Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moje motto na dziś
:loveu::loveu::loveu: PRZEPROś PSIAKI I DAJ SIę PONIEść CHWILI........:loveu::loveu::loveu:to takie ludzkie.......
a wracajac na ziemię Aldonko jak nasza Perełka dziś? pojadła?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jezuuuuu Beatko dałaś ognia!
z tymi grzywami...... Zenus dla ciebie za delikatny... weź se elektryka....i jego 220 ok?:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

enia: Pojadła ,pojadła -zajadała karmę od Ciebie i kosteczkę ode mnie. Ja raczej sama będę te karme wydzielać, bo dziś Zenona znów nie było.
Ona jest kochana, pozwala mi mieszać ręką w misce i nic, a kosteczke to sama mi przynosi. Cieszy się, ale na przemian pełza ,nie jest pewna czy to możliwe, że nie wszyscy biją ?

Posted

Zawiodłam się na Was, wyszłam na chwile, służbowo zresztą a tu watek zamilkł ! Nie mów Enia, że poszłaś szukać zaginionego Zenka. I tak tam nie trafisz , to po schodach , w ciemną brame eee, muszę Ci narysować.

A tak w temacie to możeustalny kiedy jedziemy na ten pokaz Chipendalesów bo muszę sie jakoś stosownie ubrać.

Posted

........nie mogę jej tam zostawić na zawsze.
Dziewczyny czy któraś z Was sterylizowała łańcuchową sunie i czy miałyście jakieś pisemko dla tzw. włściciela, że za jego zgodą i w razie gdyby operacja się nie powiodła i takie tam...Zenek musi coś takiego podpisać, a najlepiej żeby na piśmie się zobowiązał, że poprawi jej warunki bo zabieg jest sponsorowany przez np. fundację, która jak by co- obciązy go kosztami za nie wywiązanie się z obowiązku zapewnienia suni godnych warunków w ciepłej i suchej budzie. Tylko czy wtedy on mi nie powie żebym spadała ?

Posted

Wiesz trzeba tak sformuować to pismo żeby tępak zrozumiał (czytaty?) , po pierwsze w całej Polsce jest akcja sterylizacja (znaczy sie to żeby sunie nie miały dzieci, i nie chorowały, bo tyle bezpańskich lata po ulicach) po drugie jest fundacja która w tym pomoże jego suczce (jest?) ale w zamian bo to kosztowne Ty Tępaku! musisz o nią dbać, znaczy o suczke karmić, poić, sianko do budy, długi łancuszek, bo ta fundacja pomaga na wsiach suniom, ale też czasem może sprawdzić w jakich warunkach sunia mieszka i czy ma co jeść tępaku!
myslicie że pojmie?:diabloti:
bo można jeszcze prościej.....:mad::mad::mad:

Posted

No to bomba! a do samochodu osobowego nie zmieści się?
jejku duża buda! ja dorzucam kocyk i czerwona michę! i obrózkę też!:loveu:
super!:loveu:

Posted

Beatko gdzie jesteś? dobij nas , bo my stara szukamy!:placz: taka cisza dzisiaj i spokój......hmmm... czyżbyś była w B..... tam za zakretem po schodach w ciemnej bramie.......sam na sam z:loveu: ............ kurna mam nadzieje że nie z Zenkiem bo.....:mad: