Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Furio wczoraj mnie kupił.
Calkiem.
Pokazywal mi brzuch do głaskania.
Wywracala się w sniegu i tak sie memroliliśmy, czochrali, skubali.
A on n aplecki i bęben w górę.
I dal się glaskać po tym brzuszku.
Cudny jest.
Taki kochany.

Posted

Juz Ci mowilam, ze to Pajus go sprowadzil, dla Ciebie. :calus:

Leki sa niezbedne, ale na pewno obciazaja uklad trawienny. U czleka tez tak jest. A nie mozna czesci tych podawanych "do pyska" zastapic zastrzykami? Tak pytam, nie zeby sie wymadrzac, po prostu nie wiem

Posted

Wczoraj udało się nam wyskoczyć do hotelu:lol:. Pajuś nasz kochany staruszek się ślicznie przytulał. Biedak jest taki słaby, taki bezradny :-( :-( aż się płakać chce. Ale walczy z tą ku... starością i nie poddaje się słodziuch maleńki:loveu:

A o Fuńku to jakieś pomówienia :mad:. To przecież sam miód nie pies: uśmiechnięty, przyjazny a przez kraty to on liże po palcach a nie łapie zębami. Jak bawiliśmy się z nim na śniegu to, to ze Mariolce daje się miziać po brzuchu i tłamsić w śniegu to jest normalne bo ma z nią kontakt codziennie i zawiązała się między nimi więź. Ale mnie i Zbyszka widzi raz na jakiś czas a tak samo mogliśmy go ruszać po brzuchu i przewracać do śniegu. To na prawdę nie jest Furio tylko FUNIEK:loveu:. Jak uda się z nim pobiegać i wyładuje swoją energię to myślę że z chodzneiem na smyczy też nie będzie problemów.:loveu:

Posted

Z ta moją Furią nei ma problemu az takiego na smyczy. Jak się normalnie idzie. Koszmar to ostatnei kilka metrów przed wejściem do hotelu, do kojca. Bo tam jest miska z żarciem.
Wtedy jest masakra.
Bo na spacer i wogóle to on ładnie, choć ciągnie, chodzi.
Acha, i juz mamy te łapeczki odczulone. Mizianiem.
Chyba można już szelki nakładać.

Posted

[quote name='samoglow']Przeczytalam ten watek znow od poczatku i poryczalam sie jak glupia...
stara baba...

samoglow - w pracy? :crazyeye:
CAŁY wątek?
od początku? :crazyeye::crazyeye:
...i ryczysz w tej pracy???

mar.gajko - sorry za nieuszanowanie tonu ostatnich postów :oops:, ale ta samoglow tak mnie zafrapowała, ze MUSIAŁAM ją zapytać :oops::oops:

Posted

mar.gajko napisał(a):
To chyba juz nic nie da.
My się musimy chyba już żegnać.
Tak mocno przytulić. Mocno.

Mariola, uściskaj Pajusia. Może jeszcze trochę, już wiosna niedługo? Pajutku?