Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mówi zając do baranka,
Jaka piękna ta pisanka,
Wtem z jajeczka wyszła kurka,
Nastroszyła swoje piórka.
Teraz biega, głośno krzyczy , że WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZY!!!
Życzę Wam radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych. Bardzo dziękuję za pomoc w uratowaniu psiaków ze Szczycieńskiego schroniska. Dzięki Wam dożyją spokojnej emerytury.
Ps.
Mam zepsuty komp i nie wiem czy do świąt będę jeszcze na dogo.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dzika_Figa']A do Rudusia juz nikt nie zajrzy?[/QUOTE]
Zaglądamy i prosimy o częste odwiedzanie :-)
Pierwsza strona super, tak mi się podoba jak są tam aktualne zdjęcia psa i nawet jakieś fajne o nim opisy;);)
Wspaniałych, radosnych Świąt:loveu:

Posted

[quote name='Dzika_Figa']te "jakieś fajne o nim opisy" to tekst do ogłoszeń... czyżby był aż tak niepoważny? :evil_lol::cool3:[/QUOTE]
Małgosiu nie nie, myślałem o jakis fajnych momentach z życia psa.
Na DT u Jaagi była Mitzi, kochana złośnica, ale Dama i Księżniczka (5 kg), kiedyś przebudził ją kot i cała wkurzona zaczęła na spacerze ujadać i szczekać na Nikusia, ten zdziwiony nie wytrzymał i to on zaczął ją gonic.
Jaaga dała wtedy puentę; nie tylko Mitzi może gonić ale i być goniona.

Tak więc myślałem Małgosiu o takich ciekawostkach z życia psiaków:-)

A jeszcze Małgosiu na wątku Capri - poprosiłem Cię o poprowadzenie finansów Perełki- zajrzyj proszę:loveu:

Posted

Polazłam...
Musze przyznać, że przestaję ogarniać to , co mam w subskrybcjach i zaczynam popadać w obłęd...
Musiałam sobie od dogo odpocząć dwa dni... dziś podłubię w rozliczeniach a w poniedziałek jeszcze sobie zrobię wolne....

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Uzupełniłam Rudusiowe rozliczenie.
[/QUOTE]
Ja przelałam razem z pieniędzmi na bazarek 10 zł deklaracji kwietniowej na Rudusia ;)

Posted

[quote name='_Aga_']Przelałam dziś na Twoje konto Dzika_Figa 117,30 zł, z czego z bazarku ciuszkowego jest 107,30 zł, a 10 zł to moja kwietniowa deklaracja na Rudusia ;)[/QUOTE]
O tutaj napisałam ;)

Posted

[quote name='_Aga_']Ja przelałam razem z pieniędzmi na bazarek 10 zł deklaracji kwietniowej na Rudusia ;)[/QUOTE]

cholera.... zapomniałam....

oczywiście jakoś "wygospodaruję" to 10 zł i dopiszę ;-)

Posted

[quote name='ick']:loveu:Dzika Figa wszystko jest o.k. i wszystko mozna przecież wyjaśnić..:lol:
Kto nic nie robi ten błedów nie popełnia..[/QUOTE]
Dokładnie tak :) :) :)

Posted

No, już tak na mnie nie chuchajcie... ja jestem osobą niemal kompletnie pozbawioną autokrytycyzmu, więc nie trzeba mnie podbudowywać... raczej wręcz przeciwnie czasem :evil_lol:

Posted

Autokrytucyzmu brak...nie wiem czy jest on tutaj potrzebny...
Dziekujemy bardzo :loveu:Dzika Figa za prowadzenie ...kont dla tych psiaków-biedakow:multi:

Posted

[quote name='ick']Autokrytucyzmu brak...nie wiem czy jest on tutaj potrzebny...
Dziekujemy bardzo :loveu:Dzika Figa za prowadzenie ...kont dla tych psiaków-biedakow:multi:[/QUOTE]
Małgosiu dziękujemy:-) wiesz że będziemy z Tobą:-)

Posted

Dzika_Figo, ale my musimy na Ciebie dmuchać i chuchać, bo się jeszcze obrazisz i sobie pójdziesz ;) i kto będzie finanse prowadził?
Czy możemy liczyć na jakieś śliczne zdjęcia Rudusia? ;)