Dzika_Figa Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Bo chyba nikt już nie wie co robić. A ja bardzo poszę o pomoc w ogłaszaniu Rudusia i Lapsa.Nie jestem w stanie sama ogarnąć i dopilnować wszystkiego! Quote
Ra_dunia Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Oj Rudusiu, Rudusiu. Taki śliczny chłopak z ciebie a domku jak nie było tak nie ma :( Quote
_Aga_ Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Kto mógłby zrobić ogłoszenia? Ja nie umiem.. W tym miesiącu już na minusie, więc zasponsorować nie dam rady...... :( Quote
Kana Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 www.petworld.pl www.alegratka.pl www.cafeanimal.pl www.kupiepsa.pl www.animalia.pl www.aukcjewierzat.pl www.szerlok.pl www.gdansk.cwirek.pl www.eoferty.pl www.adopcjapsa.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.hiperogloszenia.pl www.petsy.pl www.rozglos.net www.ojej.pl www.wszystkotujest.pl www.nasipupile.pl www.pineska.pl www.olx.pl www.pajeczyna.pl www.kupsprzedaj.pl www.pies.net.pl www.gdansk-ogloszenia.pl www.morusek.pl www.kokosy.pl www.adopcjepsow.pl www.owi.pl www.oglosze.pl www.i-bazar.pl www.portalogloszen.pl www.darmobranie.pl www.etablica.com www.gumtree.pl www.ogloszenia.com www.trojmiasto.ogloszenia.pl Quote
Dzika_Figa Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Kana ogromnie Ci dziękujemy i trzymamy kciuki! Quote
Kana Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 I jeszcze allegro : http://allegro.pl/show_item.php?item=1508610152 Na meila poszły linki do aktywacji. Quote
Dzika_Figa Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Wszystko aktywowałam. Dziękujemy. Czy mamy Ci coś zwrócić za allegro? Może dopłacić za wyróżnienie? Quote
Kana Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Można wyróżnić ale najlepiej wtedy jak następnym razem będę robić mu allegro czyli za 9 dni. To chyba kosztuje 12 zl z tego co pamiętam. Za obecne allegro ja pokrywam koszta :) Quote
Dzika_Figa Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy! Quote
yumanji Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Rudus szalal wczoraj na lace,zero spaceru ,tylko tarzanko na trawie. Quote
_Goldenek2 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Tarzanko to też spacer... tylko w innej pozycji ;) Quote
mari23 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 yumanji napisał(a):Rudus szalal wczoraj na lace,zero spaceru ,tylko tarzanko na trawie. to tak, jak mój Ślepek - on też uwielbia się tarzać, zwłaszcza w śniegu miałam przyjemność poznać Rudusia w czasie jego pobytu w Obornikach i czasem zaglądam na jego wątek - szkoda, ze taki cudny psiak wciąż nie ma domku... Quote
Sonia Kangur Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Chwilowo nie mogę nic pisać na wątkach, coś mi się stało z kontem (mogę tylko wysyłać priv) Proszę o wyrozumiałość Quote
_Aga_ Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Nie wiem, co się dzieje, ale taki zastój z domkami stałymi.... :sad: Quote
wojtuś Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Piekny chłopak:) dzięki za zdjęcia:) A to już minął rok jak Ruduś i Lapsio rozpoczęli nowe życie, co prawda po hotelikach, ale teraz jest im tak dobrze u jumanji;);) Wpłace w marcu na chłopaków po 2 dekl. tę zaległą za luty i marzec:) Pozdrawiam Wszystkich:loveu: Jumanji i jej Psiaki:loveu: Quote
Recommended Posts