modliszka84 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Nie wiem czy dobrze trafiłam... ale chyba to Wy przejmujecie malamuta Iwo z Koszalina (tego z nieudanej adopcji)? Chciałam tylko poinformować, że psiak jest juz w hoteliku w Pabianicach. Z kim mam sie kontaktować w sprawach finansowych? Mam fakture za wykup psa ze schroniska w Inowrocławiu (36,60) oraz za paliwo , tj trasa Inowrocław-Łodź-Pabianice (50,00). Za hotelowanie w Pabianicach bedzie rachunek za tydzien, ale doba kosztuje 10 zł. A poza tym, to fajny z niego psiak jest. Ale charakterek ma ;) Quote
mar.gajko Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 modliszka84 napisał(a):Nie wiem czy dobrze trafiłam... ale chyba to Wy przejmujecie malamuta Iwo z Koszalina (tego z nieudanej adopcji)? Chciałam tylko poinformować, że psiak jest juz w hoteliku w Pabianicach. Z kim mam sie kontaktować w sprawach finansowych? Mam fakture za wykup psa ze schroniska w Inowrocławiu (36,60) oraz za paliwo , tj trasa Inowrocław-Łodź-Pabianice (50,00). Za hotelowanie w Pabianicach bedzie rachunek za tydzien, ale doba kosztuje 10 zł. A poza tym, to fajny z niego psiak jest. Ale charakterek ma ;) Mój ci on bedzie mój... Charakterek mówisz?!? Bosz, a jaki miły? Ma miły charakter czy może nie bardzo? W sparwach finansowych na razie sie nei odzywam, ale jakby co rąk nei umywam. Quote
modliszka84 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Miły on jest, miły ;) Nawet jak się go podnosi i wpycha do samochodu :p Na smyczy chodzi, ale energii ma tyle że hoho pozazdrościć tylko :cool3: Quote
mar.gajko Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Znów będę musieć biegać i biegać i będzie mnei ten potwór ciągnął na smyczy. Po co mi to było? Po co? Quote
samoglow Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 No i oczywiscie prosimy o zdjecia z wchodzenia do samochodu, wychodzenia i ciagania :lol: Quote
modliszka84 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 zdjęc nie ma :oops: bo akcja się rozgrywała ok godz. 21 na jakimś zadupiu pomiędzy Inowrocławiem a Koninem, gdzie żywego ducha nie bylo :p a zatrzymalismy sie tam na jego usilną prosbe (jego, znaczy sie psa). W odwecie obes*ał mi całe auto. No cóz, zdarza się :roll: Quote
samoglow Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 No to Mariole bedziemy gnebic o zdjatka :diabloti: Quote
Camara Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 A to jest właśnie Iwo :p Finanse ma regulować mamutowe forum. Kierownikiem "akcji" jest niejaka Kinga i do niej kierować pretensje i krytyczne uwagi :evil_lol: oraz dochodzić roszczeń z tytułu upachnienia auta. Innych też. Fajna jestem dogoleżanka, prawda :eviltong: Quote
samoglow Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Aaaaaa, Kinga :evil_lol::diabloti: Dzieki za zdjecie, Gosiu :lol: Quote
kinga Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='mar.gajko']Znów będę musieć biegać i biegać i będzie mnei ten potwór ciągnął na smyczy. Po co mi to było? Po co? Boze, po co Ci to było :crazyeye: Po co???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: hmmmmm.... po co MI to było.....? :huh: Quote
kinga Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Camara'] Finanse ma regulować mamutowe forum. Kierownikiem "akcji" jest niejaka Kinga i do niej kierować pretensje i krytyczne uwagi :evil_lol: oraz dochodzić roszczeń z tytułu upachnienia auta. Innych też. :eviltong: ale nigdzie TAM nie ma mojego imienia i nazwiska :diabloti: w jego papierach. jest nazwisko: - modliszki :p - w pierwszej umowie adopcyjnej - mar.gajko :p - w drugiej umowie adopcyjnej bardzo proszę kontaktować się z w/w w kwestii wszelkich roszczeń, odszkodowań, strat fizycznych i moralnych... :p ja teraz opylam chow-chowa :eviltong: Quote
PaulinaT Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Aaa to znaczy się potrzebna już w przerzucie nie będę?? Git. Fajny mamutek. Quote
kinga Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 PaulinaT napisał(a):Aaa to znaczy się potrzebna już w przerzucie nie będę?? Git. . w TYM przerzucie juz nie. ;) ale po nim nastąpią kolejne, i kolejne przerzuty...:lol: Quote
masienka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Modliszka , dzieki sliczne za pomoc. Daj numer telefonu najlepiej :razz: Quote
modliszka84 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Niejaki Iwo jest ładniejszy w rzeczywistości niż na fotce :) I na pocieszenie - nie ciągnie na smyczy :evil_lol: Masienka - moj numer 793 046 770 Glupio mi że tak wyskoczyłam z tymi finansowymi sprawami :oops:, ale niestety w obecnej chwili nie jestem w stanie dołożyć do sprawy. Quote
PaulinaT Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 kinga napisał(a):ale po nim nastąpią kolejne, i kolejne przerzuty...:lol: o matko z córką! znaczy się, ze złośliwa zaraza może jakaś chemia?? :roll: Quote
kinga Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 PaulinaT napisał(a): Fajny mamutek. fajny, fajny... :Cool!: ...choć, jak jest na zegarze 22:00, modliszka właśnie ma go w samochodzie - ty właśnie podziękowałaś modliszce wylewnie za pomoc - zaanonsowałaś Przyszłej Właścicielce mar.gajko, ze Nadciąga - i myślisz sobie, ze pierwszy raz od paru dni wieczór spędzisz BEZ dlugich i nerwowych rozmów nt jakiegoś malamuta, i robi ci się błogo... :loveu: - i nagle widzisz, ze w telefonie wyświetla się, o zgrozo, telefon modliszki :crazyeye:, ktora po raz pierwszy nie uśmiecha się do słuchawki, tylko głosem rwącym się z nerwów mowi, że: - zaraz padnie jej komórka - jest na jakimś strasznym zadupiu, bo piszczał, że chce wyjść - a teraz on nie chce WEJŚĆ do samochodu - prośbą, groźbą, kiełbasą, niczym :placz: - na siłę nie może go wciągnąć, bo kagańca nie ma, - a obroża jest trochę luźna - i co ona ma zrobić :placz::placz::placz: ... i wtedy nie myślisz sobie: jaki fajny mamutek :shake:, tylko myślisz: - :mdleje:...co mnie podkusiło :splat:, aby to cholerne bydlę słać na drugi koniec Polski, nawet jeśli koleżanka z gatunku tych najlepszych czeka na nie w Krakowie... :flaming: Quote
samoglow Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 I jaki byl CD.? Troche martwia mnie te przerzuty....:shake: Quote
mar.gajko Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 kinga napisał(a): - :mdleje:...co mnie podkusiło :splat:, aby to cholerne bydlę słać na drugi koniec Polski, nawet jeśli koleżanka z gatunku tych najlepszych czeka na nie w Krakowie... :flaming: Czeka, czeka...:p Bo koleżanka uwielbia malamuty. I jak usłyszala, że nie bradzo na razie jest co z malutkiem zrobić, to co? Co miala niby powiedzieć. No to, co powiedziała.... DAWAJ GO:diabloti: Quote
PaulinaT Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 mar.gajko napisał(a): to co? Co miala niby powiedzieć. No to, co powiedziała.... DAWAJ GO:diabloti: bosh, bosh - taka koleżanka to skarb, skarb w czystej postaci :loveu: Quote
kinga Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 PaulinaT napisał(a):bosh, bosh - taka koleżanka to skarb, skarb w czystej postaci :loveu: prawda? :klacz: a z Dobrymi Przyjaciółmi zawsze dzielę się tym, co mam :p. Z WSZYSTKIMI. ZAWSZE :diabloti:. ... i patrz, jacy chętni i zachwyceni...:loveu: Quote
samoglow Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 To wlasciwie, gdzie ten Iwo teraz jest? Quote
mar.gajko Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 samoglow napisał(a):To wlasciwie, gdzie ten Iwo teraz jest? I tu pojawia się problem. Niewiadomo gdzie On jest:niewiem: I czy się znajdzie:placz: Quote
masienka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Prosze... napiszcie, ze to powyzej to tylko przejaw czarnego humoru, co? Quote
Recommended Posts