Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

prawda Witokretku? nudy na pudy, jak znam życie pojechała tam z pierwszym pianiem i poszli w cug......... :diabloti:pewnie Beatka Zeniusiowe koniki oglada, albo nie daj Boże ujeżdża gdzieś na stepach ośnieżonych.....:evil_lol:
a ja se popłacze.......:placz::placz::placz:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis będą nowe zdjęcia. Jedno suni, drugie -tzw.stajni, konik wyglądał do mnie przez okianko, ale kiepsko to na zdjęciu wyszło, bo nie mogłam podejść bliżej- trochę strach,jakaś siekierka w plecach jest calkiem możliwa. Zenon jak jest, to chętnie ze mną rozmawia ,ale reszta nie zbyt chętnie, a ja sama nie mam pewności kto jeszcze tam mieszka.

Posted

Aldonda czy Ty tam sama chodzisz? zlituj się sama mówisz że nie wiadomo kto tam mieszka......
ale finke w pończoszce nosisz? na wszelki niewielki......:p

Posted

Kolejna fotka sunieczki:

Cytuję Aldondę:
"A to jest tzw. stajnia, słabo widać ,ale tam konik wystawił główkę, nie mogłam podejść bliżej bo bym miała siekierke w plecach"

Posted

Jezu jaka ta sunia przerażona, je kość ale postawa jakby czekała na uderzenie...... no nie mogę.......:placz:
w tej stajni to Zenek powinien stać na postronku:angryy:

Posted

Jak to miło, że ktoś o mnie pamieta. Po jaka cholere wam Star ? Na mniejszego sie nie da ? To ma byc buda dla molosa czy dla malej suni ?
Dzis byłam u Berty apozniej mialam zajecia własne czyli ukladalam panele . Jutro tez niestety Was osieroce bo mam dzien stajenny. Ale za to niedziela ..... Bedziemy z Lulka w okolicach Bemowa , moze tak zahaczymy o Babice ? Odezwe sie jutro wieczorkiem to sie zmowie z Aldonda.
A Wy pomyslcie prosze po jaka cholere taka wielka buda !

ps. Enia ja z elektrykiem imprezuje a Ty jak nie wiesz gdzie Zenio poszedł to nie miej do mnie pretensji to Zwirek kreci z Muchomorkiem :)

Dobranoc.

Posted

Wybaczcie , nie jestem w tej chwili w stanie przeczytac wszystkiego, ale napisze bo moze Wam się przyda. W Żmigrodzie babsko źle traktowała psy. Biła, głodziła, etcWet psy zbadał, stwierdził zaniedbanie, głodzeniei bicie. Powstało Pismo nakazujące oddanie psów oraz zakaz przetrzymywania na mocy ustawy o ochronie praw Zwierząt. Gmina zatwierdziała. Jak Wam się przyda moge pismo przesłac e mailem. Chętnym podam szczeg na pw. Jeszcze jedno: Wet ma prawo do wystawienia opinii i na jego opinii mozna zabrac psy. Mam tez znajomego weta, biegłego sądowego, gdyby była potrzebna fachowa porada.Piszcie jak by co.Pozdrawiam

Posted

Aniu tylko Ty mi sie ostałaś, wszystkie mnie opusciły i Zenona porwały i Bóg raczy wiedzieć kogo jeszcze......dlaczego Ty Aniele jesteś tak daleko hm?:p
normalni ludzie jedza teraz obiadek w towarzystwie rozwrzeszczonych bachorkow i to nie swoich , kochanych rodziców i teściów (troche mniej):evil_lol:
ciasto domowe itp. no a gdzie to towarzystwo ?:shake:

Posted

Enia, to wszystko nie prawda. Rano doskonaliłam się w trudnej sztuce prowadzenia samochodu w warunkach ekstremalnych - jakoś zima nie chce odpuścić.
Nastepnie pojechałam po Lulke i pojechałyśmy do Berty. Pożniej załatwiłyśmy jeszcze dwe sprawy. Obiad to u mnie haslo nie znane szczegolnie w rodzinnej atmosferze bo takowej nie posiadam.

Proponowalam , ze dziś chetnie pojade do suni a przy okazji poznam milosc zycia swego i nadzieje na lepsze jutro ale oczywiscie zadna sie nie odezwala. I co ?????????

Aldonda, Enia co jest ???

Posted

Dziewczyny ja tu mieszkam więc jestem, jeśli się zdecydujecie na wizytę to dajcie tylko znać. W soboty jestem cały dzień na Paluchu, więc niedziela będzie dogodniejsza, chyba że dam Wam adres.

....mam w pamięci jak stoi tam koń, wystawia głowę przez okienko w drzwiach stodoły ,pochyla się wciąż w ruchu bezwarunkowym do siana .Niestety siano jest nieosiągalne , jest zbyt daleko,leży na ziemi na zewnątrz........... a może szyja jest zbyt krótka ?

Posted

Jezu Chryste!!!! no to widzę że problem wielki jak słoń!!!! suni i tak chyba dożywotnio trzeba będzie karmę sponsorować, ale co z koniem?
ja pierdziu teraz to się wkurzyłam ........:angryy::angryy::angryy:
Aldonda a czy on ma jednego konia ? czy wiecej ich tam wegetuje?:mad::mad::mad:

Posted

Jestem za! Bardzo chcę ,by ktoś oprócz mnie spojrzał na to wszystko od nowa. Nie znam się na koniach, więc niewiele mogę ocenić. Poza tym nie wiem jak tam do nich wejść,a o nich wiem tyle ile usłysze od ludzi.
Wiem, że razem wymyślimy jakąś bajke i jakoś to będzie ...