bric-a-brac Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Nie, nie, ze mną nie trzeba jak z banką mydlaną :lol: Spoko, rozumiem. Z wątku zrozumiałam, że to płatny tymczas. Myślałam, że może kaską z bazarku by się zasiliło dodatkowo. Z yumanji wymieniłam zaledwie kilka PW, wątki dopiero ogarniam. Nie wiedziałam, że ma też tymczasy bezpłatne. To pewnie, że te bezpłatne lepiej wesprzeć. Skromnie napisała u siebie na wątku, że ma 4 do adopcji i resztę swoich. Myślałam, że te cztery to wszystkie na płatnych DT. Ale w tych okolicznościach naturalnie płyty pójdą na te potrzeby, które sama wskaże yumanji ;) Wpadłam po pewnej nieobecności, ale mam nadzieję, że ile będę mogła, to z siebie wycisnę dla zwierzy. Ale ten Ruduś to biedak straszny... trudno mu będzie dom znaleźć, choć z całego serca mu tego zyczę. Ślepaczek, ale charakterny z tego co wyczytałam :evil_lol: Quote
_Goldenek2 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ruduś... niecnoto szybko śmigaj do domku.... już za długo korzystasz z dobrodziejstw dogomanii :) Quote
bric-a-brac Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Wszystko wskazuje na to, że niedługo odwiedzę Rudusia, więc będą nowe zdjęcia do ogłoszeń :) Quote
Dzika_Figa Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 bric-a-brac napisał(a):Wszystko wskazuje na to, że niedługo odwiedzę Rudusia, więc będą nowe zdjęcia do ogłoszeń :) O, super! Bardzo proszę też o fotki Lapsia. Co do Rudusia, to oglądałam ostatnio jego zdjęcia i zauwazyłam, że chłopak ma bardzo brzydkie żółte zęby, nawet z przodu. Yumanji, czy uważasz, że przydałoby się czyszczenie? Quote
gazzy Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Pomogliśmy Rudusiowi, może uda się Ząbalowi ? Zapraszam na wątek http://www.dogomania.pl/threads/196776-Z%C4%85balek-potrzebuje-pomocy...-Sam-nie-da-sobie-rady.?p=15772720#post15772720 Quote
wojtuś Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 bric-a-brac napisał(a):Wszystko wskazuje na to, że niedługo odwiedzę Rudusia, więc będą nowe zdjęcia do ogłoszeń :) Też sie cieszę, super i dziękujemy :):) Quote
bric-a-brac Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Jak przyjechałam, to Ruduś sobie hasał sam po wybiegu i widać, że mu się to podobało. Weszła jakaś obca baba na teren, to ją krótko obwąchałem i poszedłem w swoją stronę :lol: Co se będę obcymi głowę zawracał :lol: No i foty: A skoro już dwie się udały, to se poszedłem dalej zajmować się swoimi sprawami (wąchaniem):evil_lol: Jak moja pani yumanji rozmawiała przez tel z wetem, to wołała mnie ta obca baba co robiła foty. Ale nie zwracałem na nią uwagi, bo i po co:lol::lol::lol:: No ale jak już "moja pańcia" zawołała, to pozwoliłem na jeszcze jedno ujęcie, niech im będzie! : Quote
Dzika_Figa Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Ruduś, przystojniaku! Dziękuję bardzo za zdjęcia! Quote
Ra_dunia Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Gdzie ten domek dla Rudusia?? Poszła wpłata za listopad - sorry, że tak późno. Quote
yumanji Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Byl dzis wet,kamien jest sredni,bez rozpaczy.Decyzja nalezy do Was. Quote
Dzika_Figa Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Uff czyli na szczęście moje obawy się nie potwierdziły! No to nie będziemy Rudusiowi fundować takich atrakcji teraz, zimą. Mam nadzieję, że już niebawem zajmą się tym jego nowi właściciele. Yumanji - wielkie dzięki! Quote
Dzika_Figa Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Zapłaciłam za hotelik, zrobiłam rozliczenie. Coś kiepsko nasze chłopaki przędą, trzeba będzię pomyślec co dalej. Wciąż mam pieniądze po Dogu [*] - czekam tylko aż Ketunia się rozliczy z Kikou i będziemy je rozdzielać. Będę walczyć, żeby coś się naszym chłopakom dostało w spadku po przyjacielu. Quote
Ra_dunia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Walcz Figo, walcz. Martwi mnie, że już tyle miesięcy minęło a ani jedno zapytanie o rudzielca nie przyszło :( Quote
yumanji Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ra_dunia napisał(a):Walcz Figo, walcz. Martwi mnie, że już tyle miesięcy minęło a ani jedno zapytanie o rudzielca nie przyszło :( A nie ma jakiejs grupy zajmujacej sie niby-spanielami?przeciez jest w typie... Quote
wojtuś Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Witam Kochani:) Dzieki za zdjęcia Rudusia, piękny się chłopak zrobił Poszła wczoraj moja deklaracja Pozdrawiam;) Quote
Dzika_Figa Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Trzeba się zebrać i bardzo pożądnie zabrać za ogłaszanie naszych chłopaków. Nie mogą tak bez końca siedzieć u Yumanji!!! Quote
bric-a-brac Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Figo, wyedytuj tytuł, że Ruduś szuka domu. Za spokojny jest ten obecny tytuł, nie przykuwa uwagi. Lapsiowi też strzel jakiś mocniejszy tytuł. W pierwszym poście każdego wątku wpisz numery stron, gdzie są jakieś zdjęcia. Potencjalne domy zawsze są zdjęć ciekawe, nie czytają całych długaśnych wątków. Mają oba allegro? Quote
yumanji Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Ra_dunia']bric-a-brac - w pełni się zgadzam.[/QUOTE] Mozna napisac,ze wlascicielka hoteliku grozi natychmiastowa eksmisja;) Quote
Dzika_Figa Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Bric - a bric, z tytułami masz rację. Co do zdjęć... w pierwszym poście obu wątków jest link do galerii, gdzie są zebrane wszystkie zdjęcia chłopaków Allegro mają cały czas. Jak obecne się skończy to zrobię takie ze wszystkimi bajerami, może wreszcie poskutkuje... [quote name='yumanji']Mozna napisac,ze wlascicielka hoteliku grozi natychmiastowa eksmisja;)[/QUOTE] Mogę tak napisać? serio? ;-) Quote
_Goldenek2 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Poszła moja deklaracja za XII. Dziewczyny ... zróbcie coś. Przez tego Rudasa to ja z torbami pójdę.... Quote
wojtuś Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Dobrze im u Jumanji ale pora już ....do własnego domku. Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Zamówiłam dla chłopaków po dwa pakiety ogłoszeniowe na dwóch różnych bazarkach. Do tego drugiego pakietu zaraz napiszę nowe teksty. Za dwa dni kończy się chłopakom allegro - tym razem zrobię wyróżnione, podświetlone i pogrubione... No i z wielką niechęcią zrobię rozliczenie - nienawidzę być księgową!!! :shake: Quote
yumanji Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 To lepiej podrzuc,prosze,moj bazarek. Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='yumanji']To lepiej podrzuc,prosze,moj bazarek.[/QUOTE] podrzuciłam przed sekundą ;-) Quote
Recommended Posts