Jump to content
Dogomania

Tosia za tęczowym mostem ,wrodzona wada serca .Tosiu śpij spokojnie [*][*][*]

Recommended Posts

• Replies 827
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AGA35 napisał(a):
Witaj tosinko juz tylko parę dni i zagoscisz u swojego jedynego człowieka

Eeee tam, jedynego! Człowieków będzie dwóch, w porywach trzech "na wyłączność", plus tzw. wielbiciele dochodzący! :) Wczoraj Uli kićka Pershing szalała jak opętana - może czuje, że to ostatnie chwile jej wyłącznego panowania?... :)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Ja mam nadzieję, że Tosia nie będzie się tam panoszyć i zgra się ze stadkiem :)

Też mamy taką nadzieję, bo inaczej będzie bida... :(
Ula z pewnością nie podda się bez walki - byle to nie była walka z wiatrakami...

Posted

będzie dobrze tylko przyszli własciciele musza sobie zdawać sprawę że z kotem może to potrwać długo bo to tak naprawdę zalezy od kota jak szybko ją zaakceptuje

Posted

Ilka21 napisał(a):
będzie dobrze tylko przyszli własciciele musza sobie zdawać sprawę że z kotem może to potrwać długo bo to tak naprawdę zalezy od kota jak szybko ją zaakceptuje

Sprawę sobie zdają, bo to nie pierwszy pies, który dołączy do kotów... Tylko tym razem pies trafi na wyjątkowego kota - kompletnie nieobliczalną szprotkę Lwie Serce! :)

Posted

Ilka21 napisał(a):
to jak zdają sobie sparawę to będzie dobrze, prędzej czy później dogadają się

No cóż... strach powiedzieć głośno, więc wyszepczę: "innej opcji nie bierzemy pod uwagę" :diabloti:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Tosia jak będzie się źle zachowywać to jej obróżkę od Diory zabierzemy i tyle będzie. O!

Oj nie, toż to nie wolno prezentów odbierać, a Tosia dostała obróżkę na własność. Musimy innego "straszaka" wyszukać ;)

Posted

ronja napisał(a):
Tosia pojedzie z obróżkami i swoim kongiem:)

A może jedną obróżką podzieliłaby się z jakimś Twoim potrzebującym tymczasem? ;)

Posted

ronja napisał(a):
u Tosi dobrze
będę chwilowo wyłączona, bo z Ciućką jest coś nie tak, Rudzia też:( dziś jedziemy do weta

Ojej Ronja, przykro mi. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Trzymam kciuki!!

Posted

ronja napisał(a):
u Tosi dobrze
będę chwilowo wyłączona, bo z Ciućką jest coś nie tak, Rudzia też:( dziś jedziemy do weta

Ojej, to kciukasy zaciskamy mocno za obie panienki i za Ciebie, Ronja też!

Posted

ronja napisał(a):
u Tosi dobrze

Trzymajcie się sunieczki, Ty też Ronja! Daj znać co z nimi...

Posted

Mam dziś cholernie napięty czas, zaraz jak Bartek skończy spacery jedziemy na drugi koniec W-wy zawieżć mój samochód do mechanika, a w południe jak pojechał z Ciućką do weta była taka koleja, że Bartek nie mógł doczekać, bo spacery popołudniowe by opóźnił. Pojedziemy jutro rano. Ona od wczoraj popiskuje jak lezy, obmacałam, niby jest ok, ale jak leży i ją zawołam wstając piszczy.
a Rudzia - doszliśmy już do takiego miejsca, że chyba czas się pożegnać

Posted

Matruś, tyle złego na jednego... :( Życie ma to do siebie, że jak nas z jednej strony pogłaszcze, to z drugiej przykopie, a co najmniej uszczypnie...
Trzymaj się, Kochana! Będziemy po Antochę w piątek, tak jak się umawiałyśmy, ale nie potrafię sprecyzować godziny, bo ani ja, ani Ula ani Mała Czarna nie jesteśmy w stanie stwierdzić o której wystąpi u pracodawców syndrom litości przedświątecznej. Jak tylko cokolwiek ustalimy, natychmiast do Ciebie zadzwonię - może tak być?...

Posted

ronja napisał(a):
Ona od wczoraj popiskuje jak lezy, obmacałam, niby jest ok, ale jak leży i ją zawołam wstając piszczy.
a Rudzia - doszliśmy już do takiego miejsca, że chyba czas się pożegnać

Ech dziewczynki, trzymajcie się. Marta, wykochaj oba pychole ode mnie.
Rudzieńka już nie ma siły walczyć:-( I tak żyje dzięki Wam na kredyt...... Taka kochana staruszeczka:-(