Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
Dzis zadzwoniłam do pani Joli, będziemy myśleć o pomocy w transporcie w przyszłym tygodniu. Pani pokrywa cześć kosztów.

A w której czesci przyszlego tygodnia dokladniej? Transport Od Ciebie Malgosiu pod same drzwi tej Pani czy w jakies inne miejsce (mówilas cos o Radomiu)?

Posted

Ta pani czasem jeździ do Radomia, ale kiedy będzie tam, powie mi w poniedziałek. więc od poniedziałku szukamy transportu, na pewno Warszawa - do mnie - Warszawa - i dalej. Musimy połączyć tę pierwszą część trasy z przywozem do mnie biedulki z Radomska, z ulicy (Dasza ma swój wątek tu :
http://www.dogomania.pl/threads/181288-DASZA-maA-a-puchata-i-kochana-BA-AE-KA-SIAE-PO-WSI-Zbieramy-150-zl-m-c-DT?p=14247058#post14247058

Posted

Ja moge przejac gdzies Dasze i wlozyc ja do auta komus kto bedzie jechal do Ciebie. Planowalam że sama pojade ale auto mi padlo, na razie jest zreperowane, ze tak powiem prowizorycznie i przez to nie nadaje sie na zadne dluzsze trasy :shake:
Jesli nic nie stanie na przeszkodzie (dzieci, opieka dla nich, moja tymczasowiczka i takie tam ;) ) moge tez towarzyszyc psiakom w podróży. Tylko mysl Malgosiu kto bedzie mógl jechać.
No i oczywiście moge przenocowac Hesie jesli bedzie taka potrzeba.
Tyle na pewno.
Czekam na wiesci :)

Posted

Dziękuję Ci Karolinko za ofertę pomocy. Chciałabym, żeby to wszystko wypaliło w ten najbliższy weekend - w czwartek Hesia będzie już po zdjęciu szwów gotowa do drogi.

Posted

Czyli rozumiem, że Daszke ktoś do Wawy podrzuci tak?
A później Daszka jedzie do Ciebie, a od Ciebie Hesia?
Jak mi ktoś zalatwi auto to ja chętna ;)

A co dalej z Hesiulką?

a pati-c albo Agnieszka?
mam jeszcze jeden pomysł ale nie wiem jeszcze co o tym mysli ten mój "pomysł" ;)

Posted

Najlepiej by było tak zrobić, ze Daszę ktos przywozi z Warszawy do mnie, zabiera Hesię i ... no właśnie, szukamy transportu do Katowic, albo po trasie. Dziś po południu wykonam 2 tel. do osób, które jadą w ten weekend w tamtą stronę.
Pani Jola moze wyjechać w pół drogi.
Ponosi koszty transportu!

Posted

No to bede miec dosc wesolo. Dwóch maloletnich lobuziaków, kot i 3 psy ;)

Kajtek ma siedziec w domu, tak jak myslalam to zapalenie ucha :shake: więc najlepiej by bylo gdyby dziewczyny zabraly mala w sobote wprost ode mnie. Jesli bedzie problem to bede cos kombinowac.