enia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 moje motto na dziś :loveu::loveu::loveu: PRZEPROś PSIAKI I DAJ SIę PONIEść CHWILI........:loveu::loveu::loveu:to takie ludzkie....... a wracajac na ziemię Aldonko jak nasza Perełka dziś? pojadła? Quote
enia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Jezuuuuu Beatko dałaś ognia! z tymi grzywami...... Zenus dla ciebie za delikatny... weź se elektryka....i jego 220 ok?:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 A dasz choc pomacać bucik Zenusia ? To musi byc aromat !!! Quote
Izabella Hossa Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 enia: Pojadła ,pojadła -zajadała karmę od Ciebie i kosteczkę ode mnie. Ja raczej sama będę te karme wydzielać, bo dziś Zenona znów nie było. Ona jest kochana, pozwala mi mieszać ręką w misce i nic, a kosteczke to sama mi przynosi. Cieszy się, ale na przemian pełza ,nie jest pewna czy to możliwe, że nie wszyscy biją ? Quote
Izabella Hossa Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Beatko bo ja zaraz pampersa będę musiała zainstalować Quote
enia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 LITOSCI!!!! pomacać może bym Ci dała ale nie będziesz w stanie po tych 220 mordercy......:eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Haha, niewierny Zenek poszedł na dzikie baby a Ty sobie siedz i czekaj. A moj elektryk w zaciszu domowym tworzy plan jak zostac nowym prezydentem - ja mam przyszłość zagwarantowaną. ps. Aldonda - skocze do rossmana i kupie pampersy ale na ile kg ? Quote
Tigraa Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Hehe dziewczyny :megagrin: :megagrin: :grin: przestancie bo juz nie moge Quote
Izabella Hossa Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Ile to już stron dzisiaj przeleciało? Każdy sposób jest dobry żeby być na górze. Najlepsze jest to , że to przyjemne, wesołe i pożyteczne ! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Zawiodłam się na Was, wyszłam na chwile, służbowo zresztą a tu watek zamilkł ! Nie mów Enia, że poszłaś szukać zaginionego Zenka. I tak tam nie trafisz , to po schodach , w ciemną brame eee, muszę Ci narysować. A tak w temacie to możeustalny kiedy jedziemy na ten pokaz Chipendalesów bo muszę sie jakoś stosownie ubrać. Quote
Izabella Hossa Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 ........nie mogę jej tam zostawić na zawsze. Dziewczyny czy któraś z Was sterylizowała łańcuchową sunie i czy miałyście jakieś pisemko dla tzw. włściciela, że za jego zgodą i w razie gdyby operacja się nie powiodła i takie tam...Zenek musi coś takiego podpisać, a najlepiej żeby na piśmie się zobowiązał, że poprawi jej warunki bo zabieg jest sponsorowany przez np. fundację, która jak by co- obciązy go kosztami za nie wywiązanie się z obowiązku zapewnienia suni godnych warunków w ciepłej i suchej budzie. Tylko czy wtedy on mi nie powie żebym spadała ? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Sprobuj , może sie uda a jak nie o odkręcisz kota ogonem i powiesz,że załatwisz bez. Zgode na zabieg musi podpisac - teoretycznie . Dasz radę :) Quote
enia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Wiesz trzeba tak sformuować to pismo żeby tępak zrozumiał (czytaty?) , po pierwsze w całej Polsce jest akcja sterylizacja (znaczy sie to żeby sunie nie miały dzieci, i nie chorowały, bo tyle bezpańskich lata po ulicach) po drugie jest fundacja która w tym pomoże jego suczce (jest?) ale w zamian bo to kosztowne Ty Tępaku! musisz o nią dbać, znaczy o suczke karmić, poić, sianko do budy, długi łancuszek, bo ta fundacja pomaga na wsiach suniom, ale też czasem może sprawdzić w jakich warunkach sunia mieszka i czy ma co jeść tępaku! myslicie że pojmie?:diabloti: bo można jeszcze prościej.....:mad::mad::mad: Quote
Milady Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Czy suczka została odchlona i odrobaczona???? Quote
Izabella Hossa Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Jest odpchlona, odrobaczona i już trochę podkarmiona. Quote
Irkowa Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Jest dla sunieczki porzadna buda - potrzebny tylko transport Okolice Piaseczna. Buda jest duza (wymiary bede miala jutro) Quote
enia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 No to bomba! a do samochodu osobowego nie zmieści się? jejku duża buda! ja dorzucam kocyk i czerwona michę! i obrózkę też!:loveu: super!:loveu: Quote
Tigraa Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 super suuuuuuuuper,chociaz bude będzie miala porządną:multi: Quote
Witokret Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 To ogromna buda :lol: suńka miałaby cały swój pałacyk :lol: Do transportu potrzebny byłby jakiś duuużyyy samochodzik ;) Quote
Witokret Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Z tego, co mówiła mi osoba transportująca tę budę - to ona ma 160 na 160... i weszła na Stara... Quote
enia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 ło matko! duzych samochodzików u mnie niet.....co robić? a nie da jej sie rozłożyć i złożyć?;) Quote
Witokret Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Będziemy najwyżej dobijać się o pomoc w transporcie :lol: Quote
enia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Beatko gdzie jesteś? dobij nas , bo my stara szukamy!:placz: taka cisza dzisiaj i spokój......hmmm... czyżbyś była w B..... tam za zakretem po schodach w ciemnej bramie.......sam na sam z:loveu: ............ kurna mam nadzieje że nie z Zenkiem bo.....:mad: Quote
Witokret Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 :lol: ocho... zaczyna się... ;) oj Beatka uważaj jak wrócisz, to Cię niektóre osoby :mad: za tego Zenobiusza... :evil_lol: Quote
Recommended Posts