malagos Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 A Abra podobno masz jakaś chętną na niunię? Polecaj ją, bo to naprawdę fajna suczynka! Quote
Abrakadabra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 malagos napisał(a):A Abra podobno masz jakaś chętną na niunię? Polecaj ją, bo to naprawdę fajna suczynka! Malagos? A skąd wiesz?! Polecam ją jak mogę i gdzie mogę :) Skoro Słonko znalazla bezpieczną przystań u Margo - więc Hesi - bliźniaczce pewnie też się poszczęści. Quote
malagos Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 A wiem, bo sbd mówiła :) Zapraszam wszystkich na dodane nalewki na bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/179897-Domowe-nalewki-teA-kawoawa-i-firmowy-Johnie-Walker-na-sterylizacje-2-suczek-do-22-02?p=14109764#post14109764 Quote
Helga&Ares Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Czy wszystkie dostępne zdjęcia zamieszczone są w 1 poście? Quote
Ania&Rudy Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 malagos, czemu się nie przyznałaś, że taki fajny bazarek karolina na Twoje tymczasowiczki wystawiła... w ostatniej chwili znalazłam :) Quote
malagos Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Helga&Ares napisał(a):Czy wszystkie dostępne zdjęcia zamieszczone są w 1 poście? Prawie wszystkie, dwa są w poście 78.... Quote
malagos Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Zapraszam wie na bazarek Karoliny, dziś koniec! Quote
malagos Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Szukamy domku dla bokseropodobnej Hesi...... Quote
Pliszka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Śliczna dziewczyneczka! Trzymam kciuki za domek! Quote
malagos Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Na razie nikt nie pyta o tę slicznotkę... Quote
Ania&Rudy Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Hesia ma jednego obserwatora na allegro trzymam kciuki żeby się odezwał i żeby to było TO :) Quote
Ania&Rudy Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 w związku z tym dopisałam następującą formułkę: osoby obserwujące zachęcam do kontaktu telefonicznego, bądź @ - chętnie udzielę wszelkich informacji nt. suni :) Quote
monika55 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Zrobilam jeszcze tylko te trzy http://zwierzeta.i-bazar.pl/psy/1503078-hesia-szuka-domu/ http://www.zoonet.pl/mod/6/t/reSendActiveCodeSuccessPage http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=54027 Na Gumtree nie moge bo mi pisze ze oglaszam tresci niezgodne z cenzura:crazyeye: Quote
monika55 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Co w Hesi jest niecezuralnego? Chyba moje slowa jak kolejny raz probuje. Quote
malagos Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 a kto wstawiał Hesię na cafeanimal? Wczoraj rozmawialam z panią, która dzwoniła wsprawie Emi, powiedzialam jej o Hesi, odszukała przy mnie w necie ofgłoszenie, a tam Hesia" miniaturka pinczera" zamiast boksera ( a ja kobiecie nawijam, jaki to z niej uroczy bokser)........ Quote
Ania&Rudy Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='malagos']a kto wstawiał Hesię na cafeanimal? Wczoraj rozmawialam z panią, która dzwoniła wsprawie Emi, powiedzialam jej o Hesi, odszukała przy mnie w necie ofgłoszenie, a tam Hesia" miniaturka pinczera" zamiast boksera ( a ja kobiecie nawijam, jaki to z niej uroczy bokser)........ no to nieźle ;) i nie chciała Pani bokserka? a swoją drogą miniaturka pinczera, biorąc pod uwagę rozmiary Twojej Nutki Gosiu, mogłaby być nie lada ciekawostką ;) i napewno miałaby rwanie :) Quote
RIVER Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='malagos']a kto wstawiał Hesię na cafeanimal? Wczoraj rozmawialam z panią, która dzwoniła wsprawie Emi, powiedzialam jej o Hesi, odszukała przy mnie w necie ofgłoszenie, a tam Hesia" miniaturka pinczera" zamiast boksera ( a ja kobiecie nawijam, jaki to z niej uroczy bokser)........ WITAMY W KLUBIE! Moja wpłata z 21 grudnia miała być na Milusię z Nowodworu, a w przelewie było "Ami od River". Sama się zdziwiłam jak mi wyciąg z banku przysłali. Nie wiem dlaczego pw znowu nie mogę wysłać /wrrrrr/ Małgosiu taki masz ruch na DT, że nie nadążam... Quote
malagos Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Pani po tym jednym zdjęciu na cafeanimal nie uwierzyła mi, ze to bokserowata sunia, do tego w opisie "pinczer"...Trudno. Miałam zapchane skrzynkę pw, ale już oczyściłam. RIVER, jakoś tak sytuacja się wyjaśnia, nagle 3 tymczasowiczki i teraz dla 2 domki na horyzoncie. Hesia kończy cieczkę, ale by było dobrze, jakby można ją niedługo wysterylizować. Quote
tomcug Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Małgoś, spróbuj zrobić taką fotkę do miniaturki, żeby był pysio sam, to zrobimy nową rundkę z ogłoszeniami. Quote
malagos Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Jutro może w domu się uda? To taka szalenizxna, taki szczeniak wyrośnięty, ale urocza! Quote
Recommended Posts