enia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 uuu nogi to juz coś! dziewczyny moja głupawka wraca....ja go widziałam na własne ślepia i jak sobie wyobrażam Beate z tym no...... Anie z nogami...... no to jak ja mam byc normalna? śmieje sie teraz sama do siebie....... zaraz mnie zawiażą w kaftanik..... Jejku a moje dziecko za moimi plecami robi w probówkach jakies doświadczenia chemiczne płyny kolory zmieniaja..... i ja sie podobno na to zgodziłam! żle ze mną oj źle......... aceton dodaje do węglanu sodu ...dalej nie słucham..... Quote
Tigraa Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 hehehehe-moje nogi i Beaty biust bajerujacy Zenka:razz: a potem w leb:mad:,cap Perelke i w nogi!!!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Założ kapelusz i posadz sobie Zygiego na głowie - spoko , za darmo na Sobieskiego Cie zawiozą. Ania, dawaj nogi - ja pooddycham , Ty pochodzisz i będzie super :) ps. Ania może nie w łeb dobrze ? Enia może mu przywalic gdzie chce ale mysle, ze niekoniecznie w łeb bo to żadna przyjemność i jeszcze jakieś choróbsko można załapac :( A tak wogóle ... to moze jakis domek dla suni ??? Quote
enia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Czy ktos chce zaadoptować 13 letniego chłopaka? dość wysoki , włosy blond, ratunku jemu cos w probówkach rosnie.........bu........ chyba sie nie udało bo miało kolor zmienić hi hi hi poszedł wylac wszystko do toalety.....hi hi..... Quote
enia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Beatko ten kapelusz to do mnie? hm nie posiadam mam jedynie berettę..... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Enia , sprawdzam prezentacje na zarząd i mało sie nie posikałam ze smiechu, nie rób tego ( dot. adopcja ). Tak do Ciebie z kapeluszem - jak juz głupawka to do konca. Berette taka o jakiej ja myslę ? A pozwolenie masz ? Jak masz to ja chowam biust , Anka ubiera spodnie i spoko z Toba walimy do Zenka . Ja lopatke umiem trzymać wiec i dołek sie wykopie. Quote
enia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 litosci teraz sie śmicham i dostałam opier. że rycze ze smiechu a mój stary miksuje jedzenie dla małego , cos tam gada że trzy razy by sie najedli za nim ja przyjdę..... fe mamusia fe...... ps. pozwolenie mam na wiele rzeczy.... ale widok jak sie zbieracie dziewczyny do kupy mnie rozłożył..... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ale my nie do kupy sie zbieramy tylko do Mirusia . A może to to samo ??? Quote
Tigraa Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Ale my nie do kupy sie zbieramy tylko do Mirusia . A może to to samo ??? Hehehe to samo Beata,to samo:megagrin: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Aha , to tylko trzeba spuścić wode, żeby muchy nie latały . Jest cool. A teraz kochane dziewczyny wiecie co .... ide do domu. Prezentacje dokończę rano. ps. dorosłam do śniadania :) Temat zrobił sie dość apetyczny . Quote
enia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ty kochana prezentacje zrobisz w Babicach... trzymam za słowo.... bedziesz miała swoje 5 minut...... ja to sie chyba nałykam przed tym czegoś.... a może już się nałykałam...... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Hihihii w Babicach to autoprezentacja :) A nałykac sie to zdecydownie juz sie nałykałaś , uważaj z przedawkowaniem :) Quote
enia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Perła szuka domkuuuu!!!!!!! czy jest jakieś nieodpłatne przytulisko dla takich Zenków? że też go nikt nigdzie nie zwerbował..... ech .......:roll: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Cały czas Cię trzyma ? Do Zenka trzeba dopłacać - nikt za darmo go nie weżmie. Quote
enia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Nie dzis trzezwiutka jak noworodek , nie licząc polopiryny sztuk 2......Beatko..... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Polopiryna szkodzi - to dziś stwierdzam autorytatywnie. hihihihihi. Quote
Izabella Hossa Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Sunia ,jak na jej warunki i życie jakie przyszło jej przezywać, ma się dobrze. Psy nie mówią , więc nie wiem jak jest ,kiedy mnie tam nie ma,ale stan zdrowia na pewno jest ok. Zenon woli, mówiąc łagodnie , żebym jej już nie dokarmiała ,jednym słowem żebym spadała. Sunia po sterylce dochodzi do siebie, więc koniec znajomości. Dowiedziałam się również, że on ma te klacze tylko po to, by produkować źrebaki do sprzedania. Bez komentarza, nie dobrze mi jak myślę o tym człowieku. ...i nic nie można zrobić. Quote
enia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Oj coś nam Perełka spadła znaleźć nie mogłam...... a czemu Zenek nie pozwoli jej karmic nadal? w totka wygrał czy jak? głupi to ma zawsze szczęście...... wydaje mi sie że trzeba ruszyć do zmasowanego ataku ! Quote
enia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ataku w odbiciu naszej Perły.....mam na myśli nie Zenka Boże uchowaj..... cosik ciotka dziś ma watę z mózgu.....jak gdyby....:eviltong: Quote
Izabella Hossa Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Chyba chodzi o to, że ja zbyt często sobie wchodzę na jego teren i może zobaczę coś, czego widzieć nie powinnam. enia, pamiętasz tego martwego psa przy drodze, on już wtopił się w glebę, dzwoniłam , ale taka właśnie jest moja Gmina. To bardzo pouczające dla dzieci, które chodzą tamtędy do szkoły. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Może jak cos poczuja to odpowiednie służby się tym zajma. Ja chce obejrzeć źrebaczki , ja chcę .... przy... Zenkowi. Quote
enia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 hm a czy Wy sie juz jakos nie umawiałyście ? Beatka nie widziałaś Zenka? ja dziś mam taki nastrój że jakbym go zobaczyla to po nim.... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Umawiałyśmy sie ale doszłyśmy do wniosku , ze damy mu odetchnac przed skomasowanym atakiem . Quote
enia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 a czy ewntualny domek tymczasowy dla Perły aktualny, Iza? Quote
Recommended Posts