Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może być wszędzie ale miejmy nadzieję, że jednak ktoś się nią zaopiekował. Obawiam się, że jest mało prawdopodobne, żeby przetrwała tak długo bez pomocy ludzi. Wydaje mi się, że teraz miałoby sens pytanie o Chanel np. w gabinetach weterynaryjnych?

Posted

Biedna psino, szkoda mi Ciebie strasznie, neiw iemy gdzie jestes, czy żyjesz jeszcze :( Pytac moż,a pewnie że tak, tylko trzeba by w wiekszosci gabinetów krakowiskich wypytac, kto ma na to czas i siłe?

Posted

Dziewczyny,a może miałby ktoś czas i napisał na NK do ludzi,którzy są z Krakowa,okolic Krakowa...może mogliby wydrukować plakat Chanelki i powiesić u wetów i w sklepach zoologicznych(tak przykładowo)...może to jakaś szansa,bo ludzie mający psy,bardziej wyczuleni są na inne psiaki...
Możnaby też spróbować na FB założyć wydarzenie i szukać właśnie w małopolsce w okolicach Krakowa...

to taki luźny pomysł...ale może by to coś dało:oops:

Posted

Miałam nadzieje ,że te ostatnie poszukiwania coś przyniosą,a po Chanelce ani śladu.Jednak nadzieje trzeba mieć. .Ja kiedyś spotkałam u weta bezdomnego ,który przyszedł z trzema pieskami.mówił ,że starsza suczkę przygarnął ,a dodatkowo ktoś mu dwa szczeniaki podrzucił przez płot,bo mieszka na działkach.Tacy ludzie też przygarniają zwierzęta,a wiadomości do nich nie docierają.
Może ktoś jednak się nią opiekuje.

Posted

[quote name='REJA']Miałam nadzieje ,że te ostatnie poszukiwania coś przyniosą,a po Chanelce ani śladu.Jednak nadzieje trzeba mieć. .Ja kiedyś spotkałam u weta bezdomnego ,który przyszedł z trzema pieskami.mówił ,że starsza suczkę przygarnął ,a dodatkowo ktoś mu dwa szczeniaki podrzucił przez płot,bo mieszka na działkach.Tacy ludzie też przygarniają zwierzęta,a wiadomości do nich nie docierają.
Może ktoś jednak się nią opiekuje.
Taką mam nadzieję,
że ktoś się Chanelką zaopiekował lub
jak pisała Foksia - że wraca w stronę Częstochowy
nie moge inaczej myśleć...

Posted

Nie chcę, ale muszę spytać, czy w pobliżu nie ma rzeki, jeziorka, stawu?
Czy mogła wejść na lód....?

Ja mam nadzieję, że jakimś cudem ktoś ją wziął i żyje szczęśliwa w domku.
U nas pies w parku żył ileś tygodni. Uciekał jak tylko człowiek się zbliżał do krzaka pod którym mieszkał.
Uciekal w panice, przerażony, robił rundę po parku.
Nagle pewnego dnia, zaczął iść za obcą kobietą akurat gdy ludzie poszli próbować go złapać.
Krok po kroczku i został zawinięty w koc i zawieziony do domu.
Dla mnie to niemal jak cud.
Być może Chanelka poczuła coś do kogoś i pozwoliła się wziąć...

Posted

Wszystkim, którzy zagladają na ten wątek, życzę spokojnych i szczęśliwych Świąt, aby wszystkie Wasze życzenia spełniły się szybko.

Tobie Chanelko życzę cieplutkiego domku, w którym teraz mam nadzieję, że jesteś.

grazyna

Posted

Ciągle martwię się o Chanelkę :(
Mama mnie pociesza, że przecież nie każdy ma internet, plakaty nie były rozwieszane po całym Krakowie, niektórzy kursują tylko z domu do sklepu i naprawdę ktoś mógł ją przygarnąć i nie widzieć plakatów... I tak sobie w duchu staram się mówić, że dała się przekonać, że ktoś teraz ją przytula w ciepłym domku...

Posted

Dara, ja też stale o niej myślę, ona miała w sobie cos wyjątkowego, gdy tylko ją zobaczyłam na wątku zaraz postanowiłam jej pomóc i nie raz sobie juz popłakałam, ze nie wiadomo co się z nią dzieje...

Posted

Chanelka nie schodzi mi z głowy, co troche patrze sobie na jej zdjęcia, jeden plakat który sobie zostawiłam.. Bardzo mi przykro że moja pierwsza ukochana suczka tak skonczyła swoją drogę, choc wierzę że jest gdzieś szczęśliwa i bezpieczna..

Trzeba zadecydowac co zrobic z pieniażkami które zostały, ja cały czas je oczywiście trzymam, czy możemy pomóc suni w typie foksteriera? http://www.dogomania.pl/threads/198578-Foxterierka-Frania-z-WIELKĄ-PRZEPUKLINĄ!Zbieramy-na-diagnozę-leczenie-sterylkę-i-DT!
Oczywiście pieniążki można jakois podzielić, proszę dajcie jakies propozycje..