze przerazona jak nie wiem co... Quote
Izabella Hossa Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Jadę po nią jutro około 8-9-ej rano. Sunia jest jak drobny owczarek (do kolana), na spacerze byla grzeczna choć bała się. W budynku, czyli gdzieś gdzie jest podłoga boi się poruszyć, choć miała do mnie zaufanie i tak byla sparaliżowana ze strachu. Quote
Izabella Hossa Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 I jeszcze jedno, Pan doktor bardzo ją chwali, mówi, że sunia nie sprawia żadnych problemów, że jest bardzo grzeczna., Quote
Tigraa Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Trzeba koniecznie cos wymyslec-aldonda zmien tytul ze szukamy PILNIE od jutra domu tymczasowego dla suni.Wiesz jak zmienic? Quote
Izabella Hossa Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Po prostu się o nią boję, nie wiem jak to będzie jak będę zmuszona odprowadzić ją do Zenka... Quote
enia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Czy ktos może dać domek tymczasowy grzecznej suni po przejściach?:roll: Quote
enia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Aldona jak przekazać skromny datek? napisz ile zbieramy.......na sterylke..... dziewczyny musimy pomóc ...... każdy grosz na wagę złota...... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Sterylka kosztuje wraz z lekami ok.200 pln. Enia, myślę, że najlepiej na konto Aldondy. Quote
Tigraa Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Dziewczyny PILNIE potrzebny dla suni domek tymczasowy,dzis Aldonda odbiera ja z kliniki,jesli nikt chetny sie nie znjedzie sunia bedzie musiala DZIS wrocic do Zenka. Quote
Łezka24 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 domek tymczasowy dla mamy czy malenstwa?i z jakiego maista sa psiaki?pozdraiwma buzka Quote
enia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 domek dla suni czyli mamy bo maleństwo ma już stały domek.Sunia drobna wilczkowata taka do kolan.....po sterylce właśnie i bardzo bardzo biedna bo jej pan ją bił potwornie....:shake: acha sunia jest pod Warszawą.... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Sunia właśnie jedzie do Zenka niestety ale Aldonda będzie kontrolować sytuacje dopoki nie znajdzie się domek. Quote
Izabella Hossa Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Kochane wybaczcie mi ,ale musiałam ją zawieźć do Zenka, nie mam pieniędzy na hotel i żadnego miejsca gdzie mogłabym ją przechować. Jedyne co dobre to przede wszyskim sunia jest w świetnej formie, Pana doktora zauroczyła swym cudownym , milusińskim usposobieniem, ma apetyt ,jest bardzo wesoła mimo wszystko. Cieszyła się na widok swego podłego domu- to fenomen psów, one wybaczają,wciąż kochają swego kata. Zenona nie było , ojciec nie wie gdzie on jest, ale następna dobra wiadomość jest taka, że staruszek tym razem naprawdę ze szczerych chęci poprosił mnie bym znalazła jej dom/cytat/ bo ona nie ma tu życia ,ani warunków no i kłopot bo muszę jej rano chodzić chleb kupic, syn nie dba , pije, ona raz je ,a trzy nie. Powiedziałam, że będę ją karmić, doglądać i szukać domku. Mam nadzieję, że do tego czasu ten cymbał Zenek jej nie skrzywdzi , a ja znajdę jej domek docelowy. Pomóżcie ! Quote
Witokret Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 W takim razie bierzemy się za szukanie domku dla sunieczki !!! Aldonda, czy jest szansa na jakieś zdjątka suni (poza tymi, które są już w wątku) ??? Quote
Izabella Hossa Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Tak, zrobiłam jej zdjęcia w samochodzie i pod lecznicą . Przy budzie zrobię jutro, bo dziś tak za mną płakała, że straciłam głowę i uciekłam. Nadal nie wiem jak wstawia się zdjęcia ,więc zaraz Was o to poproszę. Quote
Izabella Hossa Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 O nie...nie jestem w domu ,a tam mam to coś do zgrywania zdjęć, więc dopiero za kilka godzin.Przepraszam Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Wyślij do mnie mailem , odezwij sie na gg to Ci podam adres mailowy . Quote
enia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 kto da suni domek tymczasowy? trzeba działać szybko żeby panu sie nie znudziła..... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Panu to juz dawno się znudziła i wcale nie ma na nia ochoty bo ona nie szczeka .... :-( Quote
Witokret Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 No szukamy... szukamy... i pytamy... hotele zapsione :-( Quote
Tigraa Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Pereleczko?A ktoras ciocia wystawila Cie na Allegro?Ja moge tylko poprosze o kontakt do kogos.A moze cicoa evita by ja wystawila w ogloszeniach? Quote
Izabella Hossa Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Morisowa dziękuje. Allegro jak najbardziej, kto wstawi ? Ps.postaram się zrobić lepsze zdjęcia, ale wiecie jak to jest kiedy pies z łańcucha jest na wolności, nie stoi w miejscu, oj nie..... Oczko sunia ma uszkodzone i raczej na nie nie widzi-mam ochotę ubić Zenka Quote
Recommended Posts