gazzy Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Mówi zając do baranka, Jaka piękna ta pisanka, Wtem z jajeczka wyszła kurka, Nastroszyła swoje piórka. Teraz biega, głośno krzyczy , że WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZY!!! Życzę Wam radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych. Bardzo dziękuję za pomoc w uratowaniu psiaków ze Szczycieńskiego schroniska. Dzięki Wam dożyją spokojnej emerytury. Ps. Mam zepsuty komp i nie wiem czy do świąt będę jeszcze na dogo. Quote
_Aga_ Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ja tam zaglądam do wszystkich ;) Mam nadzieję, że psiurki szybko domki znajdą.. Ruduś jest naprawdę pięknym psem :) Quote
_Aga_ Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 I przy okazji również życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT :loveu: Quote
wojtuś Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Dzika_Figa']A do Rudusia juz nikt nie zajrzy?[/QUOTE] Zaglądamy i prosimy o częste odwiedzanie :-) Pierwsza strona super, tak mi się podoba jak są tam aktualne zdjęcia psa i nawet jakieś fajne o nim opisy;);) Wspaniałych, radosnych Świąt:loveu: Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 te "jakieś fajne o nim opisy" to tekst do ogłoszeń... czyżby był aż tak niepoważny? :evil_lol::cool3: Quote
wojtuś Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Dzika_Figa']te "jakieś fajne o nim opisy" to tekst do ogłoszeń... czyżby był aż tak niepoważny? :evil_lol::cool3:[/QUOTE] Małgosiu nie nie, myślałem o jakis fajnych momentach z życia psa. Na DT u Jaagi była Mitzi, kochana złośnica, ale Dama i Księżniczka (5 kg), kiedyś przebudził ją kot i cała wkurzona zaczęła na spacerze ujadać i szczekać na Nikusia, ten zdziwiony nie wytrzymał i to on zaczął ją gonic. Jaaga dała wtedy puentę; nie tylko Mitzi może gonić ale i być goniona. Tak więc myślałem Małgosiu o takich ciekawostkach z życia psiaków:-) A jeszcze Małgosiu na wątku Capri - poprosiłem Cię o poprowadzenie finansów Perełki- zajrzyj proszę:loveu: Quote
_Aga_ Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179445-Capri-czyli-A-wiat-widziany-zza-krat-Nie-dajmy-jej-umrzeAE-w-schronie-Pilnie-deklaracje http://www.dogomania.pl/threads/180330-Stara-PereA-ka-czeka-Zbieramy-deklaracje-na-hotelik-Wielkie-przepeA-nienie-w-schron :) Quote
Dzika_Figa Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Polazłam... Musze przyznać, że przestaję ogarniać to , co mam w subskrybcjach i zaczynam popadać w obłęd... Musiałam sobie od dogo odpocząć dwa dni... dziś podłubię w rozliczeniach a w poniedziałek jeszcze sobie zrobię wolne.... Quote
Dzika_Figa Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Uzupełniłam Rudusiowe rozliczenie. Czekamy na te ogłoszenia... Quote
Ra_dunia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dzika_Figo - prosimy, nie popadaj w obłęd :) kto będzie wtedy rozliczenia prowadził?? :D Quote
_Aga_ Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Uzupełniłam Rudusiowe rozliczenie. [/QUOTE] Ja przelałam razem z pieniędzmi na bazarek 10 zł deklaracji kwietniowej na Rudusia ;) Quote
_Aga_ Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='_Aga_']Przelałam dziś na Twoje konto Dzika_Figa 117,30 zł, z czego z bazarku ciuszkowego jest 107,30 zł, a 10 zł to moja kwietniowa deklaracja na Rudusia ;)[/QUOTE] O tutaj napisałam ;) Quote
Dzika_Figa Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='_Aga_']Ja przelałam razem z pieniędzmi na bazarek 10 zł deklaracji kwietniowej na Rudusia ;)[/QUOTE] cholera.... zapomniałam.... oczywiście jakoś "wygospodaruję" to 10 zł i dopiszę ;-) Quote
2010 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 :loveu:Dzika Figa wszystko jest o.k. i wszystko mozna przecież wyjaśnić..:lol: Kto nic nie robi ten błedów nie popełnia.. Quote
_Aga_ Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='ick']:loveu:Dzika Figa wszystko jest o.k. i wszystko mozna przecież wyjaśnić..:lol: Kto nic nie robi ten błedów nie popełnia..[/QUOTE] Dokładnie tak :) :) :) Quote
Dzika_Figa Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 No, już tak na mnie nie chuchajcie... ja jestem osobą niemal kompletnie pozbawioną autokrytycyzmu, więc nie trzeba mnie podbudowywać... raczej wręcz przeciwnie czasem :evil_lol: Quote
2010 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Autokrytucyzmu brak...nie wiem czy jest on tutaj potrzebny... Dziekujemy bardzo :loveu:Dzika Figa za prowadzenie ...kont dla tych psiaków-biedakow:multi: Quote
wojtuś Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='ick']Autokrytucyzmu brak...nie wiem czy jest on tutaj potrzebny... Dziekujemy bardzo :loveu:Dzika Figa za prowadzenie ...kont dla tych psiaków-biedakow:multi:[/QUOTE] Małgosiu dziękujemy:-) wiesz że będziemy z Tobą:-) Quote
Ra_dunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dzika_Figo, ale my musimy na Ciebie dmuchać i chuchać, bo się jeszcze obrazisz i sobie pójdziesz ;) i kto będzie finanse prowadził? Czy możemy liczyć na jakieś śliczne zdjęcia Rudusia? ;) Quote
Recommended Posts