Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

strasznie Wam dziękuję, że pamiętacie o Kąsku! niewiele ludzi pamięta :(

tydzień temu w piątek zabraliśmy Kąska z hotelu w Radomiu. musieliśmy, bo miesiąc tam kosztował nas ponad 700 złotych (hotel i szkolenie) :(

pobyt tam dał Kąskowi bardzo dużo. niestety też przywiązał Kąska do Magdy i teraz biedaczek wciąż jest smutny i zdezorientowany.

to straszne, ze musieliśmy to zrobić tylko dlatego, że brakuje kasy. no ale takie życie :(

Kąsek starzeje się w oczach, siada mu tył. kupujemy mu preparaty, które muszą mu pomóc... to też kosztuje :(

teraz miesiąc hotelowania to 300 złotych plus karma plus leki na stawy...

Kąsek w hotelu jest traktowany wyjątkowo jak vip :) dostał duży kojec z wybiegiem, na którym lubi przebywać. kojec jest blisko domu, więc Kąsek wie co się dzieje, widzi i wychodzi. tuli sie do opiekunki :) wychodzi na spacery...!

zaraz zrzucę zdjęcia, to zobaczycie

trzeba mu zrobić akcję adopcyjną taką z prawdziwego zdarzenia. czas na niego. starzeje się :( gaśnie w oczach :(

Posted

Czuję sentyment do Kąska, przypomina mi moją pierwszą psicę Azę. Niestety, nie mogę dać Kąskowi domu. Postaram się skombinować trochę kasy ale dopiero po wakacjach. Wszystkie moje wolne grosze pochłonęły jużinne psiaki.

Posted

konto to samo co w pierwszym poście :)

22 1370 1109 0000 1706 4838 7304
Fundacja Międzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierząt Viva!
ul. Kopernika 6 m 8, 00-367 Warszawa

tytułem dla Kąska :)

dzięki ogromne za pomoc!!! :lol:

• 2 weeks later...