Kana Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ruduś... świetny staruszek. Mimo wieku czasami musi pokazać że on też potrafi jeszcze coś zmalować :loveu: Quote
MagdaNS Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Wyślę dziś wieczorem zaległe i bieżącą deklarację dla Rudusia :) Quote
_Goldenek2 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Śliczności :). Poszła moja deklaracja za marzec. Quote
myszorek Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Nie przebrnęłam całego wątku ale czy nie wydaje się Wam,że maluch ma coś z goldena albo setera ze spanielem?Kibicuję mu po cichu ale mam sama w domu przygarniętą,10 letnią absolutna panią domu i nie mogę jej na stare lata fundować stresów.Dość ich miała.Może by go ogłosić na goldenkach lub seterach.Setery-adopcje.com.Z tego co czytam inne psiaki też tam znajdują domki.Jeżeli temat już był to proszę o skasowanie.Pozdrawiam Quote
ela40 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Witam Rudusia Konto dla Rudusia to samo co było? Podeślę parę zł bo widzę że psinka na minusie:( Quote
Dzika_Figa Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 ela40 napisał(a):Witam Rudusia Konto dla Rudusia to samo co było? Podeślę parę zł bo widzę że psinka na minusie:( Elu, wielkie dzięki! Quote
yumanji Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ani golden,ani seter...raczej cos ze spaniela... Quote
Dzika_Figa Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Zbieram się do zrobienia obu naszym chłopakom full wypasionego allegro, może to coś da... Quote
ela40 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Witam Rudusia To prześlę 30 zł narazie tyle tylko mogę. Quote
ela40 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Rusuś :) ale z niego przystojniak śliczny jest. Quote
Dzika_Figa Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 ela40 napisał(a):30 zł już wysłane Elu bardzo dziękujemy! Na dniach zrobię nowe rozliczenie i będzie wpisane. Quote
_Aga_ Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ja wpłaciłam deklarację za luty, ale chyba nicku nie wpisałam ;) Quote
Dzika_Figa Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 _Aga_ napisał(a):Ja wpłaciłam deklarację za luty, ale chyba nicku nie wpisałam ;) Jakoś dam radę Cię rozszyfrować ;-) Dzięki za wpłatę! Quote
Dzika_Figa Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='Kana']Czy jest tu jakiś tekst do ogloszeń? Jest jest. Za sekundę wklejam. EDIT: Słodki pyszczek, piękne rude futro, puchaty ogon. Taki jest Ruduś. Taki jest z zewnątrz. A co kryje w środku? Ruduś to pies z charakterem. Indywidualista, który chodzi własnymi drogami. Trochę jak kot. Wolny i niezależny. Nie zaprzyjaźnia się z ludźmi tak od razu, trzeba zdobyć jego zaufanie, a nawet wtedy na głaskanie przychodzi, jeśli ma ochotę. Jest dumny, dostojny i pewny siebie. Nie jest wylewny, żywiołowe okazywanie uczuć to nie jego styl. Ruduś ceni sobie swobodę, kontakt z naturą i zwykłe radości radości psiego życia. Na jego miłość trzeba sobie zapracować., ale naprawdę warto, bo to wspaniały pies! Bez cienia agresji, spokojny, posłuszny. Bardzo grzecznie zachowuje się w samochodzie - podróże nie są mu straszne! Ruduś niedowidzi, ale zupełnie nie przeszkadza mu to w normalnym funkcjonowaniu. Świetnie sobie radzi - jest żywym dowodem, że psu wzrok nie jest niezbędny do życia. Wystarczy, że pozna teren wokół siebie i już potrafi się bawić w berka, przeskoczyć płotek... jak każdy normalny pies! Ma około 7 lat, jest zdrowy, zaszczepiony, zaczipowany i odrobaczony. Bardzo chętnie zamieszkałby w domu z ogrodem, może być w towarzystwie suczek. Nie wzgardzi oczywiście kanapą w bloku i długimi spacerami. Tym, czego Ruduś potrzebuje najbardziej jest człowiek. Wreszcie własny (nie do podziału z mnóstwem innych psów) i skupiony tylko na nim. Pokochaj Rudusia i jego kocią naturę! Kontakt : 500 893 485 lub [email protected] Zdjęcia Rudusia tutaj: https://picasaweb.google.com/Dzikafiga/Rudus# Quote
Recommended Posts