malagos Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Dzis zadzwoniłam do pani Joli, będziemy myśleć o pomocy w transporcie w przyszłym tygodniu. Pani pokrywa cześć kosztów. Quote
karolina_g_k Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 malagos napisał(a):Dzis zadzwoniłam do pani Joli, będziemy myśleć o pomocy w transporcie w przyszłym tygodniu. Pani pokrywa cześć kosztów. A w której czesci przyszlego tygodnia dokladniej? Transport Od Ciebie Malgosiu pod same drzwi tej Pani czy w jakies inne miejsce (mówilas cos o Radomiu)? Quote
malagos Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Ta pani czasem jeździ do Radomia, ale kiedy będzie tam, powie mi w poniedziałek. więc od poniedziałku szukamy transportu, na pewno Warszawa - do mnie - Warszawa - i dalej. Musimy połączyć tę pierwszą część trasy z przywozem do mnie biedulki z Radomska, z ulicy (Dasza ma swój wątek tu : http://www.dogomania.pl/threads/181288-DASZA-maA-a-puchata-i-kochana-BA-AE-KA-SIAE-PO-WSI-Zbieramy-150-zl-m-c-DT?p=14247058#post14247058 Quote
karolina_g_k Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ja moge przejac gdzies Dasze i wlozyc ja do auta komus kto bedzie jechal do Ciebie. Planowalam że sama pojade ale auto mi padlo, na razie jest zreperowane, ze tak powiem prowizorycznie i przez to nie nadaje sie na zadne dluzsze trasy :shake: Jesli nic nie stanie na przeszkodzie (dzieci, opieka dla nich, moja tymczasowiczka i takie tam ;) ) moge tez towarzyszyc psiakom w podróży. Tylko mysl Malgosiu kto bedzie mógl jechać. No i oczywiście moge przenocowac Hesie jesli bedzie taka potrzeba. Tyle na pewno. Czekam na wiesci :) Quote
malagos Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Dziękuję Ci Karolinko za ofertę pomocy. Chciałabym, żeby to wszystko wypaliło w ten najbliższy weekend - w czwartek Hesia będzie już po zdjęciu szwów gotowa do drogi. Quote
malagos Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 To jutro jak będę coś wiedziała, zaczynamy działać. Quote
malagos Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Już rozmawiałyśmy, ale jeszcze do g.13 czekam an decyzję. Quote
malagos Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Sama nie wiem, co robimy, chyba zaczynamy szukać tranpsortu Warszawa-Maków -Warszawa. Kto chętny? Quote
karolina_g_k Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Czyli rozumiem, że Daszke ktoś do Wawy podrzuci tak? A później Daszka jedzie do Ciebie, a od Ciebie Hesia? Jak mi ktoś zalatwi auto to ja chętna ;) A co dalej z Hesiulką? a pati-c albo Agnieszka? mam jeszcze jeden pomysł ale nie wiem jeszcze co o tym mysli ten mój "pomysł" ;) Quote
malagos Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Najlepiej by było tak zrobić, ze Daszę ktos przywozi z Warszawy do mnie, zabiera Hesię i ... no właśnie, szukamy transportu do Katowic, albo po trasie. Dziś po południu wykonam 2 tel. do osób, które jadą w ten weekend w tamtą stronę. Pani Jola moze wyjechać w pół drogi. Ponosi koszty transportu! Quote
malagos Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Ale podnoszę i o pomoc proszę:)] Kto ma ochote przyjechać do mnie na kawusię i zabrać tę jędzopę do Warszawy? Ten weekend! Quote
monika55 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Daleko jestem, nie pomoge. Prosze wraz z Toba o transport. Quote
malagos Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 A ja juz chyba mam! W piatek ma szansę dojechać do Warszawy i wieczorem do Katowic! Quote
karolina_g_k Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 I co Malgosiu zostaje tak jak ustalilysmy? Quote
malagos Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Tak, raczej tak. Agnieszka przywizie ją do Ciebie w piatek wieczorem. Quote
karolina_g_k Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 No to bede miec dosc wesolo. Dwóch maloletnich lobuziaków, kot i 3 psy ;) Kajtek ma siedziec w domu, tak jak myslalam to zapalenie ucha :shake: więc najlepiej by bylo gdyby dziewczyny zabraly mala w sobote wprost ode mnie. Jesli bedzie problem to bede cos kombinowac. Quote
malagos Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Czekam na nr telefonu do Izy, ktora będzie wiozła psa z Falenicy. Quote
Recommended Posts