Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tez jestem za imieniem Kapsel- ja jak go zobaczylam od razu zawolala kapselek uwazam ze imie kapsel jest idealne. dziewczyny z mojego sklepu sie spisuja bylam na kontroli hahah zbieraja dzielnie jak sie uzbiera sensowna kwota to przelejemy:)

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka4u1']Kapsel-to jest to! A pech psiaka musi opuścić,bo po to tu jesteśmy.
Przesłałam grosik na operację.Jutro,dziś powinno dojść.Mam nadzieję,że trafi do Moodego,bo chrzciny jeszcze się nie odbyły i jeszcze nie Kapsel.Ale i tak ładnie.
Danal1983- próbowałaś z tymi dwoma kontaktami,o których Ci pisałam na pv? Pszczyna byłaby super,ale nie wiem,jakie tam są koszty..Ty znasz się na tych sprawach lepiej.Tak nieśmiało staram się doradzać i mślę,co dalej.Gdyby mój staruszek nie był taki "psożerny"...[/QUOTE]

dzieki Danus za deklaracje:)) i nie tylko:)

napisalam do jednej z tych osób, czekam na odp

ale jakos tak przestałam sie bardzo martwic. dobrze , że jesteście...

Posted

[quote name='matahari81']tez jestem za imieniem Kapsel- ja jak go zobaczylam od razu zawolala kapselek uwazam ze imie kapsel jest idealne. dziewczyny z mojego sklepu sie spisuja bylam na kontroli hahah zbieraja dzielnie jak sie uzbiera sensowna kwota to przelejemy:)[/QUOTE]

reklama Żywca:)

Posted

Moody ma operacja umowiona na czwartek na godzine 11.
po operacji zabieram go do siebie (Babcia jeszcze nic nie wie, ale na pewno sie zgodzi;)) zostanie u mnie , mysle do niedzieli, zeby go swiezo po zabiegu nie przewozic a w nd lub pon rano odwozimy go dt

Posted

Danal, i bardzo prosimy o spis deklaracji i wpłat w 1-szym poście.
Przyjełyśmy z Emi zasadę, że, jak nie ma porządku w 1-szym poście, to wynosimy sie z wątku - Emi, na pomoc!

Posted

[quote name='malibo57']Danal, i bardzo prosimy o spis deklaracji i wpłat w 1-szym poście.
Przyjełyśmy z Emi zasadę, że, jak nie ma porządku w 1-szym poście, to wynosimy sie z wątku - Emi, na pomoc![/QUOTE]

alez juz jest:)

Posted

[quote name='danka4u1']Dla kompletnego porządku-danka4u1 wpłata jednorazowa 5ozł.Czekamy do czwartku,by pozbyć się reklamy Żywca w żołądku Kapsla[/QUOTE]

ok, edytuję:) dzieki wielkie

Posted

Dana, czy ten gmach to jest ul. Rakowicka? Tak znalazłam i tam jutro rano zostawię rzeczy :) - dary aukcyjne od PaulinaB oraz Foksia i Dżekuś ( i kilka ode mnie). Wpłaciłam również przed chwilą 30zł dla Moodusia ze sprzedaży noża do cięcia kafelków podarowanego przez Foksia ze wskazaniem na dowolnego psa w potrzebie - myślę, że Moodiemu się przydadzą. Jutro też wpłacę moją wcześniejszą deklarację 10zł.
Dziękuję Alu za zaproszenie na wątek, trzymaj się Moodi - Kapslu, a ja trzymam kciuki za czwartek i powodzenie operacji.

Posted

[quote name='salibinka']Dana, czy ten gmach to jest ul. Rakowicka? Tak znalazłam i tam jutro rano zostawię rzeczy :) - dary aukcyjne od PaulinaB oraz Foksia i Dżekuś ( i kilka ode mnie). Wpłaciłam również przed chwilą 30zł dla Moodusia ze sprzedaży noża do cięcia kafelków podarowanego przez Foksia ze wskazaniem na dowolnego psa w potrzebie - myślę, że Moodiemu się przydadzą. Jutro też wpłacę moją wcześniejszą deklarację 10zł.
Dziękuję Alu za zaproszenie na wątek, trzymaj się Moodi - Kapslu, a ja trzymam kciuki za czwartek i powodzenie operacji.[/QUOTE]

no tak, chyba tak

serdeczne dzieki za wpłaty i za deklarowane rzeczy na bazarek , zaraz uaktualniam 1 post. wyjezdzam busem o 7:30 wiec moze przed 9 dojade do krk

Posted

Koszt operacji: usunięcia kapsla i przepukliny - 400 zł

Kapsel zostanie przy okazji wykastrowany!!!!

kosztu kastracji nie znam jeszcze

DEKLARACJE FINANSOWE:
podkreslenie= wpływ na konto OTOZ

opłacenie miesiąca pobytu w dt - malibo57
------------------------------------------------------

malibo57 - 200 zł
wojtuś - 200zł (100 zł)
danka4u1 - 50 zł
matahari81 - 50 zł
salibinka -10 zł
salibinka z bazarku Foksia- 30 zł
---------------------------------------
RAzem - 440zł

plus
ew wpływy z bazarku:

http://www.dogomania.pl/threads/1787...-MajAE-do-DZIA

plus ew wpływy z bazarku , na który dary przekazuja paulinaB, Foksia i Dżekuś,salibinka a który ja wystawię

ZA WSZYSTKIE WPŁATY, DEKLARACJE, , DARY, RADY, OBECNOŚĆ NA WĄTKU -SERDECZNE DZIĘKI

Posted

[quote name='malibo57']
Przyjełyśmy z Emi zasadę, że, jak nie ma porządku w 1-szym poście, to wynosimy sie z wątku - Emi, na pomoc!

No juz jestem.... i patrze .....

Jest widze DT - to dobrze.
Ale 15 za dzien PLUS karma za tak malego psa?:crazyeye:

Kto to sponsoruje?
Acha - widze, malibo, 1 miesiac - a pozniej co?

Uzbieracie tyle deklaracji? Powaznie?

Bo ja na 68957787885 watkach sie dwoje i troje zeby marne 300 z karma wlacznie uzebrac a tu 450 PLUS karma?

Zeby nei bylo sytuacji ze po 1 miesiacu pies wyladuje spowrotem w schronie bo.... to darmowe wyrzucanie pieniedzy - nie moich ale.....troche mi to nie odpowiedzialnie wyglada....I nie fair w stosunku do psa.

Posted

A jak tak przed spaniem zapytam - Malibo czy Ty wiedzialas ze hotelik bedzie taki drogi zanim zglosilas chec zaplaty za miesiac?

Czy zaoferowalas pomoc a pozniej okazalo sie ze to nie jak zwykle okolo 350 ale 450 plus karma i zostalas postawiona przed faktem dokonanym?

Bo tak mi to po glowie chodzi....

Kapsel trzymaj sie chlopak i zdrowiej szybko - masz TAKA ciotke wspaniala sliczniaku.

Posted

[quote name='Emigrantka']A jak tak przed spaniem zapytam - Malibo czy Ty wiedzialas ze hotelik bedzie taki drogi zanim zglosilas chec zaplaty za miesiac?

Czy zaoferowalas pomoc a pozniej okazalo sie ze to nie jak zwykle okolo 350 ale 450 plus karma i zostalas postawiona przed faktem dokonanym?

Bo tak mi to po glowie chodzi....

Kapsel trzymaj sie chlopak i zdrowiej szybko - masz TAKA ciotke wspaniala sliczniaku.

zwrocilam sie do 3 dt ale tylko DIF miala miejsce. sprobujemy ponegocjowac ale kapsel to średni, nie mały pies:)

malibo oczywiscie nie jest zobowiazana do oplacenia tak wysokiej kwoty, wszystko jest jeszcze sprawą otwartą

jade do krk, bede wieczorem, jesli cos wymyslicie innego, to piszcie

Posted

kapsel to średni, nie mały pies

On-ki widze w hotelikach po 300-350 miesiecznie z jedzeniem wliczonym a Kapsel jak pol Onka.

Szukajcie mu czegos tanszego lub negocjujcie cene, 450 miesiecznie plus karma to na dluga mete slabo widzer a bez sensu jest zeby pies po miesiacu "dobrobytu" ,usial z brakow finansowych wracac do schronu.