vetoborniki.pl Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Jakie to dziwne że "Wiosna" tak nagle zmieniła zdanie.......sfotografowała miejsce kwarantanny zwierząt, czyli po zabiegach, w trakcie leczenia, czy po innych interwencjach jak np. pogryzienia do czasu mojego przyjazdu itp..... Zapomniała a wręcz nie chciała sfotografować miejsc wybiegu innych, wykopanych dziur, zniszczonego ogrodu itp...pewnie myślała ze to ja lub mój personel przed Jej przyjazdem robił...??? i to w większości psiaków latających po ogrodzie 800metrowym /minus pow. budynku mieszkalnego/- wystarczyło sie mnie zapytac i ustalić- byłem otwarty a nawet byłbym bardzo wdzieczny że mnie czy nas w tym wyręczy--byłoby to autoryzowane przez mnie, ale nie i......... lepiej było zrobić szum i aferę,,,już się za to zabrali moi prawnicy. Zapomniała przedstawić legowiska, zadaszenia, altankę-przeznaczone na przebywanie dla psów takich jak; Łaps,Dasza,Krecik,Ślepak,Ruduś,Leda, Kufel,wcześniej Leo,Staszek,Dogi-Dog, teraz jeszcze Suńka z Domu dziecka,Pszczyna i 3 maluchy-też latające po ogrodzie i prowadzące totalną demolke-ale to dzieciaki-muszą się wyszaleć......jest jeszcze kilka innych, które okresowo są wyprowadzane żeby się nie pogryzły......możecie się skichać i zabierajcie swoich podopiecznych jaknajszybciej..........nauczcie się prawie na pamięć swoich peseli i pozostałych danych bo bedą Wam teraz często potrzebne, zapewne to pomoże również "Waszym" bidulom psim, my nadal działąmy tylko z Inną Grupą Ludzi i pomagamy psiurom-bo są w potrzebie. Mam nadzieje że dobrze zrozumieliście moje posty mailowe co do warunków odbioru psów i Nikt już tutaj nie będzie dla Was "Gwarantem"- miałem chwilke to sobie poczytałem i dużo pomocnego materiału znalazłem......zobaczymy Kto się tutaj bedzie cieszył i czyim kosztem nadal. Zleceń nie brakuje a "kto oczernia i rozpowszechnia nieprawdziwe dane, fotografie narażając innych na straty"-podlega również odpowiedzialności karnej, tak więc wykupujcie pampersy bo w najbliższym czasie zrobi się Wam bardzo mokro i to już bez żadnych skrupułów -szkoda że kosztem biednych psów, ale może wreszcie trafią tam gdzie ustawa i przepisy przewidują..........Chciałyście "ugotować" ,psy w samochodzie wiosny w temp. 30* to taka Wasza miłość do zwierząt-? a Kto Wam pozwolił na takie transporty i w takich warunkach?- Ci co wydali decyzje niech sie szykują skoro tak nadal kochają.......ale się namieszało tylko ja wiem co piszę i biorę za to odpowiedzialność a teraz zobaczymy co i jak będzie dalej......no to jazda...heja heja.....................tylko Nieliczni mają jeszcze na mnie wpływ...dzisiaj narada i odprawa osłów..........dogo..........biedny Arni bo wszystko musi jeszcze dokończyć pisać i archiwizować.......żebyście tylko nie miały "przebicia na rajtuzy"......bo uda to Wam będą od teraz drżeć że hej................i to wcale nie po przyjemnościach....podziękujcie "Wiośnie"-- pewnie niebawem już z Niej bedzie "Jesień"............Bidula a tak chciała dobrze i dała się wypuścić......trudno no i tak fatalnie wyszła na fotkach................Stef vetoborniki.pl Quote
Ulka18 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 vetoborniki.pl napisał(a):Jakie to dziwne że "Wiosna" tak nagle zmieniła zdanie.......sfotografowała miejsce kwarantanny zwierząt, czyli po zabiegach, w trakcie leczenia, czy po innych interwencjach jak np. pogryzienia do czasu mojego przyjazdu itp..... Zapomniała a wręcz nie chciała sfotografować miejsc wybiegu innych, wykopanych dziur, zniszczonego ogrodu itp...pewnie myślała ze to ja lub mój personel przed Jej przyjazdem robił...??? i to w większości psiaków latających po ogrodzie 800metrowym /minus pow. budynku mieszkalnego/- wystarczyło sie mnie zapytac i ustalić- byłem otwarty a nawet byłbym bardzo wdzieczny że mnie czy nas w tym wyręczy--byłoby to autoryzowane przez mnie, ale nie i......... lepiej było zrobić szum i aferę,,,już się za to zabrali moi prawnicy. Zapomniała przedstawić legowiska, zadaszenia, altankę-przeznaczone na przebywanie dla psów takich jak; Łaps,Dasza,Krecik,Ślepak,Ruduś,Leda, Kufel,wcześniej Leo,Staszek,Dogi-Dog, teraz jeszcze Suńka z Domu dziecka,Pszczyna i 3 maluchy-też latające po ogrodzie i prowadzące totalną demolke-ale to dzieciaki-muszą się wyszaleć......jest jeszcze kilka innych, które okresowo są wyprowadzane żeby się nie pogryzły......możecie się skichać i zabierajcie swoich podopiecznych jaknajszybciej..........nauczcie się prawie na pamięć swoich peseli i pozostałych danych bo bedą Wam teraz często potrzebne, zapewne to pomoże również "Waszym" bidulom psim, my nadal działąmy tylko z Inną Grupą Ludzi i pomagamy psiurom-bo są w potrzebie. Mam nadzieje że dobrze zrozumieliście moje posty mailowe co do warunków odbioru psów i Nikt już tutaj nie będzie dla Was "Gwarantem"- miałem chwilke to sobie poczytałem i dużo pomocnego materiału znalazłem......zobaczymy Kto się tutaj bedzie cieszył i czyim kosztem nadal. Zleceń nie brakuje a "kto oczernia i rozpowszechnia nieprawdziwe dane, fotografie narażając innych na straty"-podlega również odpowiedzialności karnej, tak więc wykupujcie pampersy bo w najbliższym czasie zrobi się Wam bardzo mokro i to już bez żadnych skrupułów -szkoda że kosztem biednych psów, ale może wreszcie trafią tam gdzie ustawa i przepisy przewidują..........Chciałyście "ugotować" ,psy w samochodzie wiosny w temp. 30* to taka Wasza miłość do zwierząt-? a Kto Wam pozwolił na takie transporty i w takich warunkach?- Ci co wydali decyzje niech sie szykują skoro tak nadal kochają.......ale się namieszało tylko ja wiem co piszę i biorę za to odpowiedzialność a teraz zobaczymy co i jak będzie dalej......no to jazda...heja heja.....................tylko Nieliczni mają jeszcze na mnie wpływ...dzisiaj narada i odprawa osłów..........dogo..........biedny Arni bo wszystko musi jeszcze dokończyć pisać i archiwizować.......żebyście tylko nie miały "przebicia na rajtuzy"......bo uda to Wam będą od teraz drżeć że hej................i to wcale nie po przyjemnościach....podziękujcie "Wiośnie"-- pewnie niebawem już z Niej bedzie "Jesień"............Bidula a tak chciała dobrze i dała się wypuścić......trudno no i tak fatalnie wyszła na fotkach................Stef vetoborniki.pl Zeby nie zginelo, naprawde fascynujaca lektura. Quote
bela51 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ...więc wykupujcie pampersy bo w najbliższym czasie zrobi się Wam bardzo mokro i to już bez żadnych skrupułów -szkoda że kosztem biednych psów, ale może wreszcie trafią tam gdzie ustawa i przepisy przewidują. .........żebyście tylko nie miały "przebicia na rajtuzy"......bo uda to Wam będą od teraz drżeć że hej................i to wcale nie po przyjemnościach.... No, no, p.doktor ma repertuar... Zobaczymy, co na to powie mod? Quote
agusiazet Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 bela51 napisał(a):...więc wykupujcie pampersy bo w najbliższym czasie zrobi się Wam bardzo mokro i to już bez żadnych skrupułów -szkoda że kosztem biednych psów, ale może wreszcie trafią tam gdzie ustawa i przepisy przewidują. .........żebyście tylko nie miały "przebicia na rajtuzy"......bo uda to Wam będą od teraz drżeć że hej................i to wcale nie po przyjemnościach.... No, no, p.doktor ma repertuar... Zobaczymy, co na to powie mod? Jestem pewna, ze ta wypowiedź mu się nie spodoba, jest prymitywna, złośliwa i seksistowska!!! Quote
_Goldenek2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dajcie spokój dziewczyny. Nie dajcie się sprowokować :). To straszne, że takie rzeczy wypisuje lekarz braci mniejszych. Nie wierzę własnym oczom. Takiemu człowiekowi nie powierzyłabym swojego zwierzaka ani na moment. Quote
Ra_dunia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ja wiedziałam, że Pan nie grzeszy dobrym wychowaniem, ale takiego poziomu wypowiedzi po ponoć wykształconym człowieku się na prawdę nie spodziewałam. Ulka - dziękuję bardzo za cytat. Szkoda byłoby aby taka lektura zginęła. Swoją drogą, niech mod nie moderuje ani nie blokuje. To bardzo ciekawy materiał... Tak seksistowskich tekstów rzeczywiście nie czytałam. Co prawda wiem, że Pan Doktor uważa nas wszystkie za lalunie na wysokich obcasach, dziewice co chcą a boją się, ba... nawet jedną z osób pomówił o składanie pewnych propozycji w celu uzyskania niższej ceny dla psa, ale bełkot jaki tu zaprezentował przebił wszystkie dotychczasowe wywody. Poziom żula spod budki z piwem - choć przepraszam - prawdopodobnie tym porównaniem skrzywdziłabym paru żuli... Quote
yumanji Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Do tej pory sadzilam,ze Pan Doktor mial dobre checi,tylko przedobrzyl,byc moze czujac lekki nacisk z Naszej strony,bo psow jest duzo,ale...jak widac wyksztalcenie nie swiadczy o niczym.Fascynujaca lektura! Quote
viola005 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 vetoborniki.pl napisał(a):Jakie to dziwne że "Wiosna" tak nagle zmieniła zdanie.......sfotografowała miejsce kwarantanny zwierząt, czyli po zabiegach, w trakcie leczenia, czy po innych interwencjach jak np. pogryzienia do czasu mojego przyjazdu itp..... Zapomniała a wręcz nie chciała sfotografować miejsc wybiegu innych, wykopanych dziur, zniszczonego ogrodu itp...pewnie myślała ze to ja lub mój personel przed Jej przyjazdem robił...??? i to w większości psiaków latających po ogrodzie 800metrowym /minus pow. budynku mieszkalnego/- wystarczyło sie mnie zapytac i ustalić- byłem otwarty a nawet byłbym bardzo wdzieczny że mnie czy nas w tym wyręczy--byłoby to autoryzowane przez mnie, ale nie i......... lepiej było zrobić szum i aferę,,,już się za to zabrali moi prawnicy. Zapomniała przedstawić legowiska, zadaszenia, altankę-przeznaczone na przebywanie dla psów takich jak; Łaps,Dasza,Krecik,Ślepak,Ruduś,Leda, Kufel,wcześniej Leo,Staszek,Dogi-Dog, teraz jeszcze Suńka z Domu dziecka,Pszczyna i 3 maluchy-też latające po ogrodzie i prowadzące totalną demolke-ale to dzieciaki-muszą się wyszaleć......jest jeszcze kilka innych, które okresowo są wyprowadzane żeby się nie pogryzły......możecie się skichać i zabierajcie swoich podopiecznych jaknajszybciej..........nauczcie się prawie na pamięć swoich peseli i pozostałych danych bo bedą Wam teraz często potrzebne, zapewne to pomoże również "Waszym" bidulom psim, my nadal działąmy tylko z Inną Grupą Ludzi i pomagamy psiurom-bo są w potrzebie. Mam nadzieje że dobrze zrozumieliście moje posty mailowe co do warunków odbioru psów i Nikt już tutaj nie będzie dla Was "Gwarantem"- miałem chwilke to sobie poczytałem i dużo pomocnego materiału znalazłem......zobaczymy Kto się tutaj bedzie cieszył i czyim kosztem nadal. Zleceń nie brakuje a "kto oczernia i rozpowszechnia nieprawdziwe dane, fotografie narażając innych na straty"-podlega również odpowiedzialności karnej, tak więc wykupujcie pampersy bo w najbliższym czasie zrobi się Wam bardzo mokro i to już bez żadnych skrupułów -szkoda że kosztem biednych psów, ale może wreszcie trafią tam gdzie ustawa i przepisy przewidują..........Chciałyście "ugotować" ,psy w samochodzie wiosny w temp. 30* to taka Wasza miłość do zwierząt-? a Kto Wam pozwolił na takie transporty i w takich warunkach?- Ci co wydali decyzje niech sie szykują skoro tak nadal kochają.......ale się namieszało tylko ja wiem co piszę i biorę za to odpowiedzialność a teraz zobaczymy co i jak będzie dalej......no to jazda...heja heja.....................tylko Nieliczni mają jeszcze na mnie wpływ...dzisiaj narada i odprawa osłów..........dogo..........biedny Arni bo wszystko musi jeszcze dokończyć pisać i archiwizować.......żebyście tylko nie miały "przebicia na rajtuzy"......bo uda to Wam będą od teraz drżeć że hej................i to wcale nie po przyjemnościach....podziękujcie "Wiośnie"-- pewnie niebawem już z Niej bedzie "Jesień"............Bidula a tak chciała dobrze i dała się wypuścić......trudno no i tak fatalnie wyszła na fotkach................Stef vetoborniki.pl Prosze wypowiadac sie na ten temat na watku roboczym specjalnie w tym celu zalozonym, watek Rudusia dawno zwrocilismy jego prawowitemu wlascicielowi http://www.dogomania.pl/threads/188525-Hotelik-w-Obornikach-Slaskich-watek-roboczy-i-tymczasowy?p=14974457#post14974457 Prosilabym jednak o zmiane stylu wypowiedzi, bo nie jestem zwolenniczka takiego poczucia humoru, ani radosnego grozenia, ani drwin. Czy pan naprawde nie widzi, ze pan sie publicznie kompromituje? To forum jest czytane przez ludzi spoza dogomanii, linki do watkow dogo kraza na nk, fb i innych platformach spolecznosciowych. Czytelnicy nie zarejestrowani nie moga pisac postow, ale czytaja. I wyrabiaja sobie opinie o nas piszacych na podstawie tego co i jak piszemy. Miarkuj sie wasc. Quote
Dzika_Figa Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Zaraz poproszę moderatora o przeniesienie wszystkich postów niedotyczących Rudusia na wątek hotelu. Bez kasowania czegokolwiek. Quote
mmd Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 A ja przepraszam za pisanie tutaj. Sama się przeniosę;) Przypominam o bazarku:) Quote
Dzika_Figa Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 [SIZE="3"]Wiadomość z ostatniej chwili: Ruduś i Laps już w drodze do Donki. :multi::multi::multi: Tam spokojnie poczekają kilka dni, aż yumanji będzie przygotowana na ich przyjazd. Quote
Ewanka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Świetna wiadomość !!!!!!!!!! Dzięki !!!!!!!!! :multi: Quote
Ra_dunia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Figo - wiesz coś może, czy odbiór chłopaków doszedł do skutku? Masz jakieś info? Quote
Dzika_Figa Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Ra_dunia napisał(a):Figo - wiesz coś może, czy odbiór chłopaków doszedł do skutku? Masz jakieś info? Raduniu - patrz wyżej :multi: Quote
Ra_dunia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Pisałam pytanie w trakcie Twojej odpowiedzi :D to się nazywa wyczucie ;) Uffff.... odetchnęłam :) Quote
mmd Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 To wiadomo, dlaczego ta fontanna życzliwości trysnęła na wątku:) Quote
Dzika_Figa Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 ciotki, wie któraś, jak zmienić tą smutną gębę przy tytule wątku na wesołą? Bo po co nam smutna gęba? Quote
mmd Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Tytuł wątku trzeba poddać edycji, w pierwszym poście :) Quote
Dzika_Figa Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 mmd napisał(a):Tytuł wątku trzeba poddać edycji, w pierwszym poście :) tytuł zmieniłam, ale gęby zmienić nie umiem... ona mi tam sterczy obok tytułu i się nie daje edytować... Quote
Lu_Gosiak Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dzika_Figa napisał(a):tytuł zmieniłam, ale gęby zmienić nie umiem... ona mi tam sterczy obok tytułu i się nie daje edytować... to moze w edycji zaawansowanej sie uda Quote
zuzlikowa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dzika_Figa napisał(a):[SIZE="3"]Wiadomość z ostatniej chwili: Ruduś i Laps już w drodze do Donki. :multi::multi::multi: Tam spokojnie poczekają kilka dni, aż yumanji będzie przygotowana na ich przyjazd. ufff...cieszę się bardzo! Quote
mmd Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Gębę trzeba kliknąć z tego menu pod spodem [ATTACH]4736[/ATTACH] Quote
_Goldenek2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 No to super, że Psiaki już bezpieczne :). Za lipiec rozumiem nie zapłaciałaś, Figo? Quote
Recommended Posts