Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz co Ra_dunia... Nie wiem czy to by mu pomogło czy zaszkodziło :) Bo niektórzy ludzie tak jak daleko nie szukając moja mama kochają swoje ogródki :)

Posted

A Rudus rzeczywiscie widzi na to jedno oko,w nocy chodzil za swiatlem latarki...w ogole swietnie sobie radzi,kierujac sie sluchem.Nie mialam jeszcze pod opieka
niedowidzacego psa,fajnie jest go obserwowac.On w ogole jest przesmieszny i ma charakterek.Mieszka teraz z takim jamnikowatym Dustym,jak tamten zajmie Mu
miejsce,ktore wg Rudusia nalezy do Niego,to Rudy potrafi stac pol godziny i szczekac tamtemu prosto do ucha.Jest taki slodko upierdliwy...

Posted

Będziemy pisać w ogłoszeniach, że Ruduś widzi światło i umie skakać przez płoty. :lol:
Rozliczenie uzupełnione. Dziękuję wszystkim za wpłaty.
Trzeba pomyśleć, jak naszych chłopaków ogłaszać, jak reklamować. Za długo już czekają na swoje domy...

Posted

Rudus-jak juz napisalam wczesniej"upierdliwy"typek.Uparciuch,lekki lobuziak,ma charakterek.Dostawal po lbie od Lapsa,bo sie "stawial".Mieszkal w boksie z Lapsem,
Lola,teraz z Dustym i kazdego probowal rozstawiac po katach.Raczej typ samotnika,nie bawi sie z psami,gdzies tam sobie lazi po wspolnym wybiegu.Ozywia sie ,kiedy mnie slyszy,
ale nie jest tak wylewny,jak Laps.Swietnie sobie radzi ,mimo czesciowej slepoty.W dobrej kondycji.Apetyt jest.Toleruje dzieci,ale bez specjalnego entuzjazmu podchodzi do nich.

Posted

_Aga_ napisał(a):
Dzika_Figo - uzupełnij proszę listopad o moją wpłatę ;) Wpłaciłam 20 zł w tym miesiącu, po 10 zł za październik i listopad :)

Aga, oczywiście, uzupełnię. Dzięki!

Posted

O rany. Wgrzebuję się w wątki i widzę, że psy u yumanji potrzeby mają ogromne. Zaoferowałam się wcześniej z bazarkiem na kastrację Colina, ale widzę, że jakieś finanse przydałyby się też na pokrycie kosztów tych tymczasów. Póki co znalazłam wątek Rudusia, Lapsa i Dasti. Jak do czegoś się jeszcze nie dokopałam, to podrzućcie ciotki linki, bo ja dopiero próbuję ogarnąć :D

edit:
Mam trochę filmów dvd na zbyciu, też mogłabym wystawić i zasilić jego fundusz, dobry pomysł? Tylko nie wiem jak lepiej, na KT czy na licytację? :confused: I po ile? Mam tego ze... 30 sztuk, może więcej...

Posted

Bardzo Ci dziękuję za dobre chęci! Nie chcę, żebyś się poczuła w jakikolwiek sposób wprowadzona w błąd, więc wyjaśniam: Laps i Ruduś są u yumanji odpłatnie, mają sponsorów, deklaracje i ich ogólna sytuacja finansowa nie jest tragiczna. Myślę, że lepiej będzie, jak pomożesz Yumanji z psami, które tymczasuje bezpłatnie i sama musi utrzymać.
Oczywiście jeśli tylko chcesz, to bardzo chętnie przyjmiemy wszelką pomoc - szczególnie w ogłaszaniu, bo jakoś nikt naszych chłopaków nie chce.

EDIT: Ruduś ma obserwatora na allegro... Laps zresztą też.