mala_czarna Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Gusia, czekam!! Kciuki trzymamy wszyscy ;) Diora - stokrotne dzięki za nową obróżkę dla Tosi! Quote
Diora Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 gusia0106 napisał(a):Powiem tylko, że................dobrze by było jakby Ciocie trzymały od dzisiaj mocno kciuki za Tosię :) Ściskam tak,że mocniej się nie da :) Quote
Ewa Marta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Skoro Gusia mówi o trzymaniu kciuków, to ja trzymam z całej siły:-) Zwłaszcza za Tosię;-) Quote
Nutusia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ewa Marta napisał(a):Skoro Gusia mówi o trzymaniu kciuków, to ja trzymam z całej siły:-) Zwłaszcza za Tosię;-) Ewcia, za mnie i Gusię też trzymaj, bo przyda nam się dziś dobre "gadane" :) No a potem to już tylko moje codzienne wizyty sąsiedzkie i monotematyczne rozmowy! :) Jako urodzona optymistka jestem dobrej myśli :) Quote
mala_czarna Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Nutusia, czy Ty też działasz z Gusią w sprawie Tosi? :) Quote
AGA35 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Nutusia napisał(a):Ewcia, za mnie i Gusię też trzymaj, bo przyda nam się dziś dobre "gadane" :) No a potem to już tylko moje codzienne wizyty sąsiedzkie i monotematyczne rozmowy! :) Jako urodzona optymistka jestem dobrej myśli :) całe dogo trzyma kciuksay za cioteczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Powodzenia kobietki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ewa Marta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Nutusia napisał(a):Ewcia, za mnie i Gusię też trzymaj, bo przyda nam się dziś dobre "gadane" :) No a potem to już tylko moje codzienne wizyty sąsiedzkie i monotematyczne rozmowy! :) Jako urodzona optymistka jestem dobrej myśli :) Nutusiu, jeśli dwie kapitalne Cioteczki biorą się za sprawę,, to jak może się nie udać? :-) Quote
idusiek Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 jak obecnie wyglada Tosia? edit- juz wiem. przeniescie te foty do 1 postu, zeby były do ogłoszen;) Quote
gusia0106 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 mala_czarna napisał(a):Nutusia, czy Ty też działasz z Gusią w sprawie Tosi? :) To ja działam z Nutusią, nie Nutusia ze mną ;) Quote
mala_czarna Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 gusia0106 napisał(a):To ja działam z Nutusią, nie Nutusia ze mną ;) A, to ja Panią bardzo przepraszam :) Nutusia, dziękuję!!! :Rose: Quote
Nutusia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 mala_czarna napisał(a):A, to ja Panią bardzo przepraszam :) Nutusia, dziękuję!!! :Rose: Jeszcze nie ma za co, potem też nie będzie..;). Przecież nie może tak być, żeby się wakat w porządnym psim domku marnował, nie?... :evil_lol: Quote
ronja Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Antosia w nowej ślicznej obróżce:) nie ma osoby, której Antocha by nie zauroczyła;) Quote
ronja Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 latająca Antocha niewyrabiająca na zakrętach;) Quote
Ewa Marta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Za każdym razem, kiedy widzę taką metamorfozę psa, aż mnie coś ściska w gardle.... Bo im potrzeba po prostu miłości, zainteresowania i od razu rozkwitają:-) Widać, jaka jest szczęśliwa, jak czuje się bezpiecznie!!! Quote
Nutusia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ronja napisał(a): nie ma osoby, której Antocha by nie zauroczyła;) Ronja, trzymam Cię za słowo - obyś się okazała... prorokiem! :evil_lol: Quote
AGA35 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 zupuełnie nie przypomina tego smutasa ze schronu. Quote
Diora Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Piękna sunieczka :) Mam dobre przeczucia co do jej futrzastej osoby. Ostatnio intuicja mnie nie zawodziła, więc mam nadzieję, że Tośce się powiedzie ;) Quote
ronja Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dziś puściłam Tosię po ogródku, a sama poszlam zamieszać w garach. Wychodzę za chwilę, a tu Dakotka łazi - Tosia w ogóle się nią nie interesowała. Potem weszłyśmy do domu, Dakocia się kręciła po przedpokoju - Antocha była bez smyczy, z zainteresowaniem ją powąchała i to wszystko:) mordercze instynkty wygasły;) Quote
mala_czarna Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dzwoniła do mnie Gusia. Tak na szybko powiem (Gusia mi jutro wszystko w meilu napisze), że w przyszły piątek Tosia pojedzie do nowego domu!!!! :) Dom z ogrodem, kotkiem i psem. Cieszyć się trzeba :multi: Quote
Diora Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Hurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ronja Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 mala_czarna napisał(a):Dzwoniła do mnie Gusia. Tak na szybko powiem (Gusia mi jutro wszystko w meilu napisze), że w przyszły piątek Tosia pojedzie do nowego domu!!!! :) Dom z ogrodem, kotkiem i psem. Cieszyć się trzeba :multi: i trzymać kciuki, by Antocha kulturalnie potraktowała koty i psiego kolegę Quote
Recommended Posts