Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jo37 napisał(a):
A dlaczego nie dostałam zaproszenia na ten wątek ?:mad:

Oj, Jo, przepraszam...tyle tego "drobiu" ostatnio sie zadobyłam, ze o przyjaciołach zapomniałam :oops:

Posted

Zaro, kompletna zgoda. Hesia i Emi to takie podobne wariatki, biegną razem w największe zaspy, podskubują sobie łapki, świetnie sie razem bawią. Pysia jeszcze nieśmiała, a po wczorajszej sterylce dochodzi do siebie. Nie bawi sie z dziewczynami, tylko drepcze koło mnie ( właściwie za mną i trzyma głowę miedzy moimi łydkami). Plus 3 moje ratlekopodobne, no koniec świata :)

Posted

malagos napisał(a):
Zaro, kompletna zgoda. Hesia i Emi to takie podobne wariatki, biegną razem w największe zaspy, podskubują sobie łapki, świetnie sie razem bawią. Pysia jeszcze nieśmiała, a po wczorajszej sterylce dochodzi do siebie. Nie bawi sie z dziewczynami, tylko drepcze koło mnie ( właściwie za mną i trzyma głowę miedzy moimi łydkami). Plus 3 moje ratlekopodobne, no koniec świata :)

Musi być ciekawie:)
Gdzie znajdę linka do bazarku?

Posted

monika55 napisał(a):
Jakbym miala ogrodek, ogrodeczek to chetnie. Domek i ogrodek i zapsiona bym byla doszczetnie.

Mam domek i ogródek. am 6 psów w domu i jedna w kojcu, starą Sońkę.

Posted

w pierwszym poście napisałam większa czcionką treść do ogłoszeń.
Kurcze, Hesia jest rzeczywiście niespotykanej urody, pomóżcie mi znaleźć jej dom...