Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anashar']A czy nie uważacie, że gdyby w tytule dodać czarny ONek nallegro nie byłoby częściej odziwdzane? Bo on jest w typie czarnego ONa. I czy ktoś robił mu ogłoszenie na www.owczarki.eu?
słusznie. Zaraz poprawię tytuł allegro. Nie wiem czy on jest na owczarki.eu, a w sumie by się przydało dać go i na owczarki.eu i na owczarek.pl...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='fonia123']Jak się miewa Kąsek?[/QUOTE]

Też mnie nurtuje to pytanie. Biedny, tak cicho u niego, no ale w ogóle strasznie cicho na Dogo, w zeszłym roku, mimo pogody, tak źle nie było.

Posted

Dziewczyny, moja przyjaciółka Mirusia zdecydowała się płacić na Kąska 20 zl stałej od września. Byłyśmy razem nad morzem, i tak jej naopowiadałam o tych biednych zwierzaczkach, że pozwoliła mi wybrać dwa psiaki na które będzie płacić. :)
Przekazuję jej zatem nr konta.

Posted

Wątek, podobnie jak Kąsek, gaśnie!!!!! Nawet założycielka tu nie zagląda? O co chodzi? Wspieram Kąska już dość długo, myślę o nim, martwię się o niego! Czy ktoś móglby wreszcie napisać kilka słów o jego stanie zdrowia? Widać z poprzednich postów, że nie tylko mnie martwi ta cisza!!!!

Posted

pola53 napisał(a):
Wątek, podobnie jak Kąsek, gaśnie!!!!! Nawet założycielka tu nie zagląda? O co chodzi? Wspieram Kąska już dość długo, myślę o nim, martwię się o niego! Czy ktoś móglby wreszcie napisać kilka słów o jego stanie zdrowia? Widać z poprzednich postów, że nie tylko mnie martwi ta cisza!!!!

Moze beda jakies info o Kasku , nowe zdjecia, etc...cokolwiek ...nie rozumiem takiej dlugiej ciszyz???? Moze cos nie tak z Kaskiem?

Moze Mru zalozycielka watku cos nam odpowie.

Posted

nie wchodze na dogo, bo nie mam czasu :( dogo się wypaliło, trzeba szukać pomocy gdzie indziej miom zdaniem :(

u Kąska ok, w nowym miejscu czuje się dobrze. ma duuuży kojec i to przy człowieku, najbliżej domu :) wychodzi na posesję. jedyne co z nim nie tak to siadają mu stawy :( lecą masakrycznie. Kąsek dostaje suplementy mocne takie (150 złotych za opakowanie...), ale trzeba będzie zabrać go na przegląd :( na razie nie ma za co i kiedy :( szkoda go, jest cudowny, nie boi się już, szczeka radośnie, tuli się.. :)

obiecuję, że napiszę więcej. przepraszam, przypominajcie mi :) (dzięki, Kamila!)

Posted

jak nie odpowiadam tu na pytania o Kąsku to nie znaczy nic złego lub że go zostawiłam :) piszcie mi maile (w podpisie mam z reszta info, że bywam tu rzadko:() - dzięki za wszelką pomoc...!!!

Posted

[quote name='mru']

obiecuję, że napiszę więcej. przepraszam, przypominajcie mi :) (dzięki, Kamila!)
nie ma sprawy :) Wiem, że ostatnio rzadziej bywasz na dogo. Postaram się czuwać i dawać Ci znać w razie potrzeby, choć nie obiecuję, bo też bywam z przerwami :(
Gdybyś mogła to bardzo prosimy o więcej wieści i zdjęć o Kąsku, Dybuku i Pitku :) Cały czas trwamy na posterunkach :) a tym konkretnym pieskom robię regularnie allegro, więc przydałoby się coś odświeżyć :)
Poniżej są ich ogłoszenia. Zajrzyj proszę i może zaktualizuj, jeśli jest taka potrzeba (znaczy napisz mi co mam zmienić), dobrze?

http://allegro.pl/dostojny-kasek-w-typie-rasy-owczarek-niemiecki-i1747222144.html

http://allegro.pl/wesoly-dybuk-w-typie-amstafa-czeka-na-dom-i1747222178.html

http://allegro.pl/pit-wrazliwy-twardziel-szuka-spokojnego-domu-i1747222227.html

Bardzo słabą oglądalność mają :( Trzeba coś zmienić, ale nie wiem już co :(

PS. a dogo wcale się nie wypaliło :eviltong: Wciąż przybywają nowe Ciotki i Wujkowie :)

Posted

cieszę się, że u Kąska wszystko dobrze :) Może w tytule aukcji przydałoby się coś w stylu: zabija go samotność, coś takiego chwytającego za serce. Wtedy może więcej osób zajrzy...

Posted

[quote name='Anashar']A czy nie uważacie, że gdyby w tytule dodać czarny ONek nallegro nie byłoby częściej odziwdzane? Bo on jest w typie czarnego ONa. I czy ktoś robił mu ogłoszenie na www.owczarki.eu?

kurde chyba go nie wrzucałam. wrzucę.

Posted

Kociabanda2 napisał(a):

PS. a dogo wcale się nie wypaliło :eviltong: Wciąż przybywają nowe Ciotki i Wujkowie :)

wiem, ale oni sami potrzebują pomocy :( ja nie daję rady choćby zbierać na te moje psy :(
Kąsek kosztuje nas miesięcznie: 300 hotel + karma (orientacyjnie z 80 zł) i leki ze 200 :( a jeszcze trzeba go zdiagnozować lepiej i kosztów na pewno przybędzie... nie zbieram na dogo tej kasy, właściwie w ogóle zbiera się może 10 % :)

Posted

Ja u Kąska jestem codziennie, ale nie zawsze piszę. Myślę jednak o nim. Jest to mój pierwszy 'deklarowicz' i bardzo mi go żal. Kiedyś miałam takiego psiaka jak on. Nie mogę go wziąć, bo jestem zapsiona i zakocona po uszy.

Posted

Cioteczki... złe wieści :( :( :( Kąskowi nie zostało już wiele czasu... :placz:

Cytuję za Mru:
Złe wieści :( Kąsek ma na łopatce guz wielkości mojej dłoni, rozłożonej... to na pewno nowotwór :( Nie wytniemy go, bo musielibyśmy usunąć całą przednią nogę a bez niej on w ogóle się nie podniesie... :( Jesteśmy u weta, czeka nas jeszcze usg i kardiolog, bo serce ma powiększone... napiszę potem więcej na jego wątku :( Trzymaj kciuki

Trzymam, ale i Wy trzymajcie, bo moje mogą nie nastarczyć :(

Najgorsze jest to, że on wciąż nie ma swojego człowieka, a czasu ma już chyba niewiele :placz::placz::placz::placz::placz: Coś trzeba zrobić! Może choć dożywotnie domowe DT? ale takie gdzie będzie naprawdę kochany... nie wiem... on tak wiele przeszedł, tak wiele kosztowało mu zaufanie człowiekowi, a teraz ma odejść sam???????????? :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: