wojtuś Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Musimy dmuchać, chuchać, wychwalać .... i wszystko naj...naj... bo Małgosiu księgowość na wątkach ważna:-);-);- ) Quote
ketunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Rozmawiałam dzisiaj chwilkę z doktorem na temat Rudusia. Ruduś niestety nie widzi kompletnie co nie przeszkadza mu w polowianiu na dziewczynki:) W hoteliku mają niezły ubaw z niego. Prawdziwy Casanova;) To miły i grzeczny pies. Gotowy do adopcji. Quote
wojtuś Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='ketunia']Rozmawiałam dzisiaj chwilkę z doktorem na temat Rudusia. Ruduś niestety nie widzi kompletnie co nie przeszkadza mu w polowianiu na dziewczynki:) W hoteliku mają niezły ubaw z niego. Prawdziwy Casanova;) To miły i grzeczny pies. Gotowy do adopcji.[/QUOTE] Kasiu super;-) Ruduś i ekipa: Dog z Lapsem to już ekstra się zaklimatyzowali:-) A Ruduś .... no nic nie mówny ... przecież to chłopak;-);-) Quote
TERESA BORCZ Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 cioteczki kochane, poślijcie mi numer konta na który mogę wysłać jakąś kaskę na 3 budrysów. nikt mi nie wysyła i mam wyrzuty sumienia że nic odemnie nie dostali jak dotąd. szybciutko kochane muszę wypróbować pierwsze przelewy na nowym internetowym rachunku. Pierwszy przelew był do ammensalizm na ogłoszenia z bazarku . Mam nadzieję że doszła kaska i ogłoszenia się wkrótce ukażą. czekam na to konto !!! co do Rudusia to mnie sie wydaje że jednak na jedno oczko słabo ale widzi, bo całą drogę ze Szczytna do Obornik ustawiał się tym oczkiem w moją stronę i wyrażnie się przyglądał. Quote
Dzika_Figa Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Uzupełniłam Rudusiowe rozliczenie. Proszę, sprawdźcie, czy uwzględniłam wszystkie Wasze wpłaty. Pani Tereso, wysłałam Pani numer konta. Zastanawiam się, czy i jak mam wpisać w rozliczenie ten transport Stricza - 100 złotych wpłaciła Malibo57, a 130 pożyczyłam od chłopaków... Jakieś sugestie, co z tym fantem zrobić? Quote
_Aga_ Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Przypominam o mojej kwietniowej wpłacie na Rudusia ;) 10 zł stałej deklaracji, którą przelałam razem z kaską za bazarek ;) Quote
Dzika_Figa Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 no tak, już poprawiam EDIT: Poprawione - ukradłam 10 zł Dogowi, bo ma najwięcej deklaracji. I idę spać... bo już mi łęb paruje od tych numerków... Quote
wojtuś Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Dzika_Figa napisał(a): Zastanawiam się, czy i jak mam wpisać w rozliczenie ten transport Stricza - 100 złotych wpłaciła Malibo57, a 130 pożyczyłam od chłopaków... Jakieś sugestie, co z tym fantem zrobić? Małgosiu ja myślę że możemy transport 4 psiaków potraktować łącznie razem z kasą, a rozliczenie kwoty 230 zł umieścić na jednym z wątków: Doga, Rudusia lub Lapsa - może u tego chłopaka który ma najwięcej kasy:-) Z pozdrowieniami:-) Quote
Dzika_Figa Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 a może lepiej sprawiedliwie podzielić tę kwotę na 3 między chłopaków? Quote
wojtuś Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Dzika_Figa']a może lepiej sprawiedliwie podzielić tę kwotę na 3 między chłopaków? A to też masz rację tylko 130 zł. trzeba będzie podzielić na 3, albo przyjąć taki podział: 100 zł wpływ od Malibo 57 transport: dla Doga - 40 zł dla Rudusia - 30 zł dla Lapsa - 30 zł Wydatki na transport: dla Doga - 90 zł (w tym jest wzięte już 50 zł) dla Rudusia - 70 zł (w tym jest wzięte już 40 zł) dla Lapsa - 70 zł (w tym jest wzięte już 40 zł) Suma -230 zł suma - 130 zł :loveu: Quote
Dzika_Figa Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Biedny Dog - zawsze obrywa... wczoraj mu ukradłam 10 zł na korzyść Rudusia... To może tak: Dog 45 Ruduś 45 Laps - 40 Albo Dog -50 Ruduś - 50 Laps - 30 Ten biedny Laps ma deklaracji tyle co kot napłakał, a teraz jeszcze ten zabieg... Quote
wojtuś Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Małgosiu jeszcze zeedytowałem poprzedni post z ujęciem 100 zł od Malibo 57 Quote
wojtuś Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Podziel Małgosiu kwotę pomiędzy trzy psiaki jak uważasz:-) Quote
Dzika_Figa Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 No najchętniej to bym opcje faworyzującą Lapsa wybrała... bo te deklaracje, których jemu brak... Dostałam od P Teresy 30 zł na poczet tego transportu, więc zostaje 100 do podziału... Zapłaciłam za hotel chłopaków - zaraz uaktualnię rozliczenia Quote
TERESA BORCZ Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ruduś nie ma ujęte w deklaracjach stałych 15 zł od ciotki Tereski. może dołożę cos lada moment jeszcze do tego transportu, no i dalej prosimy dogo o pomoc.Juz jestem po podrózy z psiakam do OBORNIK, będę prosić znów o pomoc kogo sie da. Quote
Tia Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 JAMNICZEK BULI SZUKA DOMU STAŁEGO!! Jest w DT, ale potrzebuje pilnie DS bo nie może dłużej zostać w tym DT!!! NIE SKAZUJMY GO NA POWRÓT DO SCHRONU.!!!! http://www.dogomania.pl/threads/177840-Jamnik-Buli-ze-schroniska-w-Obornikach-Wielkopolskich-szuka-domu Quote
Ra_dunia Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Deklaracji u wszystkich chłopaków brakuje... ale na pewno jakoś się dozbiera. Quote
Dzika_Figa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']Ruduś nie ma ujęte w deklaracjach stałych 15 zł od ciotki Tereski. może dołożę cos lada moment jeszcze do tego transportu, no i dalej prosimy dogo o pomoc.Juz jestem po podrózy z psiakam do OBORNIK, będę prosić znów o pomoc kogo sie da. Ech... zapomniałam dopisać... Przepraszam, już się poprawiam... Quote
Recommended Posts