Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

może w ramach odsiadki pozwola nam sprzatac psie lub konikowe kupki....
w kupie raźniej wygadamy sie ze ho ho!:eviltong:
plany na przyszłość zrobimy......

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko żeby mi płaczu nie było , ta tęski za tym, ta za tamtym nie ścierpię tego baby mazgaje.....
mi tylko pieska mojego bedzie brakowało....
a cebuli i tak nie lubię...
myślicie że warto za Zenka?

Posted

taaa jadziem tylko pierwej z familia trza sie pożegnać.....;) i z inwentarzem bo tu ktos płakał......coś o 10 sztukach wyczytała ja....

Posted

Witokrecie wziąc to łatwo tylko, ze on wezmie nastepnego na lancuch i nadal twierdze, ze nikt z okolicy nie da suki juz wysterylizowac.
Nadal nie mam zlotego srodka.
Mysle co prawda ,że te rozmowy Aldondy pomogły troche w psim zyciu Perełki.
Jak myślisz Iza ?

ps. Dobrze Enia wyczytałaś , ja się z nimi nie moge pożegnać bo ... umrą beze mnie.
A w Monopol i tak możemy pograć na jakimś pikniku intelektualnym.
Aha, a poza tym jestem wolontariuszem na dniu ziemiw kwietniu wiec ... nie da rady .

Posted

Tzw. buda jest nie ruszona czyli jest tzw. budą, bo jak Zenek twierdzi - nie ma co, dobrze jest!
Myślałam już nawet o tym, że zaproponuje mu jakieś pieniądze jeśli NAPRAWI BUDĘ....... ale ja nie mogę być tam codziennie i nalewać wody do miski bo skończył się śnieg, a ten tuman ma to gdzieś....Wiem nie ma rozsądnego wyjścia , dlatego chociaż do Was sobie pogadam.

Posted

No to się doigrałyście 18-ta strona, żarty sie skończyły!!!!!!!!!!!!:mad:
upomnienie pierwsze!!!!!!!!!:mad:
jak się domyślam u Perełki bez zmian.......Zenek jeszcze żyje.....:angryy:

Posted

Tak kocham jak jasny gwint ale moja miłość zabija......:diabloti:
o ile dobrze pamietam to Ty Beatko miałaś jakieś plany tam na wsi odnośnie czyiś hekatarów gospodarki itp. działaj działaj sam Lepper Ci pomoże! a my wystroimy sie na biało-czerowno i przyjedziemy na piknik......do Was.....ach i jeszcze wizyta w solarium byłabym zapomniała.:eviltong:
WIES TO POTĘGA:eviltong:

Posted

no jeśli tak to co innego może i cos tam mieszam całkiem mozliwe że nawet wątki......
tak tak mam namieszane w łepetynce oj mam.... no bo ja blondynka:oops:

Posted

Perełka w tą niedziele jedzie na zabieg sterylizacji.
Dziś rozmawiałam z tym idiotą - Zenkiem i zaskoczył mnie okropnie, bo powiedział, że szuka małego kundla takiego do szczekania, a suke można będzie wtedy zabrać. Do tego podstępem doprowadziłam do zapoznania mnie z dwiema klaczami -to mama z córką, obydwie mają otarcia nad oczami i przy nochalu- ten pajac powiedział, że one same się walą o ściane. Miałam ochote go pier....tak żeby już nie wstał.Do tego on chce żeby one rodziły jak najwięcej bo sobie wymyślił ,że kupi sanie, wozy i inne różne i będzie robił interes. Widziałam , że mają co jeść (podobno właśnie jego brat przywiózł mu warzywa dla nich) i może warunki nie są najgorsze ,ale one poprostu się go boją. Znowu nie wiem co mam robić, jak udowodnić, że on bije i męczy te cudowne stworzenia.Pytałam co robią jak koń jest stary , powiedział -no co zabierają i tyle....

Posted

aldonda jestes wielka
dziewczyny a moze by tak zabrac jednak sunie a jesli juz Zenek musi miec psa do szczekania to wziac jakiegos bardzo agresywnego ktory przy najblizszej okazji odgryzie lapska Zenkowi i wreszcie bedzie spokoj:angryy: :angryy: :angryy:
A tak powaznie-caly czas kombinuje co zrobic:shake: kurcze moze jakis silniejszy psiak niz ta malutka zastraszona sunia-ale u niego kazde zwierze bedzie zastraszone-sama juz nie wiem:-(

Posted

Pies ma być łagodny ,ale szczekający ,bo Zenek do odważnych nie należy tylko do głupich.Podobno pies będzie biegał luzem, więc może szybko ucieknie, ale tak poważnie to ja tam żadnego psa nie zaprowadzę.

Posted

To przynajmniej cień nadziei dla sunieczki się pojawił :lol:
Pytanie tylko co z tym "szczekającym" psiakiem - bo tak jakoś trudno przyłożyć rękę do czegoś, czemu zdecydowanie jest się przeciwnym :shake:

Qrcze a jak można koniom pomóc ???? :placz:

Posted

cholera jasna, ja wczoraj zadeklarowałam ze wezmę inną sunie do domu tymczasowego, w b. podobnej sytuacji ale miejsce u mnie juz niestety zajęte.

Posted

przecież my ręki nie przyłozymy do tego żeby Zenek od nas psa dostał!:angryy:
Jezu ale sie porobiło...... a ja mam dla Perełki znowu worek karmy.....

Posted

Wydaje mi sie że on juz pewnie ma jakiegoś psa na oku skoro tak gada, pewnie jakiemuś fumflowi sie suka oszczeniła......wyobrażacie sobie małego szczeniorka u tego oszołoma?!:-(