Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malibo57 napisał(a):

Mru, dzięki za interwencję - dostałam odpowiedź ze sklepiku:)

ależ ależ :cool3:

Kąsek troszkę jakby gorzej :( łapią go jakies bóle nad ranem, niestety chyba przerzuty się dają we znaki :( musimy mu dać sterydowy lek już...

strasznie mi przykro, chciałabym żeby się jeszcze cieszył tym co ma długo...

no, ale bądźmy dobrej mysli, prawda? prawda? :roll:

Posted

u Kąska znów gorzej :( tym razem od sterydów...

info z wczoraj.

Nie mam dobrych wieści. Kąsek od wczorajszego wieczora wymiotuje i ma rozwolnienie. Dostał już środek na biegunkę, ale i tak jest problem, bo to prawdopodobnie po tych sterydach. Na szczęście pije i ma apetyt, ale i tak to wszystko przez niego przelatuje... Biedny jest bardzo. Wyników badania kwi jeszcze nie mam, będą jutro, dam znać, jak wypadły.

zobaczymy, jak wyniki i jak będzie po zmniejszeniu dawki sterydu...

Posted

mru napisał(a):
zmienić ale na co?

no pojecia nie mam :P ale może jak lekarz usłyszy, że on się po tych tak źle czuje (wymioty i biegunka) to może poda jakiś inny środek??? Nie wiem. Kilka tych sterydów do wyboru chyba jest? Mam po prostu nadzieję, że można podać mu coś alternatywnego.

Posted

nareszcie są! dobre wieści :)

Mam dobre wieści:) Kąsek czuje się znacznie lepiej, w piątek sensacje żołądkowe ustąpiły, a chłopak nabrał apetytu i energii. Do tego stopnia, że wczoraj dziabnął w rękę mojego kolejnego kolegę... niezłe ziółko z tego naszego Kąseczka:) tym bardziej doceniam to, że tak ładnie przyjmuje wszystkie leki, a od soboty akceptuje ubranko, w którym teraz chodzi:) biedak obcierał sobie ciągle guza do krwi i Dorota (wetka) zaleciła ubranie go w t-shirt, co zdaje egzamin:) aha, poprosiłam też swoich znajomych, zeby wpłacali Wam pieniądze na Kąska. mam nadzieję, że trochę kaski wpłynie:)