Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
A Abra podobno masz jakaś chętną na niunię? Polecaj ją, bo to naprawdę fajna suczynka!

Malagos? A skąd wiesz?!
Polecam ją jak mogę i gdzie mogę :)

Skoro Słonko znalazla bezpieczną przystań u Margo - więc Hesi - bliźniaczce pewnie też się poszczęści.

Posted

a kto wstawiał Hesię na cafeanimal? Wczoraj rozmawialam z panią, która dzwoniła wsprawie Emi, powiedzialam jej o Hesi, odszukała przy mnie w necie ofgłoszenie, a tam Hesia" miniaturka pinczera" zamiast boksera ( a ja kobiecie nawijam, jaki to z niej uroczy bokser)........

Posted

[quote name='malagos']a kto wstawiał Hesię na cafeanimal? Wczoraj rozmawialam z panią, która dzwoniła wsprawie Emi, powiedzialam jej o Hesi, odszukała przy mnie w necie ofgłoszenie, a tam Hesia" miniaturka pinczera" zamiast boksera ( a ja kobiecie nawijam, jaki to z niej uroczy bokser)........

no to nieźle ;) i nie chciała Pani bokserka?
a swoją drogą miniaturka pinczera, biorąc pod uwagę rozmiary Twojej Nutki Gosiu, mogłaby być nie lada ciekawostką ;) i napewno miałaby rwanie :)

Posted

[quote name='malagos']a kto wstawiał Hesię na cafeanimal? Wczoraj rozmawialam z panią, która dzwoniła wsprawie Emi, powiedzialam jej o Hesi, odszukała przy mnie w necie ofgłoszenie, a tam Hesia" miniaturka pinczera" zamiast boksera ( a ja kobiecie nawijam, jaki to z niej uroczy bokser)........

WITAMY W KLUBIE! Moja wpłata z 21 grudnia miała być na Milusię z Nowodworu, a w przelewie było "Ami od River". Sama się zdziwiłam jak mi wyciąg z banku przysłali. Nie wiem dlaczego pw znowu nie mogę wysłać /wrrrrr/
Małgosiu taki masz ruch na DT, że nie nadążam...

Posted

Pani po tym jednym zdjęciu na cafeanimal nie uwierzyła mi, ze to bokserowata sunia, do tego w opisie "pinczer"...Trudno.

Miałam zapchane skrzynkę pw, ale już oczyściłam.
RIVER, jakoś tak sytuacja się wyjaśnia, nagle 3 tymczasowiczki i teraz dla 2 domki na horyzoncie.

Hesia kończy cieczkę, ale by było dobrze, jakby można ją niedługo wysterylizować.