havana Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 mar.gajko napisał(a):Dastałam miły list od poprzedniego malutka - Harleyka - i zdjęcia. Wkleję wolną chwila. ooo, bylo by super :) Quote
mar.gajko Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Mówisz i masz. "Witam, Przesyłam pozdrowienia od Harleya (teraz nazywa się Atos). Jest naprawdę uroczym psem i nawet jak coś obsika to nie sposób się na niego pogniewać. Chyba czuje się już jak u siebie, nauczył się też od psów sąsiadów, że trzeba szczekać na śmieciarkę i listonosza ;-). Już nie rzuca się tak bardzo na jedzenie, ale na spacery chodzi w kagańcu, bo inaczej zjada wszystko co mu się nawinie. Bardzo się cieszymy, że jest z nami bo daje nam dużo radości:-) Jeszcze raz pozdrawiam Monika " Quote
AMIGA Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 mar.gajko napisał(a):Najprawdopodobniej w ten weekend pojedzie do nowego domku. Szukam samochodu z kierowcą, któy go dowiezie ( i mnie też:) ) Moje auto nei dojedzie. Jazda takim, hmm, autem, poza miasto, to nierealne. A gdzie jest punkt docelowy? Quote
mar.gajko Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 AMIGA napisał(a):A gdzie jest punkt docelowy? Oluś, w cholerę daleko, pod Jasłem. To trzy godziny w jedną stronę. Quote
havana Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 mar.gajko napisał(a):Mówisz i masz. "Witam, Przesyłam pozdrowienia od Harleya (teraz nazywa się Atos). Jest naprawdę uroczym psem i nawet jak coś obsika to nie sposób się na niego pogniewać. Chyba czuje się już jak u siebie, nauczył się też od psów sąsiadów, że trzeba szczekać na śmieciarkę i listonosza ;-). Już nie rzuca się tak bardzo na jedzenie, ale na spacery chodzi w kagańcu, bo inaczej zjada wszystko co mu się nawinie. Bardzo się cieszymy, że jest z nami bo daje nam dużo radości:-) Jeszcze raz pozdrawiam Monika " serdeczne dzieki! moge sobie pozyczyc zdjecie na stronke? :razz: Quote
mar.gajko Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 havana napisał(a):serdeczne dzieki! moge sobie pozyczyc zdjecie na stronke? :razz: No pewnie. Chyba mu dobrze. To fajny psiak. Quote
AMIGA Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 mar.gajko napisał(a):Oluś, w cholerę daleko, pod Jasłem. To trzy godziny w jedną stronę. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to faktycznie kawał drogi Quote
mar.gajko Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 No i problem. Facet o dFuria był u niego w hotelu. Z dziewczyną. Wydawał się OK. Naczytał się o malutkach. Ale była u niego Kasia z Rzeszowa i są zastrzeżenia. To trochę za daleko, na próby i błędy. I Furcia szkoda, żeby go tak rzucać. No nie wiem. Quote
mar.gajko Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Furio nadal w hotelu. Zadziwiające jest, nawet dla mnie, że nikt go nie chce. To znaczy nikt kto sie nadaje dla Furia. Quote
mar.gajko Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Masiu, czy Furio ma jakies ogłoszenia w necie. Te Gratki, gumtry i inne Allegra???? Quote
mar.gajko Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 mar.gajko napisał(a):Masiu, czy Furio ma jakies ogłoszenia w necie. Te Gratki, gumtry i inne Allegra???? No i nie wiem. Czy ma czy nie. Quote
masienka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 przepraszam najmocnej ale dgm nie jest ostatnio najlepsza forma komunikacji ze mna Furio ma stale odnawiane allegro, alegratke, kupsprzedaj, eoferty, ogloszenia24, adopcje.org i chyba cos jeszcze Quote
mar.gajko Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Wczoraj dzwoniła pani z Wielkiej Brytanii w sprawie Furcia. Hmm. Córka mieszka w Krakowie i stracili psa w wypadku. Ma zadzwonić do mnie. Zobaczymy. Ten chłopak z opolskiego sie nei odezwał. Quote
masienka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 mar.gajko napisał(a): Ten chłopak z opolskiego sie nei odezwał. to akurat nasza wina :oops: nastapilo male nieporozumienie bo myslalam, ze osoba, ktora jest z nim w kontakcie juz mu przekazala Twoje namiary a okazalo sie, ze jeszcze nie :oops: mam nadzieje, ze odezwie sie w najblizszych dniach Quote
mar.gajko Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Zadzwonił. Podobno sprawdzacie go w weekend:loveu: To ja czekam na relacje, No i, jak będzie OK, na wizytę u Furcia. Quote
mar.gajko Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 No i jak sprawdzanie podopolskiego domku. U Furia w sobotę byli ludzie oglądać. Młoda para. Furio był po malamuciemu uroczy. Trochę obskoczył. Troche pociągał. Trochę si e podroczył. Jak to Furio z nowmi ludźmi. Quote
AMIGA Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ojeeeej, nie wyobrażam sobie jak to będzie w hotelu bez Furio. Nie będę już widzieć tej przecudnej mordencji i nie będę miała kogo drapać :shake: Ale nic to - jakoś to przezyję, najważniejsze, żeby wreszcie to cudo :loveu: miało swój wspaniały domek Quote
masienka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 my tam niestety nie mamy nikogo. Wizyte obiecala kierowniczka opolskiego schroniska ale z czasem u niej krucho. Mam nadzieje, ze w najblizszych dniach uda jej sie znalezc chwile. Quote
mar.gajko Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Ten pies to jakiś pechowiec. Uniknął Morbitalu, ale nei może tyle czasu znaleźć swojego miejsca. Kochany, grzeczny, pieszczotliwy. Po prostu cudowny. Ostatnie telefony - to miejsca "do ogrodu" po ON. Do tzw. stróżowania. Jak mówię, że on nei stróżuje. Że musi się wypracować. Że 2 godziny, albo choć 1,5 musi mieć zajęcie, wysiłek. Inaczej będzie wychodził z ogrodu to chęci zanikają. czy nie istneiej czowiek, który chce właśnie malamuta???? Nie ON do stróżowania, nie rottka, czy innego tylko w łaśnie malamutka. Młody, zdrowy, piękny. Z dobrym malamucim charakterem. No nie wiem. Quote
AMIGA Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 To faktycznie jest niepojęte!!!! Taki wspaniały pies!!!! A tyle w hotelu!!! Quote
mar.gajko Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Niestety. Będzi emi smutno. Ale postanowiłam, że jeżeli do końca stycznia Furio nei znajdzie domku zmieni miejsce. Masia znajdzie mu inny hotel, gdzi ektos będzie się mógł nim zjmować. ja po wczorajszych "spacerach" i pogodzie, wiem że nei dam rady tak funkcjonować. Niestety, dla Grala nei ma takiej alternatywy. Quote
samoglow Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Wszystkiego najlepszego dla Dogomaniakow i calego psiego swiata....:)))) Quote
hop! Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Zrobiłam dla Furia kilka ogłoszeń... http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2946757_furio_urzekajacy_mlody_i_silny_pies_nie.html cafeanimal kupiepsa.pl przygarnijzwierzaka adopcje.org psy.pl animalia adopcjapsa e-zwierzak pajeczyna adsy gumtree wybierzmiska.pl kupsprzedaj krakusik.pl aukcjezwierzat wybierzmiska Dzięki tamb Furio będzie ogłoszony w krakowskim DP. We wszystkich ogłoszeniach jest podany kontakt do tamb. Quote
Recommended Posts