Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już wcześniej mówiłam Zenkowi, że mam koleżankę która działa przy fundacji opiekującej się końmi i ,że może doradzić jak dbać o konie. Ten pajac powiedział, że chętnie brat kupi jeszcze jakąś klacz, żeby dużo koni było i takie tam głupoty mi opowiadał, że włos dęba staje jak pomyśle co by było gdyby on zrealizował swoje chore plany.

Posted

Perełka była bardzo dzielna -pierwsza podróż samochodem , pierwszy spacer po mieście. Jednak w gabinecie przywarła do ziemi i bała się poruszyć. Wiem, że zostawiłam ją w dobrych rękach i wiem, że wszystko będzie ok. Boli jednak , że nie mam dla niej domu ,że znów tam wróci i to jak się okazuje już niechciana, bo zbyt mało szczeka.

Zbieram pieniądze na opłacenie sterylki i pobyt po operacji w klinice. Jeśli ktoś z Was może pomóc, liczy się każda złotówka.

Jutro będę dzwonić do lekarza Perełki i będę Was informować jak ona się miewa. Pozdrawiam

Posted

u suni podobno wszystko ok, kuruje sie po sterylce.....
ale jak pomysle że niebawem ma wrócić do swojego piekła na ziemi to....:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Ubłagałam lekarza żeby mogła zostać do jutra, ale nie to mnie martwi. Dziś byłam u Zenka żeby mu przypomnieć że buda musi być czysta i sucha , zastałam jednak tylko ojca Zenka (jak do mnie mówił wypadała mu szczęka z japy- to tak w kwestii wyobrażenia sobie osoby)który powiedział :jak ją już Pani zabrała to niech ją Pani sobie weźmie....A wtedy to mi szczęka opadła , bo w tej chwili to ja nie mam jej gdzie zabrać.