Beata_Dorobczyńska Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Będzie nastepny do zabrania . :-( Aldonda uprzedziłaś Zenka, ze w niedziele bedziesz z kims u koni ? Wciśnij mu kit, ze ja z miasta i chcialabym konia zobaczyc w szczegolnosci malego źrebaka. Quote
Izabella Hossa Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Już wcześniej mówiłam Zenkowi, że mam koleżankę która działa przy fundacji opiekującej się końmi i ,że może doradzić jak dbać o konie. Ten pajac powiedział, że chętnie brat kupi jeszcze jakąś klacz, żeby dużo koni było i takie tam głupoty mi opowiadał, że włos dęba staje jak pomyśle co by było gdyby on zrealizował swoje chore plany. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 No dobrze, postaram sie stanac na wysokosci zadania choc bedzie to wymagalo duzo wysilku. Napisz mi na PW dobra kobieto jak my sie umawiamy i gdzie ? Quote
Izabella Hossa Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Raniutko jadę z Perełką na sterylkę, mam nadzieję ,że wszystko dobrze się potoczy.... Quote
enia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Powodzenia Perełko będę trzymała kciuki oby wszystko poszło dobrze jutro! Quote
Izabella Hossa Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Perełka była bardzo dzielna -pierwsza podróż samochodem , pierwszy spacer po mieście. Jednak w gabinecie przywarła do ziemi i bała się poruszyć. Wiem, że zostawiłam ją w dobrych rękach i wiem, że wszystko będzie ok. Boli jednak , że nie mam dla niej domu ,że znów tam wróci i to jak się okazuje już niechciana, bo zbyt mało szczeka. Zbieram pieniądze na opłacenie sterylki i pobyt po operacji w klinice. Jeśli ktoś z Was może pomóc, liczy się każda złotówka. Jutro będę dzwonić do lekarza Perełki i będę Was informować jak ona się miewa. Pozdrawiam Quote
Izabella Hossa Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Perełka już po operacji -wszystko ok, jest grzeczna. Może zostać w klinice do środy.Nie wiem co wtedy , czy może wrócić do budy, jak wtedy ją przypilnować ? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Moze tak jak rozmawiałyśmy , pogadać z Zenkiem, nie oddawać jej tylko szybko znaleźć nowy domek ??? Quote
Izabella Hossa Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Jestem za! Zenka jak najbardziej można ominąć w tym temacie,a nawet trzeba, tylko że szukanie domku potrwa.. Quote
Izabella Hossa Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Domku, drogi domku, gdzie jesteś ? Quote
Izabella Hossa Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Domku drogi domku, gdzie jesteś ? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Podnoszę , to bardzo pilne, sunia za dwa dni wychodzi z kliniki i ..... co dalej :placz: :placz: :placz: . Nie może wrócic do Zenka !!! Quote
Witokret Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Ojej... dzisiaj już środa :shake: co tam u sunieczki ??? Quote
enia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 u suni podobno wszystko ok, kuruje sie po sterylce..... ale jak pomysle że niebawem ma wrócić do swojego piekła na ziemi to....:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Linee Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 a nie da rady jej dłużej w klinice potrzymać, nawet za opłatą? Quote
Izabella Hossa Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Ubłagałam lekarza żeby mogła zostać do jutra, ale nie to mnie martwi. Dziś byłam u Zenka żeby mu przypomnieć że buda musi być czysta i sucha , zastałam jednak tylko ojca Zenka (jak do mnie mówił wypadała mu szczęka z japy- to tak w kwestii wyobrażenia sobie osoby)który powiedział :jak ją już Pani zabrała to niech ją Pani sobie weźmie....A wtedy to mi szczęka opadła , bo w tej chwili to ja nie mam jej gdzie zabrać. Quote
Witokret Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: qrcze to szukamy domku tymczasowego na GWAŁT !!! Quote
Izabella Hossa Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Była pomoc , był dom tymczasowy , ale wszystko działo się nie w tym czasie....dlaczego ? Quote
Witokret Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Gdzieś trzeba ja umieścić... nie możemy pozwolić jej wrócić do tego zwyrodnialca... tylko gdzie ??? :shake: Quote
Tigraa Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Boze drogi-moze na razie hotel?:shake: Dokad ona moze byc w klinice? Quote
Recommended Posts