Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam. wlasnie dostalam smsa od Danal ze kapsel jest juz na stole. boimy sie o niego bo w narkozie wpada w bezdech, ma nierównomierne bicie serca, nierównomierny oddech. moga nie wyrobic sie ze wszystkim. prosimy wszystkich trzymajcie mocno kciuki za naszego kapselka. i badzcie z nim myslami.. oby wszystko si epowiodlo ja gleboko w to wierze

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malibo jesli chodzi o narkoze to nie wiem wlasnie jaka dostal. jestem w pracy danal prosila o przekazanie info wiec od razu weszlam zeby do was napisac. Kurcze musi sie udac........ale po smsie od danal nie ukrywal martwie sie

Posted

wiesz ja mysle ze to bardzej wychodzenie z narkozy niz bol. przechodzilam to z moja sunia - wyla mi tak w domu. pewnie boli lecz bardziej to kwesta wychodzenia z narkozy. tak mial te rzeczy naraz zrobione

Posted

Matko jedyna...Jak czytam, że pies wyje to mi się coś dzieje. Na pewno (mam nadzieję) dostał jakieś mocne przeciwbólowe środki, zwłaszcza, że doustnie nic nie będzie mu pewnie można podać. A swoją drogą to ciekawe, że takiego kapsla nie można usunąć jakoś inaczej, bez krojenia, laparoskopowo albo tak jak się robi gastroskopie. Może lepiej, że kastracja też od razu została wykonana choć pewnie i tak nie obejdzie się bez kolejnej narkozy, żeby usunąć zęba. Ja strasznie boje się narkozy i też wolałabym, żeby mojemu psu zrobiono wszystko co trzeba za jednym zamachem.

Posted

no ja to znam z autopsjii mi wyla Miecia 5 h w domu zrywala sie wyla jakby ja ze skory obdzierali na kolanach ja trzymalam 5 h. to jest najgorszy moment gdy pies sie wybudza z glebokiej narkozy. musi byc dobrze juz czekam jak na szpilkach na wiesci od danusi