Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przybywam po chwili nieobecności a tu taka niespodzianka! Nie dość, że hotelik 300 zł z karmą to jeszcze cudne zdjęcia rudzielca...
On jest przepiękny. Mam nadzieję, że zawładnie czyimś sercem, zwłaszcza, że ślepaczki często świetnie sobie radzą, bo to psy, które widzą sercem...

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pilnie potrzebne są ogłoszenia, bo brak deklaracji i pieniędzy na hotelik!
Chyba tylko reakcja na koty nie sprawdzona.Resztę można w razie potrzeby sprawdzić
jakby były zainteresowane osoby...

Poznaj :loveu:Rudusia. Zachwyć się jego pięknym, rudym, mięciutkim futrem!
Ruduś jest bardzo sympatycznym psem. Ma około 5 lat.
Uwielbia kontakt z człowiekiem i bardzo go potrzebuje. Można go tulić i tulić i nigdy nie ma dość. To łagodny, przyjazny, bezproblemowy psiak, nadający się do każdego domu. Nie ma w nim cienia agresji, jest posłuszny, ładnie jeździ samochodem, zgadza się z innymi psami. Pogodny i kontaktowy.
Ruduś cierpi na wadę wzroku - niedowidzi, ale nie przeszkadza mu to w funkcjonowaniu.
Po tylu latach w schronisku nalezy mu się wspaniały dom!
Pies jest zdrowy, zaszczepiony, odrobaczony i zaczipowany.
Czekamy na telefon!

Posted

Dzika Figa proszę podziel pieniądze z mojego bazarku 286 zł na psiaki:
Ruduś , Laps, te obiecane 20 zł na ich ogłoszenia
i na Perełkę, Capri przeznaczam też na pakiet ogłoszeń po 10 zł = 40 zl
Prosze preślij je na koto tego bazarku gdzie robią ten pakiet ogłoszeń.
Resze 286 zł-40 z= 246 zł przeznaczam na hotelik dla Rudusia 100zł, Doga 36zł, Lapsa 110zł

Jak widać głównie to Ty Dzika Figa zajmujesz się tym wątkiem...
może będzie też najlepiej jak go przejmiesz i poruszysz i tym wątkiem

Posted

Ja się zobowiązałam zapłacić za te ogłoszenia dla psiaków i to podtrzymuję, zrobiła się duża kolejka, trzeba się ustawić już i jak przyjdzie numer konta to proszę do mnie !!!za wszystkie. Ick proszę Cie przelej te 40 zł na psiaka co ma najmniej deklaracji. ogłoszenia ja zapłacę.

Ja jeszcze nic nie deklarowałam na trzy budryski, Stale proszę o konto i dalej nie mam .moja deklaracja to narazie 20 na Rudzika, 20 na LAPSA i 20 na doga , ponieważ nie wiem dokładnie gdzie stoję finansowo do czasu wyjaśnienia niech tak będzie a o zmianach powiadomię.

Trzeba koniecznie zaprosić więcej cioteczek , bo sprawa tych psiaków jest zupełnie wyjątkowa. Pamiętacie że ze względu na ich bezpieczeństwo niewiele mogliśmy pisać na wątku nawet kwestowanie nie było bezpieczne. Teraz zabezpieczone przed śmiercią ale niezbyt bezpieczne finansowo. Wracamy do tej sprawy, bo nie ma odwrotu od ratowania z takim trudem odzyskanych psiaków. Są wszystkie cudne i zasugują aby ich nie porzucać. Żaden z nich wg diagnoż lekarza w żaden sposób nie powinien być zakwalifikowany do uśpienia.
Bedą nowe zdjęcia, obiecał to wczoraj ich opiekun.

Posted

:loveu:Dziękujemy
Dobrze to przeznacam te 40 zł na konto psiaka, który ma najmniej.
Prosze o ogłoszenia dla Rudusia, Lapsa, Perełki i Capri.
Dzika Figa daje na ogłoszenia Doga 10 zł

Posted

Mi się już inwencja kończy kogo zapraszać... Ale coś wątki przycichły. Trzeba je rozkręcić koniecznie!
Gazzy - koniecznie trzeba zmienić tytuł i uaktualnić pierwszą stronę. Jeśli nie możesz to może ktoś inny podejmie się prowadzenia wątku?

Posted

Gazzy się nie doprosisz - najpierw nie miała czasu a teraz ma zepsuty komputer i bywa na dogo uzywając komputera siostry... nie wiem, jak to się ma do zmiany tytułu wątku i usunięcia wielkiego straszącego wszystkich rozliczenia, ale najwyraźniej jakoś się ma, bo się doprosić o to nie mogę...
Uważam, że ktoś powiniem przejąc wątki psiaków, bo Gazzy najwyraźniej tego nie ogarnia.
Proponowałam jej, że ja to zrobię, ale nie zgodziła się.

Posted

Po pierwsze rozliczenie usunięte - wklejony tekst Figi z 42 str. Po drugie nawet jakbym chciała oddać wątek to wątpię , że doproszę się o to moderatorów. Po trzecie - już zmieniam tytuł.

Posted

Ja jutro przeleję na Twoje konto 107 zł z mojego bazarku ciuszkowego, podziel na Rudusia i Lapsia..

Mam nadzieję, że wątki się rozkręcą, że znajdą się dogomaniacy, którzy wesprą psiaki finansowo..

Może by przez pw zapraszać na wątki??

Posted

Aga, wielkie dzięki... coraz bliżej do zapłaty za kolejny miesiąc...
Zaraz zrobię bazarek foto na chłopaków, ale najpierw muszę się uporać z pierwszym postem Laspa.
Rudusiowy może być jak jest?

Posted

Ha- widzę przejęcie :) Super!
Sama się zastanawiałam czy nie zaproponować siebie na prowadzącą - ale dość często wyjeżdżam, a przy psie o niestabilnej sytuacji aktualizacja i zmiany tytułu są bardzo ważne.
Zaraz lecę czytać pierwszą stronkę, ale już mam przeczucie, że zmiany nie będą konieczne :)

Edit ;) Przeczytałam - podoba mi się :cool3:

Posted

[quote name='_Aga_']Ja jutro przeleję na Twoje konto 107 zł z mojego bazarku ciuszkowego, podziel na Rudusia i Lapsia.. /QUOTE]
:loveu:Dziękujemy AGA bardzo za śliczne bazarki dla psiaków:lol:

Posted

:loveu:
A z bazarku różności to już będzie lilo rzeczy wysyłała i kaskę zbierała i zbiorczo wyśle na chłopaków, także też, co prawda jednorazowo, ale dodatkowa kaska będzie :)

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Podrzucę z wieczora i przy okazji zaproszę na bazarek z fotkami mojego autorstwa - w podpisie - zyski na Lapsa!
I[FONT=Comic Sans MS] zapraszamy na wiosenny bazarek :loveu:Dzikiej Fig[/FONT]i

Posted

Przelałam dziś na Twoje konto Dzika_Figa 117,30 zł, z czego z bazarku ciuszkowego jest 107,30 zł, a 10 zł to moja kwietniowa deklaracja na Rudusia ;)