gazzy Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 OOO... ale fajne fotki :) dziękujemy ładnie :) Quote
_Goldenek2 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 4 stycznia wpłaciłam elektronicznie za styczeń. Brak mojej wpłaty Dzika Figo. Quote
yumanji Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Musze kupic aparat,bo te zdjecia sa zlej jakosci,robione po prostu telefonem.Jesli chodzi o Rudusiowe lezenie na grzbiecie,to on b czesto tak sie tarza.Wzielam go do mieszkania we wtorek, pzrystrzyglam siersc na lapkach,przy uszach itd ,bo juz byl b zarosniety.Pozwiedzal mieszkanie,a potem zalegl kolo kanapy i szturchal nosem mjego syna,zeby go glaskac.Niestety,obsikuje masakrycznie katy w mieszkaniu,ale byc moze dlatego,ze czuje zapach innych samcow. Quote
Dzika_Figa Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='_Goldenek2']4 stycznia wpłaciłam elektronicznie za styczeń. Brak mojej wpłaty Dzika Figo.[/QUOTE] Kochana, jest Twoja wpłata tylko wpisana w Grudniu. Zaraz przesuwam na styczeń. Quote
Dzika_Figa Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='_Aga_']Ja wczoraj wpłaciłam za styczeń :)[/QUOTE] A ja już zaksięgowałam ;-) Quote
Dzika_Figa Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='yumanji']KSIEGOWA.:evil_lol:[/QUOTE] Jak z koziej d... trąba. Jestem chyba najmniej odpowiednią osobą do takich spraw, ale jakoś nikt inny nie chciał... Quote
Ra_dunia Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Dzika_Figo - łączę się z Tobą "w bólu". Ja właśnie dzisiaj się zorientowałam, że mam księgowość nieuzupełnioną na jednym wątku od listopada... dobrze, że mi wątku nie zamknęli za brak rozliczeń ;) Ruduś superowy. Zupełnie nie rozumiem dlaczego nikt się jeszcze nie zgłosił po kawalera... Quote
yumanji Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ra_dunia napisał(a):Dzika_Figo - łączę się z Tobą "w bólu". Ja właśnie dzisiaj się zorientowałam, że mam księgowość nieuzupełnioną na jednym wątku od listopada... dobrze, że mi wątku nie zamknęli za brak rozliczeń ;) Ruduś superowy. Zupełnie nie rozumiem dlaczego nikt się jeszcze nie zgłosił po kawalera... Ja sie nad tym zastanawialam bedac ostatnio z nimi na spacerze.Mysle ,ze to ma zwiazek z panujaca "moda"na mlodosc.Kazdy chce odsunac starosc na pozniej,kremy ,botoksy,zabiegi,kult mlodosci.. 40-latkowie smigajacy na rolkach itd itp nie chcemy patrzec na nic,co przypomina Nam,ze bedziemy kiedys starzy i zniedolezniali.Starosc jest nieestetyczna,obsliniona i odstreczajaca. Poza tym ma byc lekko,latwo i przyjemnie,wiec po co brac starego psa i narazac sie juz nawet nie na koszty finansowe,ale na negatywne emocje zwiazane z jego choroba i ewentualnym ,i zazwyczaj rychlym odejsciem. Czytalam,ze jest prawdziwa plaga oddawania do schronisk starych psow,kiedys podobno to nie bylo az tak masowe. A tak poza tym....to trzeba Rudusia i Lapsa zaszczepic na wscieklizne,juz nie pisze u Lapsa.A Rudus na szczescie nie czuje sie stary,bylismy na lace i tarzal sie w trawie ,jak oszalaly.Mj mlodszy syn marudzil, ze ciezko z nim isc,bo albo siusia,albo lezy i sie tarza. Quote
bela51 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Chyba jest jakies forum miłosnikow spanieli ? Czy Rudus jest tam ogloszony ? Quote
gazzy Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Słuchajcie, jeżeli on jest starszy to może napisać do siekowej i ogłosić go na www.psiegranemarzenia.pl ?? Quote
_Goldenek2 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Poszła deklaracja za luty. Ruduś..... spadaj do domu, ile można siedzieć w hotelu? Inne psiaki też potrzebują wsparcia !!! Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Wykupiłam Rudusiowi pakiet, może coś pomoże? Quote
yumanji Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Rudus zaszepiony na wscieklizne.30 zl z dojazdem podziel na kilka psow.A Jemu u mnie dobrze i on mnie uwielbia,choc dlugo to trwalo.Pozwala sie brac na rece i tarmoscic okropnie i jeszcze skacze na mnie,zeby go dalej meczyc.Wcale nie jest taki delikatny~. Quote
Dzika_Figa Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Dzięki! Dziś puszczę przelew... Nie dzwonił nikt? Quote
_Aga_ Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Dobrze, że mu dobrze u yumanji, i że kocha :loveu: Ale i tak dobrze by było, żeby ktoś zadzwonił... ktoś z miejscem w domku... Quote
yumanji Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Nikt nie dzwonil,ja odbieram wszystkie telefony . Quote
yumanji Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 _Aga_ napisał(a):Szkoda... :( Beda na dniach nowe zdjecia,Kana robila z kolezanka,wrzuci na watek. Quote
Recommended Posts