malagos Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ciacha sama zrobię i wystawie, nie będę się dzieliła przepisami :diabloti: Hesia odkryła, ze istniej inna część świata, oprócz ulicy i siłowni. Ta za drzwiami przedpokoju. Wczoraj jak nas nie było cały dzień, została moja siostra, pozwoliła suni być w domu. Zajęła kocyk w kuchni, poznała zabawki, poplamiła podłogę cieczkową krwią... Ale stan pów na dziś to 7, więc jednak wróciła do siłowni. Tym bardziej,że dziś przybędzie ta malizna ze wsi, ale mam nadzieję, że jednak budka okaże sie przydatna. Quote
malagos Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Zapraszam na fafernuchy, zbieramy pieniądze na sterylizację! http://www.dogomania.pl/threads/179523-Czas-na-fafernuchy-kurpiowskie-ciasteczka-na-sterylizacjAE-Hesi-i-Pysi-do-11-02?p=14061380#post14061380 http://www.dogomania.pl/threads/179527-Czarne-lakierki-na-sterylizacjAE-Pysi-i-Hesi-do-15-02?p=14061639#post14061639 Zapraszam! Quote
malagos Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Malizna też wita i prosi, by o niej pamietać.... To taka radosna sunia, rozbrykana, skacząca, ale posłuszna i grzeczna. Ot, młodość... Quote
malagos Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Mała siedzi w siłowni, gdzie są kafelki, więc łatwo wytrzeć. Nie chcę jej na razie w łóżku:) Zajrzycie, kochani, do kolejnej bidy u nas, wczorajszej: http://www.dogomania.pl/threads/179583-A-liczna-kudA-ata-Pysia-uniknAE-A-a-najgorszego-prosimy-o-wsparcie-na-sterylizacjAE Quote
Soema Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Malagos, póki co w sterylkowej pustka. akcja chwilowo wstrzymana, aż będę miała subkonto do wglądu.. Quote
malagos Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Hesia i tak musi poczekać te 6-7 tyg. do sterylizacji. Ale zbieram pieniądze juz, bo z tym niełatwo. Na pierwszy ogień pójdzie druga panna, Pysia, umówieni jestesmy na czwartek (i mam przykazane, by w lecznicy nie pokazaywać sie bez pączków :)) Quote
monika55 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Te biedoty wciąz sie pojawiaja. U nas jedno odejdzie ze schroniska, a juz kilka innych sie pojawia. I tak bez konca. Quote
malagos Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Masz rację... ale jak zamknać oczy i nie widzieć tej biedy? ... Żeby chociaż jedna z moich tymczaswoiczek znalazła dom, będzie lużniej.... Quote
monika55 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 A oglaszasz ja. Ja mam duzo zgloszen po psy z warszawskiego. Quote
malagos Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 nie ma ogłoszeń. ale jakby jakieś kontakty były, to bardzo proszę.... Musimy tę cieczkę przeczekać. Moje sunie, a zwłaszcza Emi tak ją napastuje, ze Hesia nie może kroku zrobić. chyba musze je wyprowadzać osobno ... Quote
monika55 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Przekaze, dla nas to majatek transportowac psiaki w tamte strony. Choc jak trzeba to trzeba. Quote
Soema Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Biedna suńka.. a jaki to etap cieczki? Jak Wam spacery mijają? Quote
malagos Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Pierwszy etap, bardzo plami krwią. Łazimy dookoła domu, po sadzie, wszystkie panny luzem, ale teren ogodzony. Na razie zaden pies pod furtka nie siedzi... ale niedługo pannę Hesię będę na smyczy wyprowadzać, by jej nie przyszło do głowy dać nogę z posesji. Nadal urzęduje w siłowni, blisko nas i w cieple. Sama wybrała sobie miejsce, uciekając z tego kojca...Kojec zajęła Pysia. Quote
Soema Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 No to wszystko przed Wami.. Ja mam nadzieję, że ona szybko Was opuści jednak. :) Tylko z tą sterylką strach.. Quote
malagos Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Aż się załamałam, jak wróciłam z pracy...Podłoga zalana, sraczusia w kilku miejscach. Umyłam, psy wyszły na dwór, za godzinę jeszcze większe plamy koopska. Zachodziłam w głowę, od czego sunia może mieć taką biegunkę, dostaje to co wszystkie. Juz wiem! Wczoraj dostała do zabawy "piłeczkę ", taką okrągłą kulkę ze ścięgna, w srodku coś prześwitywało - to był gratis do paczki z Animalii. I Hesia po prostu to zeżarła .......... Quote
Soema Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Oj biedna... :( macie węgiel? Albo smectę? Quote
malagos Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Tak, juz dostała. Na jutro gotuję kawałek wołowiny, co go miałam zamrożony dla kotów. Ale żeby takie świństwo sprzedawali jako zabawki doa psa?? Quote
Soema Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dla dzieci czasem gorsze robią :shake: otaczają nas .. debile :niewiem: Quote
Recommended Posts