Jump to content
Dogomania

Tosia za tęczowym mostem ,wrodzona wada serca .Tosiu śpij spokojnie [*][*][*]

Recommended Posts

• Replies 827
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gusia0106 napisał(a):
Powiem tylko, że................dobrze by było jakby Ciocie trzymały od dzisiaj mocno kciuki za Tosię :)

Ściskam tak,że mocniej się nie da :)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Skoro Gusia mówi o trzymaniu kciuków, to ja trzymam z całej siły:-) Zwłaszcza za Tosię;-)

Ewcia, za mnie i Gusię też trzymaj, bo przyda nam się dziś dobre "gadane" :) No a potem to już tylko moje codzienne wizyty sąsiedzkie i monotematyczne rozmowy! :) Jako urodzona optymistka jestem dobrej myśli :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Ewcia, za mnie i Gusię też trzymaj, bo przyda nam się dziś dobre "gadane" :) No a potem to już tylko moje codzienne wizyty sąsiedzkie i monotematyczne rozmowy! :) Jako urodzona optymistka jestem dobrej myśli :)

całe dogo trzyma kciuksay za cioteczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Powodzenia kobietki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Nutusia napisał(a):

Nutusiu, jeśli dwie kapitalne Cioteczki biorą się za sprawę,, to jak może się nie udać? :-)

Posted

mala_czarna napisał(a):
A, to ja Panią bardzo przepraszam :)
Nutusia, dziękuję!!! :Rose:

Jeszcze nie ma za co, potem też nie będzie..;). Przecież nie może tak być, żeby się wakat w porządnym psim domku marnował, nie?... :evil_lol:

Posted

Za każdym razem, kiedy widzę taką metamorfozę psa, aż mnie coś ściska w gardle.... Bo im potrzeba po prostu miłości, zainteresowania i od razu rozkwitają:-) Widać, jaka jest szczęśliwa, jak czuje się bezpiecznie!!!

Posted

Piękna sunieczka :) Mam dobre przeczucia co do jej futrzastej osoby. Ostatnio intuicja mnie nie zawodziła, więc mam nadzieję, że Tośce się powiedzie ;)

Posted

Dziś puściłam Tosię po ogródku, a sama poszlam zamieszać w garach. Wychodzę za chwilę, a tu Dakotka łazi - Tosia w ogóle się nią nie interesowała. Potem weszłyśmy do domu, Dakocia się kręciła po przedpokoju - Antocha była bez smyczy, z zainteresowaniem ją powąchała i to wszystko:) mordercze instynkty wygasły;)

Posted

Dzwoniła do mnie Gusia. Tak na szybko powiem (Gusia mi jutro wszystko w meilu napisze), że w przyszły piątek Tosia pojedzie do nowego domu!!!! :)
Dom z ogrodem, kotkiem i psem. Cieszyć się trzeba :multi:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Dzwoniła do mnie Gusia. Tak na szybko powiem (Gusia mi jutro wszystko w meilu napisze), że w przyszły piątek Tosia pojedzie do nowego domu!!!! :)
Dom z ogrodem, kotkiem i psem. Cieszyć się trzeba :multi:

i trzymać kciuki, by Antocha kulturalnie potraktowała koty i psiego kolegę